Monday, January 24, 2011

Kaip aš sergu arba "Tu skatini jos pirkimo maniją"

Savaitgalis buvo turbo uber nice. Jūrmalos Livu prisišėlau, prisiburbuliavau (susitarėm, kad taip atšventėm 3metų sukaktį, jokios krizės nėra, viskas normaliai tfu tfu tfu, bet vis tiek čia dar ne atšventėm, vis tiek dar švęsim, žinau :D ) ir prisižaidžiau - gulėjimo, skysčių vartojimo ir sveikimo režimas, antibiotikai (3tabletės - 40lt, kosminiai turbūt :D), vaistai nuo kosulio ir nosies užkimštumo.. Žodžiu pilnas lovarėžimis :D Iki savaitgalio arba bent jau iki praktikos PRIVALAU pasveikt :) O kad nebūtų taip liūdna, gulėdama ir kol galva neplyšta, pasidariau lauktuvių nuotraukas ir pirkinuko paskutinio nuotraukėlę... :) Taigi..

1. Naujas pirkinys - dovana nuo brangiausiojo. Kelionės proga, kadangi neturėjau vientiso :D

Žiemos viduryje susirasti maudymosi kostiumėlį - kosmoso padangės :D Ypač, kai turi konkretų norą - vientisas, prilaikantis krūtinę, bet ne bobinčiaus... Apėjau du PC ir vis tiek grįžau į pirmąjį, kur jau buvau nusižiūrėjus šį. Komentarų daug nereikia, viskas matosi, vaizdo ant manekenės deja internete neradau būtent šio modelio, o panašūs atrodo štai taip

2. Gautos lauktuvės nuo mano žavingojo spindulėlio - Viktorijos (Saulės-Siela):
Gosh skystas akių pravedimas, sąmanų spalva :)

Veidrodėliai ir dėklas jiems. Telpa tik po vieną, tai neatsibos, nes galima keisti :D

Kosmetinė, lūpų pieštukas ir blizgiai. Jie kvepia laaabai skaniai :)

LabaiLabai patogi kosmetinė

Kojinės/tapkutės, kojinės ir šokoladinė žvaigždė su palinkėjimu (jo dar neskaičiau, reik išlukštent, bet gaila labai, taupau :D )

Girly stuff :D Kai norisi pavasario/vasaros ir spalvųųų :)

Auskarai

Šita dovana buvo verta atskiros, o ne bendros aksesuarų foto. Pasijaučiau... ypatingai :) Visgi aš dievinu savo vardą.

Visi 4balzamai TIKRAI kvepia populiariais gėrimais, HM blizgis labai lėliškas/barbiškas, irgi prie pavasario/vasaros norų. Auksinio dar nebandžiau - reik gydytis ir išnaudot tai, ką turiu :D

Iš visų žinau tik pudrą - ji jau antra pas mane. Visos priemonės (2 x skysti šešėliai, paprasti šešėliai ir pudra) keliauja į "sandėliuką".

Lush dušo želė/šampūnas - tobulas žiemiškų gardžių vakarų kvapas!!! Ir juodas nagų lakas su aukso žėručiais :) Bus išbandytas greitu metu!

Nuostabus kvapas... Migdolai ir vasariški vakarai :))

Tobula pakuotė, tobula išvaizda, tik dėl laikymo nežinau... Bet bent jau pažiūrėt uber gražu :)

Kai vakar sėdėjom trise Friedricho Pasaže (tobula vieta, TOBULA! visais metų laikais, privalot ten apsilankyti) ir kai Viktorija visas šias dovanas traukė man po vieną (mylimiausias irgi neliko nuskriaustas, gavo smagias kojines ir M&M'sų... spėkit, kas mėgins kėsintis į juos? :D ), brangusis pasakė, kad ji skatina mano shopoholizmą... Nes aš pakankamai ilgą laiką laikiausi nieko nepirkusi, o dabar gavau DAUG ir iškart, pajaučiau vėl TĄ malonumą ir vėl man jo reikės... :DDDD Ech, tie vyrai...

