Friday, November 7, 2014

Bright is right for an autumn night.

Už lango begėdiškai siaučia ruduo, vis nepaliaudamas stebinti savo šiluma ir dangaus būkle. Saulė pasirodo vos ne kasdien, lietus neliūdina savo apsireiškimu, orai pakankamai šilti - kai kuriomis dienomis vis dar galima slankioti su odinuke ir nejausti diskomforto. Arba šokti į kailinę liemenę :) Ir taip pat nejausti diskomforto. Kartu su tokiais įdomiais rudens orais grįžta noras į savo dienos išvaizdą įtraukti kažką ryškiau. Kalendorius lyg ir šaukia lapkričio vidurį, o štai siela, kartu su oru, ieškosi vasaros ir karštos saulės spindulio..

There is a crazy autumn outside which still makes me think how come it's so warm and the sky is still so bright. The sun comes up nearly daily, the rain doesn't really show up, the weather is pretty much spring-like as on some warm days I can still wear my leather jacket and don't feel like I'm gonna freeze to death. Or I can also wear my new lovely fur vest as it's dry outside. And also feel very warm and comfy :) With such an interesting weather my need to get something bright on me comes back. The calendar already shows nearly the mid-November, but my inner me together with my outside-weathery is looking for some bright and lovely summer spell..


RIMMEL lipstick by Kate & NYX Wonder Pencil




Galiu drąsiai teigti, jog Rimmel lūpdažį "Kate. 110 Rossetto" sugebėjau įsimylėti jau tada, kai jį nusipirkau ir pirmą kartą išbandžiau. Sodri spalva, puikus kvapas, žavinga pakuotė. Neradau lūpdažiui nei vieno minuso. Tačiau dėl savo ne kartą minėto potraukio tiesiog pirkti, bet nenudoti priemonių lūpoms, lūpdažis pasimetė kosmetikos dėžėje kartu su kitomis priemonėmis ir liko ten gulėti. Ir laukti. Sulaukė :)

I can easily confirm the fact that I fell in love with this Rimmel "Kate. 110 Rossetto" lipstick as soon as I purchase it and tried it for the first time. Intense shade and color, great smell, nice packaging. I couldn't find any negative sides of this lipstick. However as I've mentioned good few times - I tend to buy the lippies and not to use them - this lippie ended up in the makeup box waiting for it's chance. And it was waiting there for a while. And finally its' chance came up :)





NYX pieštukas buvo impulsyvus pirkinys. Vienas tų, kuomet stovi prie kosmetikos gamintojo stendo, nori išbandyti Kažką-viską-nežinau ir pasirenki tai, kas galėtų būti dažnai naudojama, nekainuoja milijono ir yra gana universalu. Būtent taip mano kosmetinėje atsirado šis NYX "Wonder Pencil. WP02 Medium" universalios paskirties pieštukas. Kaip teigia gamintojas, pieštuką galima naudoti kaip maskuoklį, akių skaistintoją (pabrėžiant waterline - vidinį apatinį akies voką) bei kaip lūpų pieštuką. Kadangi neturiu idealiai lūpdažio spalvą atitinkančio lūpų pieštuko, nusprendžiau išbandyti duetą su šiuo pieštuku, kadangi jis - kūno spalvos ir stipriai neišskirs savo atspalviu.

NYX lip pencil was very impulsive purchase. One of those when you are standing at the make up display in the shop, want to try Something-Everything-Don'tKnowWhat and choose something that could be used quite often, doesn't rip off your wallet and would be quite universal. That's how I've decided on picking up this beauty - NYX "Wonder Pencil. WP02 Medium". As the brand says, the pencil can be used as a concealer, eye brightener or reverse lip liner - so it's like all in one product. And because I don't have a lip liner that would have exact or, at least, similar colour to the lipstick, I've decided to give it a go and try this Rimmel and NYX duo. And it worked pretty well, I should admit :)


Nepadažytomis lūpomis / Bare lips, only make up done

Rimmel ir NYX produktai lūpoms / Rimmel and NYX lippies used





Taigi, turiu pripažinti, kad:
*Spalvos ant lūpų išliko tikrai netrumpai, gal pusę dienos. Po valgymo spalvos šiek tiek apsitrynė, tačiau nenusivalė visiškai, spalvos pigmentas liko ant lūpų;
*Produktai visiškai nesausino lūpų ir nesukėlė jokio diskomforto nei pasidažius, nei nusivalius makiažą;
*Kainos tiek pieštuko (~$4.50), nei lūpdažio (~7eur) tikrai ne tik prieinamos, bet ir įkandamos ir nenuskriaus piniginės :)

