Sunday, August 12, 2012

UK Glossybox: Liepa

Ši dėžutė padėta kambario kampe tūnojo netrumpą laiką.. Berods kelias savaites. Ir turbūt todėl, kad tai yra ta dėžutė, kuri man nesukėlė didelio džiaugsmo ar euforijos pamačius produktus, esančius viduje :) Nežinau, kodėl - gal buvau persisotinusi viskuo ir tuo metu tenorėjau atostogauti? O gal tiesiog tai - ne mano produktai ir ne mano bandymai... Bet kuriuo atveju ją gavau ir apytiksliai po savaitės į ofisą turėtų užsukti paštininkas su nauja - rugpjūčio mėnesio angliškąja grožio dėžute Glossybox. Tačiau dabar, kai intensyviai pradėjau naudoti produktus, gautus iš praėjusių grožio dėžių (tiek lietuviškos AdoreBox, tiek šios - UK Glossy), susivokiau, kad gal tai tinkamas metas atverti ir liepos mėnesio dėžę bei labiau įsigilinti į tai, ką gavau joje? Jūsų teismui! :)










Dėžutę sudaro: BEX London "N6" kvepalų mėginėlis (berods 1,5ml); Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger "Tezturizing Sea Spray" plaukų purškiklis, suteikiantis apimties bei purumo plaukams (25ml); Jelly Pong Pong  "Irish Cream Pavlova" lūpų bei skruostų rausvintojas (15ml); Nuxe "Huile Prodigieuse" kūno, plaukų ir veido aliejus (10ml); MONU raminantis veido odos kremas (20ml); Elizabeth Arden Visible Difference švelnus drėkinamasis prausiklis, optimizuojantis veido serumas, švelnus drėkinamasis kremas su SPF 15 (3*2ml).

Pliusai:
  • Produktai. Taip, Glossybox man patinka tuo, kad nuolat įdeda produktų, kurių seniau nebuvo įdėję :) Nei vieno iš šioje dėžutėje gautų produktų bandžiusi nesu. Tiesa, vienoje iš gautų dėžučių buvo įdėtas MONU serijos produktas, tačiau jo dar nesu bandžiusi. Šį kartą MONU raminantį kremą jau išbandžiau, tačiau įspūdžius apie jį papasakosiu vėlesniame įraše :) O dabar galiu pasakyti, kad produktais, iš esmės, vis tik esu patenkinta, taigi manau, kad pirmąja gaida gavus dėžutę sužaidė mano išsvajotų atostogų laukimas :D
  • Kiekiai ir pakuotės. Man itin patinka tai, jog Glossybox komanda siunčia ne popierinėse/plastikinėse vienkartinėse pakuotėse supilstytus mėginėlius, tačiau atsiunčia mini pakuotes - kaip antai NUXE aliejukas ar Paul Mitchell plaukų purškiklis. Žymiai maloniau naudoti priemones iš tokių indelių, nei, pavyzdžiui, Elizabeth Arden priemones iš vienkartinių pakuočių. Jų nepatogumas pasireiškia tuomet, kai priemonės užtenka daugiau, nei vienam naudojimui, tačiau pakuotės nebėra kaip sandariai uždaryti... Didžioji dalis produktų, gaunamų Glossybox dėžutėje, atkeliauja mini arba travel (kelioninio) dydžio pakuotėse :)
Minusai:
  • Gautas BEX London "N6" kvapas man - totalus vyriškas. Taip, paties kvepalų mėginėlio popieriniame lankstinuke yra rašoma, jog vieni šio gamintojo kvapai yra aiškiai moteriški, o kiti - labiau vyriški. Maniškis būtent antros kategorijos ir nežinau, ar tai mane labai džiugina :D Man itin norisi išbandyti naujus, niekad nematytus ir niekad neatrastus kvapus, o čia še Tau boba devintinės - vyriškas kvapas. Tiesa, jo dar nebandžiau duoti savo mylimajam, bet jeigu jam patiks, šis minusas taps dalinu pliusu, kadangi ir jis gaus dovanų, ne tik aš :D
Reziume:
  • Aš laukiu rugpjūčio dėžės - tai daug ką pasako :) Tiesa, man tikrai patinka laukti ir gauti staigmenas, kartais net tuomet, kai matau, kad kitoms prenumeratorėms įdeda produktus, kurie man reikalingi ir kuriuos tikrai norėčiau išbandyti pati - antai mano mėgiama ir skaitoma blogerė The Sunday Girl savo liepos mėnesio Glossybox'e gavo HD Brows antakių šešėlių paletę... Na ir kaip, žmogau, gali nepavydėti, kai Tau pačiam jos taip reikia būtent čia ir dabar, o pirkti baisoka, nes, pasak pačių Glossybox.co.uk, šios paletės kaina yra 19,95svaro (~88Lt). Atsižvelgiant į šį faktą aš galbūt susilaikysiu ir nusipirksiu kažką kiek pigesnio ar palauksiu ir galbūt kurioje nors dėžutėje gausiu šią antakių šešėlių paletę savo asmeniniam išbandymui :)


No comments :

Post a Comment

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com