Thursday, January 3, 2013

Gruodžio pabaigtukai.

Skambūs "Naujais metais aš pasižadu..." sąrašai ir vieši pažadai visiems manęs nepaperka. Baisu žadėti ir planuoti, o gilumoje vis tiek tyliai žinoti, kad kažkas iš aukščiau juokiasi ir pažadus brauko, perrašo, taiso surasdamas n-vienetų įvairiausių pateisinimų.
Tačiau pabaigtukai nėra kaip tie sąrašai - jei jau baigėsi, tai baigėsi. Ir nieko iš jų daugiau neišspausi.
Gruodis man buvo labai gausus dovanų ir pirkinių atžvilgiu, bet labai, labai labai kuklus pabaigtukų atžvilgiu. Viskas telpa į vieną nuotrauką. Kur tai matyta??? Kažkokia nesąmonė. Baisu ir pagalvoti, kas bus kitus mėnesius... Viskas baigsis vienu metu? Ech. Piniginė kentės :) Nors... Mano piniginė turbūt jau seniai priprato. O gal ir jai laikas eiti į pabaigtukų įrašus ir būti pakeistai kokios šiek tiek didesnės, raudonesnės ir šiaip naujesnės? Na, Naujiems metams gi reikia kažko naujo ir "ilgai grojančio" :)


Taigi trumpi įspūdžiai apie pabaigtukus žiūrint iš kairės į dešinę:

