Saturday, March 31, 2012

Nutty nougat caramel.

Visų pirma pradėsiu ne nuo pasisveikinimo, o nuo atsiprašymo. Tokio labai viešo, pakankamai įprasto tinklaraštininkų tarpe, bet kartu ir labai nuoširdaus. Atleiskit, kad apleidau...

O dabar sveiki. Grįžau. Po truputį, mažais žingsneliais, bet vis ateinu :)
Vakar baigėsi trečioji mano darbo savaitė. Įdomu, vienok, tai, jog dirbu.. specialybinį darbą! Ko sakiau, jog niekad nedirbsiu.. :) Kol kas labai džiaugiuosi ir visai nesigailiu tokiu gyvenimišku posūkiu. Žiūrėsiu ir lauksiu, ką gyvenimas atneš toliau :)
O ateinu su deriniu. Ne apžvalga, peržiūra, nauju pirkiniu (nors visi minėti įrašai laukia eilėje, kantriai, ilgai, bet vis dar laukia ir vis dar leidžia man žinoti, kad mano noras rašyti gyvas, pulsuoja, ramiai ir tyliai, bet gyvena), o tiesiog paprastu deriniu. Darbe ir iki/iš jo :) Jaučiausi kaip mažas, bet gardus šokoladinis sausainiukas su karamelės gabalėliais.. Jaučiausi gerai. O ko daugiau reikia? :)




Na, ir lašelis praėjusio savaitgalio.. Taip, Dubline buvo pavasaris! Kur čia pavasaris, totali vasara :)) Žmonės atsidavė saulei, parkui, žolei, džiugesiui, karščiui, nuotykiams, miestui, žmonėms, sau, viskam :) Deja deja, bet šį savaitgalį tai teliko kaip gražus prisiminimas.. Lauksiu pakartojimo, Orų Dėdule! :)





Temperatūra fotografuota apie 17val vakaro pavėsyje. Saulėje buvo gerokai karščiau! :}

1 comment :

  1. Cute blog doll! I really love your pleated skirt!

    http://www.leopardmartini.com/

    ReplyDelete

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com