Sunday, September 29, 2013

EOS'dness. OR madness for EOS.

Jau ne kartą rašiau, kad susidraugauti su produktais, skirtais lūpoms, man itin sunku... Labai norėtųsi viską išbandyti, pažiūrėti, kaip sektųsi pritaikyti savo kasdieniame makiaže arba apskritai įpročiuose, tačiau vis niekaip nepavyksta deramai to padaryti :) Turbūt todėl taip ilgai užtrukau, kol vis tik nutariau pasiduoti masinei EOS'anijai arba manijai dėl EOS balzamų lūpoms.

EOS arba Evolution Of Smooth lūpų balzamai, pasak jų oficialaus tinklapio, yra 95% organiški, 100% natūralūs ir švarūs nuo visokiausių blogiukų (parabenų, petrolatų ir kt.). Taigi tepant ant lūpų nereikia baimintis, kad tepamės naftą ar dar kokį brudą, išgautą iš cheminių elementų. Lūpų balzamų sudėtį puošia aliejai, sviestai ir kiti natūralūs dalykėliai. Kampanija žavi, produkcija ir pakuotė taip pat! Taigi kodėl neišbandžius? Taip į mano namus iš jau pamėgtos BeautyEmporium airiškos internetinės grožio parduotuvės atkeliavo EOS kiaušinukai :)







Trys mano įsigyti produktai buvo Strawberry Sorbet, Sweet Mint ir Lemon Drop skonių, kvapų ir spalvų. Pakankamai ilgai užtrukau, kol nusprendžiau, kurį pasiliksiu sau - taip taip, kiti du iškeliaus mano mieloms mergaitėms į namus. Tikiuosi, kad jos bus patenkintos! :) Bet ne apie dovanas kalba :D
Taigi, nusprendusi, kad laaabai mėgstu mėtą (nors labiau mėgstu uogas, tačiau šį kartą pagalvojau, kad mėtinį produktą lūpoms pamėgti bus lengviau), pasirinkau mėtų kvapo EOS'iuką. Po savaitės naudojimo įspūdžiai būtų tokie:
Pliusai
  • Poveikis. Balzamas tikrai minkština lūpas, jas drėkina. Nesausina, nepalieka riebumo jausmo ar nemalonaus tempimo. Nors sudėtyje yra mėtos, ji nešaldo ir nedirgina lūpų odos.
  • Kvapas. Neįkyrus, itin malonus, lengvas. Tikrai papirko širdį ir uoslę.
  • Pakuotė. Labai sandari, itin patogi naudojimui. Dangtelis visuomet užsisuka su šiokiu tokiu klaptelėjimu, todėl galima lengvai nuspėti, kada pakuotė tinkamai uždaryta. Pačioje pakuotėje yra nedidelė duobelė pirštams, kurios dėka pakuotę itin patogu laikyti rankose. Pati pakuotė itin maloni laikyti rankoje - nelimpa, neslysta, yra pagaminta iš švelnaus ir oda liesti malonaus plastiko. 
  • Konsistencija. Lūpų balzamas nei per skystas, nei per tirštas. Nors rekomenduojama laikyti vėsioje vietoje, paslėpus nuo tiesioginių saulės spindulių, tačiau per šią savaitę nepastebėjau, kad, nors ir būdamas šiltoje vietoje, aptirpo ar pakeitė konsistenciją.
  • Forma. Kad ir kokia keista ji bebūtų, bet tepimui ant lūpų itin patogi! Niekad negalėjau pagalvoti, kad tokio tipo balzamas gali būti toks patogus. Itin nustebino gerąja prasme :)
  • Kaina. Už 7g šio balzamo lūpoms, AKosmetika internetinė parduotuvė Jūsų paprašys 14,99Lt. EOS internetinė parduotuvė pasiūlys balzamą už $3,29 (~8,40Lt), o mano mėgiama BeautyEmporium internetinė parduotuvė pasiūlys EOS balzamus už €6,95 (~24Lt). Taigi, kaina visai puiki už puikios sudėties produktą! 
Minusai - jų kol kas nepastebėjau ir dėl to labai džiaugiuosi! :)

Reziume:
  • Tikiuosi, kad šis balzamas neliks užkištas mano kosmetinėje ir bus toliau naudojamas (ne dėl minusų, o dėl blogų mano įpročių ir nesugebėjimo prisijaukinti produktų lūpoms). O kadangi juo esu tikrai patenkinta, tai be sąžinės graužaties ir gėdos jausmo dovanosiu kelis draugėms ir tikiu, kad joms jis taip pat patiks!! Ir jau žinau, kad su mielu noru išbandyčiau ir kitus produktus iš EOS linijos, nes... naujovių niekad nebus per daug :)


Ar Jūs esate bandžiusios EOS balzamus lūpoms? Jei taip - kokių kvapų / skonių bandėte ir kaip patiko? Jei ne - ar norėtumėte išbandyti?

3 comments :

  1. As, deja, dar nesu siu mielu kiausinuku bandziusi, bet kiek atsiliepimu girdejusi ir kiek internete paguglinusi, tai sie lupu balzamai yra patys paciausi :)

    http://sokoladineavyte.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Monika - rekomenduoju įsigyti bent vieną ir išbandyti. Neturėtum nusivilti :) Nors esu naudojusi kitus kelis natūralius lūpų balzamus, bet šie sužavi ir patraukia įdomiu savo dizainu ir kvapu :)

    ReplyDelete
  3. Aš tikrai patenkinta:)Jis puikus!
    Vis norėjau išbandyti šį gėrį,taigi dideliausias AČIŪ!:)

    ReplyDelete

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com