Friday, December 3, 2010

Mano žiema.

Ei, mano geroji fėja, aš labai pasiilgau Tavęs. ;**

Šiaip mano žiema yra žvarbi, su daug drebulio, su daug sluoksnių rūbų ir su laukimu. Net Advento kalendorius, pakabintas ant smeigtuko, įsmeigto į duris, primena man, kad iki Šventės liko tiek ar kitiek dienų... Siaube, kaip gerai, kad gyvenime YRA ko laukti :)

Labai smagu laukti savaitgalių ir žinoti, kad bus karšto vyno, bus apkabinimų, šypsenų, juoko ir ramaus buvimo. Aš šiaip iš esmės myliu žiemą. Kai atsisuku pažiūrėt, kas dedasi lauke už lango ir pamatau ten arba pūgą, kai sniegą nuo namo stogo purto vėjas ir kužda jam ten neužsigulėt... Arba kai dideli kąsniai dribte drimba žemyn, kur kažkas eina susiraukęs ir visas piktas, nes nekenčia žiemos :) Tokiais momentais šypsena tiesiog kyla mano veide...

Po truputėlį dėlioju prioritetus ir dovanų sąrašus. Nemoku sudaryti jo viso nuo A iki Z vienu metu... Prisiklausau visokių rekomendacijų, pasakojimų, įspūdžių tiek kainos, tiek kokybės atžvilgiu ir vis pagalvoju - va, TAI yra tas dalykas, kurį dovanosiu Tam žmogui. Taip kiekvienas ir gauna paskui per Šventę dalelę manęs ir mano... :)

Tiesa, paskutinis mano rimtas pirkinys - juoda Zaros suknelė. Kainavo vos 29lt vietoj 175lt, bet turbūt todėl, kad šiek tiek su broku... Nieko, viskas pataisoma jei ne vienaip, tai kitaip :) Svarbiausia, kad atrodo šventiškai nuostabiai... Gal kada ir nuotraukų įmesiu, nes dabar viskas sukasi aplink poilsį, ramybę, mandarinus ir norą lazanijai... :)

Gero žiemiško vakaro. Ir... Ei, Geroji Fėja, taip - čia buvo frazės Tau ;)**

No comments :

Post a Comment

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com