So I definitely have to admit that:
*Colours of both products stayed on the lips for around half a day. After eating and drinking the colour went off a bit however it didn't disappeared completely and bright pigment was still seen on the lips;
*Both products did not dry lips and did not made them feel uncomfortable while wearing it and after removing it;
*Prices of both products (lip pencil around 5eur and lipstick around 7eur) are not only great to look at but also won't rip your wallet off :)



O Jūs ar bandėte NYX arba Rimmel lūpų produktus? Ką bandėte iš šių kompanijų ir kokia Jūsų nuomonė apie juos? Pasidalinkite, nes jaučiu didelį poreikį naujiems produktams! :)

Have you ever tried anything from NYX or Rimmel lippie range? What exactly and what are your thoughts about them? Please share as I'm looking for some new temptations :)

8 comments :

  1. Kaip tobulai padažytos lūpos! Aš lankiau makiažo kursus, bandžiau sau raudoną lūpdažį "uždėt" ant lūpų, tai gavosi ne kas (plius man nelabai tokia ryyyški spalva). Užtat Tau labai tinka.:)

    Jeigu neturėsi ką veikti, kviečiu užsukti pas mane: http://akvedukas.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. labai aciu!! :) vis tik pamaciau tik nuotraukose, kad siek tiek kliurku iveliau dazydamasi lupas, bet dziaugiuosi, kad jos matomos ir zinomos tik man :))

      Delete
  2. Abi firmos man labai patinka! :) Rimmel gal šiek tiek labiau, nes kainos ir kokybės santykis puikus! Šio rudens atradimai iš rimmel taip pat Kate lūpų dažai nr. 30 tobula spalva rudeniui :) Rimmel match perfection concealer irgi puikus irrr Rimmel salon pro nagų lakai, gaila, kad nėra labai plati spalvų paletė, bent jau Lietuvoje. Taip pat labai noriu išbandyti exaggerate lūpų pieštukus apie kurios girdėjau daug gerų atsiliepimų :)
    O nyx'o mėgstami produktai HD concealer ir butter gloss, kartais šiek tiek lieka ta linija nuo jo ant lūpų, bet šiaip pasitepus labai smagus ir patogus ir labai gražių spalvų yra.

    ReplyDelete
    Replies
    1. butinai isbandysiu Rimmel Kate lupdazi - pastebiu, kad vis dazniau ranka tiesiasi lupu dazu link :) deja nagu laku nebelabai naudoju, nes lakuoju ilgalaikiu, bet irgi butu idomu isbandyti Rimmel lakus. aciu uz pasidalinima ispudziais! ;)

      Delete
  3. Labas, o ką manai apie lūpų flomasterius? Nelabai galiu skirti laiko ilgesniam lūpų dažymuisi, tai esu įsigijusi raudoną lūpų flomasterį. Man patinka sausas efektas,kad lūpos neblizga. Ir lygiai pasidažau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sveika ;) Kaip tik pamirsusi isimesti si lupdazi i rankine, nuciupau Rimmel lupu flomasteri. Ir likau itin patenkinta!! Butinai mestelsiu apzvalga i tinklarasti :) Ir pritariu, jog juo tikrai kur kas lengviau lygiai pasidazyti lupas ;)

      Delete
  4. Kokios gražios spalvos!

    http://kanarele.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Labai labai graži spalva ir tau nerealiai tinka!
    Firmos irgi mano abi mėgstamos, o NYX tiesiog okupuoja mano stalčių. :D Turėjau du concealer'ius, antakių šešėlius, du lūpdažius ir akių šešėlius, beveik viską esu aprašiusi savo blog'e. :)
    Rimmel irgi nustebino savo nagų lakais, žymiąja Stay Matte kompaktine ir dabar įsigijau naują Brow this way, kuris turėtų būti ale dupe Benefit Gimme Brow, tai kol kas testuoju. :D

    || Beauty Vibes ||

    ReplyDelete

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com