Wednesday, October 27, 2010

"Persikų pyragas" arba kuo baigiasi totalus fiasko.

Po to, kai nusprendžiau šiam nagų lakui (Golden Rose Paris 87) duoti dar vieną šansą ir patyriau totalų fiasko (vieno sluoksnio totaliai neužtenka, o du - jau kaip ir per daug, labai lėtai džiūna, nors spalva ir pavadinimas vedantys iš proto), prisiminiau, kad turiu dar vieną persikinį atspalvį (Catrice "170 I scream Peach!"). Ir ką... Jis mane nudžiugino. Lakuojasi lengvai, patogus šepetėlis (toks pakankamai didelis, platus), greitai džiūna, nesisluoksniuoja (nėra dryžių) ir spalvytė gardi gardi.

Na, ir aš nebūčiau aš, jei nesugalvočiau tuo pačiu išbandyti savo naujos prekės - matinio top coat'o. Taigi už gana mažą sumą išėjo gana geras vaizdas (asmeniškai man labai įdomiai, neįprastai ir pakankamai pašėlusiai atrodo tai, ką dabar matau ant savo nagų):

Totaliai jokio spindėjimo, įprasto vaizdo ir visa tai už pakankamai mažą sumą. Liko tik panaudoti aliejuką odelėms ir nagams ir palepinti rankas kremu (per tą kreivą orą rankos žiauriai sausėja ;/ )...
Taigi priemonių vertinimai:

1. Golden Rose Paris - iš 10 duodu 5 (nes labai labai patinka spalva ir gera kaina - apie 5Lt, bet labai blogai džiūna ir nesąmonė su tais sluoksniais);
2. 
  • Base coat'as - Nail System "Veidrodinis blizgėsys" yra geras daiktas už žemą kainą (jeigu atmintis neapgauna, tai kainuoja irgi apie 5Lt). Nagai tikrai blizga (nors man čia tai nebuvo reikalinga), o šiaip kažin ar jis privalomas... naudojau dėl spalvos, kad į nagą neįsigertų.. :)
  • Matinis top coat - užskaitau. Nereikia pirkt matinių nagų lakų, mažiau pinigų išleidžiu ir gaunu tai, ko noriu :) Kaina - 6.50, bet su nuolaida mokėjau vos 4.83 :) Reikia dviejų sluoksnių, bet efektas superinis.
  • Catrice persikinis lakas, kaina 8.90Lt. Labai labai užskaitau. 9 iš 10 balų. Nežinau, kodėl neduodu visų 10, bet gal todėl, kad reiktų išbandyt dar kokių nors kitų firmų persikinius lakus, kad turėčiau su kuo daugiau lygint :)
Išvada - jei norite "persikinio pyrago" ne tik lėkštėje, bet ir ant nagų, tai rekomenduoju žvalgytis tikrai ne į Golden Rose, o į Catrice :)

No comments :

Post a Comment

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com