Saturday, April 28, 2012

Give it a try: Clinique "Repairwear Laser Focus"

Produktų bandymas mėginėlių pavidalu tęsiasi. Antroji išbandyta skysta pudra - Clinique "Repairwear Laser Focus" spf 15. 





Šią pudrą naudojau vos du kartus, bet jų užteko mano nuomonei įtvirtinti. Reikalavimus bet kuriai savo naudojamai pudrai aprašiau štai šiame įraše.Taigi...

Pliusai:
  • Spalva. Mano mėginėlio spalva buvo 03. Tiek pakuotėje, tiek neišsklaidžius atrodo tikrai šiek tiek tamsoka, tačiau, kaip bebūtų keista, ji prisitaiko prie veido spalvos, kai susigeria į odą. Pasak oficialaus Clinique int.puslapio ši pudra galima net dvylikoje skirtingų atspalvių, kas tikrai leidžia kiekvienai pasirinkti ir pritaikyti pudrą prie savo odos spalvos.
  • Matinė formulė. Užsitepiau ant odos ir ne-ti-kė-jau savo akimis. Oda tapo visiškai matinė, net keista buvo. Jokio žvilgesio ar spindėjimo, vien matiškumas. Kadangi labai norėjau išbandyt būtent tokios formulės pudrą, tai man sukėlė tik malonumą - smagu matyti tai, ko nori ir tikiesi!
Minusai:
  • Laikymas. Tikrai visai ne long-lasting produktas. Nežinau, kodėl konsultantė rekomendavo man būtent šią pudrą kaip ilgo laikymosi, tačiau ačiū Dievui, kad man jos pirkti neteko. Pirkiniu nelikčiau patenkinta. Jau dienos pabaigoje buvo vietų, kuriose pudra buvo nubėgusi. Gerai, kad tokių vietų nebuvo daug, tačiau man tai vis tiek nepatiko. Ypatingai greitai pudra dingo nuo vokų, nors aš niekada nemaniau ir, tuo labiau, nepastebėjau naudodama kitas pudras, jog mano akių vokai kažkokie išskirtinai riebūs...
  • Maskavimas. Vėlgi buvau ne itin maloniai nustebinta, kai ši pudra užmaskavo kur kas mažiau, nei tikėjausi iš jos. Laser-focus sakote? Na, tebūnie... Man taip tikrai nepasirodė. Paraudimų ar odos erzelių - spuogelių ji tikrai neužmaskavo... Ir! Maskuoklio paskirstyti ant jos buvo neįmanoma...
  • Skirstymas. Tragiškas. Taip, būtent. Itin sunku paskirstyti šią pudrą ant odos, tai reikia daryti labai greit, kadangi susigeria ir tarsi "sukietėja" (beveik kaip cementas :D ) labai labai greit. Dar vienas nemalonus potyris.
  • Skalsumas. Jeigu Clarins mėginėlio man užteko keturiems pilniems makiažams, tai šios pudros užteko dviems ir liko lašelis padaryti nuotraukoms. Tiesa, nežinau, koks buvo Clinique mėginėlio kiekis, bet mano akiai jis atrodė bene toks pat, kaip ir Clarins...
  • Kvapas. Šis punktas nebuvo kažkoks tragiškas, bet man pudros kvapas nepatiko. Kvepėjo tarsi sena gera močiutės laikų pudra, kuri dabar kartais kelia sentimentus. Deja, ne to norėtųsi iš šiuolaikinėmis technologijomis remiantis sukurto produkto.
  • Kaina. Kadangi jau Clarins priskyriau prie brangesnių pudrų, tai šią vėlgi galiu čia skirti. Oficialus Clinique tinklapis nurodo, jog už 30ml produkto teks sumokėti 27£ (~114Lt), JAV internetinė parduotuvė Sephora rodo, jog ši pudra kainuos 32,50$ (~85Lt) (na ir kainų šuolis :o :) ), na o Debenhams šią pudrą gali pasiūlyti už 35,50€ (~123Lt). Taigi.... Išvadas daromės pačios! :)
Reziume:
  • Pudros likučio krapštyti ir tikrinti, ar dar užteks trečiam makiažui, tikrai nebenorėjau. Minusų daugiau, nei pliusų. Nepatiko. Ar pirkčiau? Atsakymas, manau, vienareikšmiškas - tikrai ne. Ar rekomenduočiau? Priklausomai nuo poreikių :)

Pudra be sklaidymo
Išsklaidyta pudra

No comments :

Post a Comment

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com