Tuesday, April 9, 2013

Scrub, exfoliate, shine.

Mėgstu rūpintis veido oda. Tos visos švietimo, prausimo, valymo procedūros - gėris. Tik kartais apima tinginukas, kuomet mieliau sėdėčiau susipusi į chalatą ir žiūrėčiau naują House seriją, nei eičiau ir rinkčiausi, kurią veido kaukę užsidėjus.. Tačiau istorija ne apie tai - istorija apie šveitiklį :)

No7 veido priežiūros priemonių liniją radau visai atsitiktinai. Vieną kartą nusprendžiau išbandyti vieną priemonę, po to - dar kelias, nes pirmoji labai patiko. Vėliau ir dar kelias... Taip pusę dabartinių mano odos priežiūros priemonių ir tapo būtent No7 kosmetikos linija. Asortimentą siūlo Boots parduotuvė, o aš lekiu tiesiai prie reikalo. Tuomet, kai pabaigiau Neutrogenos veido šveitiklį, netrumpą laiką ieškojau kažko tokio, kas tiktų mano probleminei odai - nebraižytų jos, nebūtų nei per šiurkštus, nei per silpnas, neturėtų erzinančio kvapo, pakuotė būtų patogi, o naudojimui užtektų kantrybės ir produktas neerzintų. Taip parduotuvėje pamačiau šį No7 "Total Renewal: Micro-dermabrasion Exfoliator"
      

























Pliusai:

  • Tekstūra. Šveitiklis sudarytas iš mažų ir smulkių grudelių, kurių kreminėje konsistencijoje yra apstu. Tepant šveitiklį ant veido atrodo, kad visas produktas yra tarsi sumalti grūdeliai. Tačiau jie, kad ir kiek daug jų bebūtų, nėra aštrūs ir nebraižo veido odos;
  • Kvapas. Puikiausias būdas jam apibūdinti - švelnus švaros kvapas. Nieko nereikalingo, nieko tokio, kas erzintų uoslę;
  • Pakuotė. Juodai baltas minimalizmas ir pakuotė, kuri visuomet stovi taip, kad produktas subėgtų į apačią ir nereikėtų papildomų pastangų norint jį naudoti. Taip pat labai džiugina, jog pakuotė yra užspaudžiamu, o ne užsukamu, kamšteliu - patogumas vonioje yra vienas pagrindinių dalykų :)
  • Poveikis. Nušveitus veido odą šiuo šveitikliu, ji tampa švelni, maloni liesti, padrėkinta, taip pat švaresnė. Grūdelius lengva nuplauti, jie nelieka prikibę prie veido;
  • Kaina. Boots siūlo šį šveitiklį įsigyti už 11svarų (~45Lt), tačiau beveik nuolat parduotuvėje vyksta pasiūlymas "3 už 2 kainą" - štai tokių akcijų metu aš ir apsirūpinu No7 priemonėmis;
  • Skalsumas. Dėl savo tekstūros šveitiklis yra itin skalsus - pakanka vos menkos kiekio tam, kad veido oda būtų padengta šveitikliu. Taigi manau, kad jį naudosiu ilgai, bet ne nuobodžiai.
Minusų kol kas nematau - jei matysiu, pasidalinsiu :) Bet bent jau kol kas nemanau, kad jų bus..

Reziume: labai džiaugiuosi pirkiniu ir tikrai rekomenduočiau išbandyti bent kartelį! Jei ieškote kažko, kas gerai nušveistų veido odą, bet nebūtų pernelyg aštrus ir jos neerzintų, tikrai rekomenduoju įsigyti būtent mikrodermabrazinio tipo šveitiklį :)


O Jūs ar naudojate veido šveitiklius? Kokių gamintojų ir kokių tipų? Ką rekomenduotumėt išbandyti? :)

1 comment :

  1. O, reikees ir man isbandyt, jau seniai i ji zvilgciojau:)
    As siuo metu naudoju Avene sveitikli tai irgi patinka:)

    ReplyDelete

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com