Sunday, November 18, 2012

Lapkritis. Su UK Glossybox.

Aš mėgstu penktadienius. Ypač tuos, kurie būna mėnesio viduryje. Ir kurių metu ofise nėra itin daug įtempto darbo, o už lango pasirodo priekinis paštininko dviračio ratas, tuomet išlenda ir visas dviračio rėmas, ant sėdynės sėdintis paštininkas ir jo "tempiami" gėriai. Tuomet jis taip žavingai nulipa nuo dviračio, išrausia savo krepšiuose kažką, ką atneš į ofisą (dažniausiai tai būna įvairios sąskaitos, čekiai, reklaminiai lankstinukai ir pan.) ir to kažko krūvoje puikuojasi didelė dėžė. MAN! :) Paštininkas atiduoda, pasidžiaugia kartu ir važiuoja toliau... O man puikus laikas dėžutės paknisimui :)
Ir nors taip būna kiekvieną mėnesį jau turbūt pusmetį, tačiau dėžutė, kaip ir moteris, turi savo ups and downs. Šio mėnesio UK Glossybox turinys, mano asmenine nuomone, buvo tikrai puikus!







Šios dėžutės turinį sudaro:
  • Dr. Jart+ Water Fuse BB cream (Beauty Balm veido kremas), 15ml;
  • WEI Beauty Black soy instant lifting face treatment pad (juodosios sojos veido kaukė), 1vnt;
  • Dermalogica Daily Microfoliant (veido odą atnaujinanti pudra, suteikianti švytėjimą bei švelnumą), 13g;
  • Nails INC Porchester Square nagų lako miniukas, 4ml;
  • Alison Claire Remarkable Bio-Natural Beauty Mango body butter (mango kvapo kūno sviestas), 50ml;
  • Produktų aprašymas.

Taigi - kodėl aš tokia patenkinta šio mėnesio gauta dėžute? Nes:
  1. Spalio mėn. gautoje dėžutėje burnojau negavusi Dermalogica priemonių, kai kitos merginos ją gavo. Ką randu šioje dėžutėje? DERMALOGICA! Valio valio valio! Nors ir nelabai įsivaizduoju šios priemonės naudojimo, naudos ir šiaip realios paskirties, bet vis tiek mano noras išpildytas! :)
  2. Veido kaukės - jų niekada, na NIEKADA nebūna per daug. Man visuomet itin įdomu išbandyti vis skirtingas, o šį kartą ir įdomaus tipo (Beauty is Flirty! What you think? puikiai ir aiškiai atskleidžia gautos kaukės vaizdą, na o aš saviškės dar neatidariau ir nebandžiau, taigi tenka naudotis visagaliu internetu ir greitais bei įdomiais užsienio apžvalgininkais! :) );
  3. Praėjusio mėnesio dėžutėje aš taip pat buvau gavusi Dr.Jart+ BB kremą. Jei nebūčiau išbandžiusi praėjusio, nežinočiau, kaip reaguoti į gautą šioje dėžėje - na taip, jis kitos sudėties, kitokioje pakuotėje ir šiaip, bet esmė gi ta pati... BB kremas. BET. Išbandžiau praėjusioje dėžutėje gautą produktą ir dar labiau apsidžiaugiau šioje pamačiusi dar vieną Dr.Jart+ produktą! Nekantrauju išbandyti :)
  4. Nails INC. Man. Nagų lakų maniakei. Ko jau ko, bet nagų lakų NIEKADA nebus per mažai. Ir še Tau, kad nori, šventa karve iš plačių laukų - nagų lakas! Ir dar ne kokios įkyrios spalvos, o kaip tik itin einamos ir lengvai pritaikomos. Ir dar kokios firmos! Čia ne koks no name iš pogrindžio, čia gi Nails Inc! :)
Ir turbūt vienintelis produktas, nesukėlęs didelio wow, buvo kūno sviestas... Nelabai mėgstu ir nelabai turiu kantrybės bei valios tepliotis tokio tipo priemonėmis. Paskutiniu metu apskritai einamiausia kūno priežiūros priemonė, atliekanti drėkinimo veiksmą - Eucerin kremas. Tačiau ne apie jį daina, tai ir tekste jo neturėtų matytis :)

O šiaip laukiu ir nekantrauju pamatyti, ką Glossybox komanda pasiūlys Kalėdoms - tikiuosi likti itin nustebinta ir sužavėta! Juk jie privalo pateisinti savo vardą po kelių paskutinių nesėkmingų posūkių dėžutėse.... :)

O Jūs, mielos skaitovės, ar gavote šį mėnesį kažką tokio, kas privertė džiūgauti ir plačiai šypsotis? Pasidalinkite įspūdžiais - juos visuomet įdomu skaityti! :)


4 comments :

  1. Ar isbandei Dermatologica? Turiu visa rinkinuka idomus atsiliepimai butu:) Pati dar nebandziau, nes galvoju gal siusti draugei dovanu i Lietuva:)

    ReplyDelete
  2. o i Lietuva siuncia? :)

    ReplyDelete
  3. ar siuncia i Lietuva? :)

    ReplyDelete
  4. Supergirl - nea, neišbandžiau kol kas iš šios dėžutės nieko dar :) Kantriai naudoju tai, ką pradaryto turiu ir mėginėlius iš senesnių dėžučių :)

    Anonimiškas - deja, bet ne... Nebent per tarpininkes :)

    ReplyDelete

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com