Friday, December 24, 2010

Mažulytis review.

Kadangi vakar vakare po mini tvarkymosi turėjau šiek tiek laisvo laiko, tai šiandien padarysiu įrašą - mažą apžvalgą apie beveik visą kosmetiką, kurią gavau iš stebuklingojo "ten" - Dublino. Kelios priemonės taip ir liko neapžvelgtos (birūs šešėliai, Clinique blizgis, vazelinas ir dar kažkas, tik dabar nebeprisimenu ant smūgio), tačiau didžioji dauguma - čia. Kas žino, gal kažkas susigundys ir pabandys įsigyt vieną ar kitą produktą :)

1. Blizgus pravedimas akims. Gavau du vienodus, tik skirtingų spalvų - mėlyną ir alyvinį. Išbandžius pamačiau, kad jeigu daryti įprastą ploną pravedimą (kaip darom su juodu) ir nemakaluoti ilgai po akį, tai blizgučių gausim labai nedaug - puikiai tiks brėžti ant pieštuko, pridės kelis blizgius ir suteiks minimalų šventinį įvaizdį. Daugiau patepus blizgučiai aiškiai matosi (antra foto, mėlyna spalva). Minusas vienas - gana greit ir lengvai nusivalo (nors mėlyną ant rankos buvau patepusi anksčiau, nei violetinį ir jis jau buvo spėjęs padžiūti, bet nusivalė vis tiek lengvai).

2. Kohl pieštukai akims. Pakuotėje buvo šie trys ir drožtukas. Gerai, kai turiu su kuo lyginti. Brėžia minkštai, spalvos tikrai gana ryškios, išsilaiko ilgai. Ant akių bandžiau alyvinį, tai visą dieną išsilaikė puikiai :) Lyginant su Essence pieštukais akims iš "Crazy about colour" kolekcijos galiu pasakyti, kad šie yra minkštesni akiai, spalvos ryškesnės, tačiau jie storesni. Išsilaiko geriau šie :)


3. Mano meilė iš pirmo žvilgsnio tiek pagrindinės pakuotės (kartoninės) atžvilgiu, tiek pačio bronzerio. Draugė pamačiusi pasakė, kad vos ne Bobby Brown kopija. Galime įsivaizduoti, kiek kainuoja BB produktai :) Veidui suteikia nuostabaus gyvumo, užtenka vos vieno perbraukimo per VISAS spalvas teptuku ir super vaizdas. Bent jau šviesiaodėms :) Atskirai spalvos tikrai pakankamai ryškios, pigmentinės. Teptuku lengvai pasiima, ilgai išsilaiko. Manau, kad bus skalsus produktas (užteks ilgam). Bet tikrai tikiu, kad prašysiu dar vieno tokio... :))

4. Sufle pagrindu gaminta pudra. Ant veido odos nebandžiau, bet ant rankos pabandžius pagalvojau, kad tikrai neturėtų matytis, jog pudra tepta. Labai minkštai imasi iš indelio, indelis nėra labai didelis, bet naudoti bus patogu. Dažniausiai pudros būna tokios, kur aplink sieneles produkto dar lieka, paimti niekaip neišeina ir likutį reikia mesti lauk... ;/ Šiai pliusas dėl to, jog taip nebus :)

5. Skaistalai ir kontūravimas viename. Minusas - daug blizgėjimo/švytėjimo (kaip kam patogiau vadinti), kai imi abi spalvas į vieną. Atskirai panaudoti sunku, nes kiekis pakankamai mažas, bet kaip vieną naudoti galima turbūt labiau per šventes ar kai reikia ryškesnio makiažo. Ant veido dar nebandžiau, bet pabandžiau ant rankos odos. Šiaip asmeniškai man vaizdas visai patiko :) Ir vėl - ta žvilgsnį ir širdį pavergianti pakuotė... Tiesa, kartu yra pridėtas šepetėlis, kuris tikrai mažas, bet labai labai mielas...

6. Lūpų blizgis. Žiauriai keistas kvapas - lyg saldus, bet lyg ir ne :D Spalva ir pakuotė žavingi, o bet tačiau tik nufotografavusi pamačiau vieną NEĮTIKĖTINAI didelį pliusą - kitoje tūtelės pusėje nuo užrašo yra įmontuotas... Taip, veidrodėlis :) TOBULAS sprendimas :)
Blizgis šiaip pats lipnus, tai manau, kad laikytis turėtų gana neblogai :) Teptukas įprastas blizgiams (kirstas kampu).

Toks kol kas šis review, vėliau turbūt įdėsiu ir likusių produktų apžvalgą :) Na o dabar reikia eit toliau ruoštis šventiniam vakarui... Ta proga..

...ir kai perskaičiau šią frazę, kuri kažkiek skambėjo taip "Gyvenimas - kaip pieštukinė, kurioje nėra tik vieno elemento - trintuko", suvokiau, kad taip yra iš tiesų... Todėl ir sau, ir kiekvienai iš jūsų linkiu vieno vienintelio ir kartais, atrodo, svarbiausio pažado tiek šį būsimą šventinį vakarą, tiek prie rytojaus ryto stebuklingo Kalėdų paslapties medžio - mėgautis kiekviena, ABSOLIUČIAI KIEKVIENA gyvenimo akimirka... Nes tik tokiomis progomis, kaip ši, suvokiam, ką padarėm, ko pridarėm, ko nepadarėm ar ne(da)darėm... Atsiprašyti tų, kuriuos įskaudinom, niekada ne vėlu. Tik ne visada tam randam progų..

Atleiskit, ne(si)pykit, tikėkit ir pasitikėkit. Džiaukitės ir mėgaukitės. Būkit žavingai moteriškos, moteriškai žavingos ir turėkit paslaptį.. Kaip Kalėdos ją turi kiekvienais metais vis iš naujo :}

1 comment :

  1. vienas tavo review minusas - visalaik dazai ant rankos, o skirtumas yra gana didelis :)

    ReplyDelete

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com