Friday, December 31, 2010

Pasitaisymai.

"Kaip ir su kuo sutiksi naujus metus, tokie jie ir bus". Ši frazė visiems po Kalėdų neduoda ramybės... Prasideda masiniai apsvarstymai, aptarinėjimai, kas, kaip ir su kuo bus :) O man to svarstyt nereikia... Žinau, kad bus, žinau, su kuo ir viskas - galiu būti rami bent dėl vieno dalyko... O toliau viskas labai moteriška - naujų rūbų pirkimas, kosmetika, nagų lakas ir pan. Mane kartais žavi tokios moteriškos apsvarstyminės smulkmenos :D
Kokia būsiu šį vakarą? :) Pilkas Essence nagų lakas (3.99Lt akcijos metu, greit džiūna, lakuojasi labai smagiai - be dryžių, laikosi pakankamai ilgai ir spalva tokia žavi pilka/asfalto; all in all - superinis daiktas), šviesiai pilka suknelė iš Cropp Town (su akcija kainavo vos 29Lt, pasaka :) būsiu kaip mažas kopūstas :DDD ) ir žavus dryžuotas megztukas irgi iš to paties Cropp Town (ok, atrodo absurdiška, kai 3kartus trumpesnis ir mažesnis daiktas už suknelę kainuoja brangiau, bet na gerai - jis juk ir šiltesnis :D taigi, Cropp Town, kaina 39Lt; ech tos akcijos...) ir slyvų spalvos pėdkelnės (Klaipėda, rekomenduoju - prieš Vaivos kino teatrą, kur šiuo metu įsikūręs Čili Kaimas, yra tobula mažytė pėdkelnių parduotuvė; kainos superinės, pėdkelnių įvairovė ir kokybė taip pat; tik būkit mielos, moterys, neišpirkit visko - palikit ir man :D ). Vis dar nesugalvoju, ką darysiu dėl makiažo, bet turbūt eilinį kartą - rudas dūminukas (iki tikro tamsaus dar nepribrendau, tai belieka toks...). Anyway, manau, kad foto bus tiek makiažo, tiek aprangos (kad visokie anonimiški nepyktų, jog tik daug rašau ar tik komentuoju kosmetiką ant rankos.. :} ).



O dabar dar vienas dalykas - noriu gerai pabaigti ir dar geriau sutikti metus, tai įdėsiu ir trumpą review kai kurių priemonių ant odos (matai, Anonimiškas, aš pasitaisiau ;>> ). Taigi Kūčių vakaro makiažas. Būtent šios šventės proga leidau sau odos nemaskuoti ir išbandyti naują pudrą (ačiū, Viktoryte), taigi rezultatas gavosi toks:



Naudotos priemonės:
Mousse Foundation "Soufflace!" sufle pagrindo pudra (makiažo pagrindas)
Maybelline Affinitone Pressed powder;
120 spalvų šešėlių paletės rudi atspalviai;
Clinique blizgis lūpoms, 09 atspalvis;
Maybelline gelinis akių pravedimas;
Little Glow Cheek bronzeris.

Taigi manau, kad šio vakaro makiažas atrodys panašiai, tik, savaime aišku, nepamiršiu maskuoklio paakiams bei spuogeliams :)

Taigi tataigi, kol dar turiu progą ir laiko, kiekvienam iš jūsų kitais metais linkiu padaryt tai, ko nespėjot šįmet ir... mėgautis kiekviena savo gyvenimo akimirka, nes kiekviena ji - nepakartojama :)

No comments :

Post a Comment

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com