  • Physicians Formula "Bamboo Wear" presuota pudra. Superinis gaminys! Turbūt vertas metų atradimo titulo. Pasak oficialaus Physicians Formula tinkapio šis produktas yra 90% natūralios sudėties, yra refill (pakeistuko) tipo, kuomet pasibaigusį produktą galima lengvai pakeisti kitu tačiau nereikia pirkti naujos pakuotės. Pridėtas šepetėlis (nesinaudoju juo, bet kažkam tai didelis pliusas turbūt), pakankamai lengvai atitaikomos spalvos, nemažas kiekis. Pudra esu tikrai labai patenkinta ir vietoj jos jau naudoju tokią pat :) Kaina papildukui (refillui) siekia $9,95 (~26Lt) remiantis to paties oficialiaus tinklapio duomenimis. Na, o aš už šį produktą (pudra pakuotėje, o ne tik papildymas) mokėjau €5,99 (~21Lt).
  • Herbal Essences "Hello Hydration" šampūnas. Puikumėlis! Plaukai buvo ir padrėkinti, ir papurinti, bet neišpūsti, ir tiesūs. Plaukus puikiai užtekdavo plauti kas antrą dieną. Gėrių gėris. Jau spalio pabaigtukuose rašiau apie vieną iš šios serijos šampūnų. Tai apie šį nuomonės nepakeičiau - nuostabus kvapas, puikus poveikis, ilgai grojantis ir už puikią kainą parduodamas (akcijų metu man pavyko jį nukauti už €2,04 už pusę litro).
  • Cutex "Nourishing" nagų lako valiklis. Valo gerai, kvepia skaniai, gana skalsus, negeltonina nago, patogi ir visai graži pakuotė. Pasak oficialaus Cutex internetinio puslapio galima rinktis vieną iš penkių egzistuojančių šio nagų lako valiklio rūšių, taigi tikrai išsirinksite tinkamą savo nagams ir atitinkantį Jūsų lūkesčius. Kaina taip pat nėra labai kandanti - Boots tinkle už 100ml kiekį sumokėsite 1,60svaro (~6,80Lt), o 200ml kainuos 2,20svaro (~9,34Lt). Superdrug tinklas šį produktą pasiūlys įsigyti kiek pigiau - atitinkamai už 1,59svaro arba už 2,15svaro. Taip pat šio valiklio galima įsigyti ir įprastose parduotuvėse (Tesco, Dunnes Stores ir pan.), tačiau bėda bėdelė - kur Lietuvoje juo prekiauja aš tikrai neįsivaizduoju... Vis tik produktas vertinamas mano asmenine nuomone puikiai ir jau dabar jis kartojamas :)
  •  Anna Sui dušo gelis. Nepatogi pakuotė, per aštrus / intensyvus kvapas, neputojo. Džiaugiuosi, kad baigėsi. Nekartočiau. Nepamenu nei kokia jo kaina, nežinau, ar dar galima įsigyti, beeet kadangi nerekomenduoju, tai nelabai ir plėtojuosi :)
  • Avon "SuperShock Max" blakstienų tušas. Gigantiškas šepetėlis, kuris iš esmės nedarė nieko ypatingo. Pajuodindavo blakstienas, atskirdavo, bet nei ilgindavo, nei dar ką darydavo. Buvo įdomu išbandyti, bet ar kartočiau? Tikrai ne :) Džiugu, kad pirktas kartu su vienu iš tų žurnalų, kurie beveik kas mėnesį pasiūlo gerų priedų (vietinės reikšmės Glamour, Marie Claire ir pan.)
  • Benefit "Bad Gal Lash" blakstienų tušas. Dar viena puiki priemonė! Ilgindavo, storindavo, ryškindavo. Prie šepetėlio reikėjo priprasti - kiek didokas, bet visumoje tušas tikrai puikus. Manau, kad kada nors ateis eilė ir jo pakartojimui (kaip antai lapkričio pabaigtukuose besipuikuojantis ir tikrai seniai atrastas MaxFactor Lash Extension Effect tušas).
  • Biosilk šilkas plaukams. Nežinau, kuo ši priemonė tokia giriama ir ypatinga, bet ją gavau vienoje iš grožio dėžių (gėda pelėda, bet niekaip nepamenu, kurio mėnesioje ir kurioje tiksliai) ir džiaugiuosi, kad nepirkau užėjus masinei beprotystei. Jis man nei purino, nei taisė plaukus - jis juos puikiai suriebino, kai vieną kartą visai netyčia vos šiek tiek padauginau šios priemonės. Pakuotė nebuvo pati patogiausia - tikiu, kad produkto dar tikrai liko bent vienam ar keliems panaudojimams, bet mano kantrybė irgi ne geležinė ir krapštyt iš tokio indo produkto, kuris man ne itin patiko, aš nebenorėjau...
  • Caudalie "Vinosource S.O.S. thirst quenching serum" serumas veido odai. Šis stebuklas irgi vienas iš tų nuostabių atradimų 2012-aisiais! Jį naudodavau ir vieną, ir prieš drėkinantį kremą. Puikiai sudrėkindavo ir pamaitindavo veido odą, labai ją atgaivindavo. Patogi pakuotė (kas gana nebūdinga mėginėliams / kelioninio dydžio produktams), kuri dar be šio privalumo ir išvaizdi. Oficialus Caudalie internetinis tinklapis šį serumą priskiria prie Geriausiai parduodamų (Best-sellers) kategorijos, o rasti jo čia, Airijoje, gana sudėtinga. Turbūt tektų sakyti, kad beveik neįmanoma. Tačiau štai savo gimtinėje - Prancūzijoje, šio gėrio nors vežimu vežk. Tik kaina kiek kanda.. Caudalie tinklapis teigia, kad 30ml gėrio kainuoja $48 (~125Lt), FeelUnique internetinė parduotuvė šiuo metu taiko akciją ir produktą siūlo įsigyti už €30,16 (~105Lt). Iš atminties bandau išpešti, kad įvairiose Paryžiaus vaistinėse ir parduotuvėse šio serumo kaina nesiekė €30 (t.y. kainavo mažiau, nei 100Lt). Bet bet bet tuomet jo nepirkau, o dabar galiu tik graužtis ir vis galvoti ar verta imti iš FeelUnique puslapio, ar dar šiek tiek luktelėti... Apmąstymų metu išbaigto gėrio pakuotė keliauja šiukšlinėn, o jo vieton stoja tiesiog paprastas drėkinamasis kremas be jokio serumo..
  • Na ir paskutinis, bet ne pats prasčiausias - gulintis juodulys nuotraukose priekyje. Essence kirstas šepetėlis. Teoriškai jis skirtas geliniam pravedimui (gel eyeliner), bet aš praktikoje jį naudojau dažydama antakius. Buvo patogus ir patikimas tol, kol nenulūžo kotas. Tuomet pakeičiau smulkesniu ir tikrai geresniu, ko pasekoje supratau, kad šis buvo kiek per platus mano antakiams :D Tiesa, tokius šepetėlius turiu du - vieną vis dar naudoju pagal teorinę paskirtį, o štai jo brolis dvynys iškeliavo anapilin.  

Taigi, lyginant su praėjusiais mėnesiais, gruodis buvo tikrai skurdokas, bet gana įsimintinų pabaigtukų turėjęs mėnuo. 
O ką Jūs, mielos skaitytojos, baigėte gruodį ir ką BŪTINAI kartosite bei norite rekomenduoti man ir kitiems? :)

No comments :

Post a Comment

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com