Monday, January 3, 2011

Sraigės.

Kažkas perka vestuvines sukneles kaip naujų metų naujos pradžios simbolį. Kažkas susižada Eifelio bokšto 3aukšte ir džiaugiasi turėdami laimę savo kišenėje (labiau tiktų pasakymas "ant piršto"). O aš mėgaujuosi... sesija. Taip, įpusėjau. Liko tik 3, bet patys skaniausi... Siaubelis, ne kitaip. Ir tie ilgi tarpai tarp egzaminų išmuša iš vėžių turbūt labiau, nei šventės... Taip sunku įsimušti į ritmą, kai ką tik švenčiau, buvau su draugais, o dabar va, liko 4 dienos ir vėl egzaminas, ir vėl reikia mokytis... O dar tas žinojimas, kad viskas - paskutinė sesija bakalaure, paskutinis semestras toks, su egzaminais... Nebegaliu tvert savy, noriu baigt greičiau, sušukt "Vuolia, aš įrodžiau jums ir sau!", mest "uniforminę" akademinę kepuraitę viršun, turėt pagautą kadrą su tuo veiksmu ir... pašventus lėkt lauk iš čia. Taip. Kur nors, kur shopinimasis - mieliausias dalykas, kur draugai nesibodės pagaminti ryte kavos ir kur Eifelis bus ranka pasiekiamas...

Aš pažadą šiemet sau daviau tik vieną. Kol kas. Rodyti mažiau iniciatyvos tiems, kuriems jos visai nereikia. Daviau ką tik ir antrą - pamatyti Paryžių su Juo. Ir tikiu, kad šį tikrai išpildysiu... Nes niekas nebelaikys... :)

Ir kadangi lauke tikrai nebe žydra padangė, mokslo lapus atsispausdinau ir jie laukia būt sukonspektuoti į visagalį MS Word, tai ta proga papasakosiu, kad šiandien mane aplankė kulinarijos magija... Paprastut paprastutėliai, bet labai gardūs prie arbatos:




Vakar aplankiau Cropp Town ir Lindex, tai jei galėčiau - išleisčiau visą savo algą ten, bet deja yra taip, kaip yra - nebėr darbo, nebėr ir algos... O santaupų liest širdis neleidžia žinant, kad į Paryžių pėščiom nenueisiu :D Nusipirkau tai, ką aprašinėt neužteks (čia kaip kosmetikos testavimas ant riešo), tai tik pasakysiu - dvi ilgas (baltą ir pilką, nors reikėjo tik baltos, bet įsimylėjau modelį, ilgį ir patogumą), sėdimąją dengiančias paprastutes boyfriend tipo palaidines Lindex'e (po 15Lt, taip kad moteros - lėkit :D) ir ilgom rankovėm baltą palaidinę, irgi ilgą iš Cropp (19Lt). Ir visos baltos tik tam, kad galėčiau ramiai nešiot Kalėdoms gautą megztą suknelę, kuri... Persišviečia :D God Damn it, Kalėdų senis dievina mane... :DDD

Tiesa, Naujamečio makiažas buvo... Kur kas labiau vykęs :D Dariausi dūminuką vėlgi rudą (kaip ir praeitam įraše), tačiau naudojau tamsesnę rudą spalvą kampučiams ir highlighter'į po antakiais (blizgų šviesų šešėliuką), tai gavosi super vaizdas :) Bandysiu kada nors pakartot ir įsiamžint, nes visai nebuvo laiko to padaryt... All in all - atrodžiau pati sau graži :D Dėmesio ir komplimentų sulaukiu, Essence pilkas lakas beveik neapvylė (dviejų nagų kampučiai neatlaikė pomidorų spaudimo :DDD ), tai viskas kaip ir super prasidėjo ir baigėsi :)

O bet tačiau, kadangi turiu suplaut krūvą indų ir... artėjančio egzamino medžiagos lapai neduoda ramybės (taip, taip, aš turiu sąžinę, tik... ji niauktais langas), tai baigiu įrašą ir lekiu darbuotis :)

3 comments :

  1. prisimenu mama kepdavo, kepiau nesenai ir as, atrodo labai skaniai nes jie ir yra labai skanus <3 niam

    ReplyDelete
  2. Patys skaniausi dažnai ir būna patys paprasčiausi.. :) Darbo ne itin daug, tik šiek tiek daugiau nervų dėl kvailos (nes labai labai sena) viryklės/orkaitės, bet vis tiek sausainėliai suslydo per dvi dienas.. :)

    ReplyDelete
  3. Erika ;)
    Naudojau 4x100g sluoksniuotos bemielės tešlos (būna pirkti Maximoj, Norfoj, bet kur); 1kiaušinį (aš naudojau 2, bet tikrai per daug); cinamono ir cukraus; miltų (pakočiojimui).
    Tešlą atšildom, imam gabaliuką, šiek tiek pakočiojam, kad būtų plonesnė ir didesnė. Tada patepam vidinę pusę (kurią suksim) kiaušiniu (su visu tryniu ir baltymu), apibarstom cinamonu ir cukrumi ir susukam į vamzdelį (dešrą, kaip aš sakau :D ). Tuomet vamzdelio kraštą dar patepam kiaušiniu, supjaustom tokiom sraigutėm ir apibarstom cukrų gerąją (ne kepamąją) pusę. Ir viskas. Dedam į orkaitę 180laipsnių daugmaž (galima ir mažiau manau) ir kepam kol parus :)
    Cukrų reguliuot palei skonį :)

    ReplyDelete

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com