Tuesday, December 21, 2010

Irish stuff, labai lauktas pirmadienis ir Kalėdų kvapas...

Visų pirma tai... Pirmą kartą šitaip labai laukiau pirmadienio ir grįžimo namo iš poilsio oazės :) Žinojau, kad namie laukia Kalėdų eglė, eglės puokštė, kad namie laukia... priešKalėdinės dovanos :)) Taip taip, laukiau laukiau ir pagaliau sulaukiau... Pasiėmusi dėžę likau apstulbus - ji buvo tooookia didelė ir tieeeek visko daug pilna, kad net negalėjau įsivaizduot :o Žodžiu kol kas nedaugžodžiausiu, leisiu pasigrožėt/pasižmonėt, o paskui padarysiu ir trumpą review apie gautą kosmetiką :) Tiesa, nenufotografuoti liko lankelis, kosmetinė, dvi poros batyčių (vieni yra matomi kažkur senesniam blogo įraše), dvi kepurės (man ir mano) ir šveičiamosios pirštinytės :) O visa kita... Skanaukit!











Kol kas bandžiau tik alyvinį Kohl pieštuką, bronzerį ir tušą - atsiliepimai tik geriausi... :) Pieštukas pakankamai lengvai brėžia, vidutinio kietumo (voko nebraižo ir neduria brėžiant), bronzeris - pasaka, suteikia nuostabų švytėjimą ir gaivumą skruostams :) O tušas pirmu sluoksnius atrodo lyg natūralioms blakstienoms, o antru paryškina jas :) Bet jau ko vertos bronzerio ir tušo pakuotės... Tikrų tikriausios nuodėmės :))

Tai sakau labai labai didelį ačiū Viktorijai ir Aivarui, gripuoti linkėjimai Dublino link jau keliauja, tikėkimės pūgos nesukliūdys :) O aš einu toliau burbuliuot panosėj, nes... Gripas užpuolė mano, tai tikiuos, kad neužpuls ir manęs ;//

No comments :

Post a Comment

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com