3. Turbūt pirmą kartą taip ilgai rašiau įrašą... Visgi sveikata ne stebuklinga (geriu antibiotikus ir krūvą kitų vaistų ;/), tai nusprendžiau, kad review Manhattan laimėtų priemonių bus šiek tiek vėliau. Galbūt tada jau sugebėsiu ir kai kurias gautas priemones pratestuot :)

13 comments :

  1. UneVie - patikėk, aš iki šiol laikau paslėptą nuo savęs paskutinę savo algą ir išeitinę (iš darbo išėjau lapkričio 13 :D ) kad tik neišleist, kad tik nepirkt, nes tyliai svajoju apie Paryžių (o juk žinia - kai labai labai nori, tai būtinai turi išsipildyt, o aš tai noriu džyziz kaip labai..) ir žinau, kad tų pinigų man prireiks. Bet kai visur kabo plakatai su procentukais ir žodžiais "Nuolaidos! Akcijos!", tai come on - man VISKO reikia. Ir tų pudrų, bronzerių, ir lūpų blizgių su dažais, ir rūbų, batų, rankinių, nu visko visko... Tai va kai atsiranda mano patys didžiausi spinduliai, kurie taip mane apdovanoja, tada man šiek tiek lengviau gyvent pasidaro - pirkt nereikia, nes visko turiu :))

    ReplyDelete
  2. Labai gražus maudymukas. Gal kartais belakstydama užmatei kažką panašaus: http://www.hotmiamistyles.com/Red_Lace_Up_Crochet_Boy_Shorts_Monokini_p/h1%20red.htm
    labai tokio noriu, bet brangokas, o LT tokių neužmačius? :)

    ReplyDelete
  3. Be šansų :} čia, kiek suprantu, nertas, tai nebent auksarankių klaust, gal nunertų :) o šiaip tikrai nerasi niekur tokio... :)

    ReplyDelete
  4. auksarankes tai aš dievinu iš tikrųjų ;DD jau pati užsisakius nertą tuniką, tai laukiu, negaliu ;DD kaip mažas vaikas ;DD

    ReplyDelete
  5. Na aišku su mūsų Lietuvėlės pasiųla tai nieko naujo ;D. Reikės bandyti klausti, kas neria. Ačiū.

    ReplyDelete
  6. esu macius toki, bet tikrai neatsiminsiu kur. esme, kad pasidaryt labai lengva - tereikia prisiuti nerinius prie dvieju daliu maudymuko

    ReplyDelete
  7. Tiksliai geras patarimas, manau reikės sumastyt ką nors. ;D

    ReplyDelete
  8. O kur pirkai tą pakabuką su vardu? Noriu tokio :) Rodos, Kerė (iš sekso ir miesto) tokį turėjo.

    ReplyDelete
  9. Tokie įrašai tikrai skatina pirkti :D gerai, kad dabar sninga, šalta ir nesinori eiti iš namų :D

    ReplyDelete
  10. Maudymukas super, bet kas labiausiai patiko, tai tas pakabutis su vardu. :)) Manau tokį pačiai pirkti nebūtų smagumo, o va gauti dovanų - kažkas mieelo :))

    ReplyDelete
  11. Erika - labai labai ačiū! Jaučiausi toookia graži tuose baseinuose su juo :D Tikrai velniškai gera idėja. Pabučiuočiau į skruostą tam žmogui, kuris sugalvojo ir sukūrė būtent tokio dizaino maudymosi kostiumėlius :) Nes bikiniai - įprasta ir ne visos lietuvaitės turi tobulus pilvukus. Vientisi dažniausiai būna itin, na itin moteriški (bobinčiaus, kaip vadinu), tankini (maikutė ir kelnaitės) - turiu vienus, ai gal tiek to :D O šis tobulas viskuo! :)

    ReplyDelete
  12. Wow, tas maudymosi kostiumėlis nerealus:)

    ReplyDelete
  13. Supergirl - ačiū ačiū!!! Ale visi jūs, pakomentavusieji būtent jį, verčiat mane jaustis dar geriau ir dar labiau juo džiaugtis :}}} Ypač atsižvelgiant į tai, kad paieškos truko 2valandas ir į pagalbą buvo pasitelkta vyriškoji jėga... Man visgi PAVYKO :)))

    ReplyDelete

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com