Sunday, January 13, 2013

Pastelinės svajonės.

Aš mėgstu spalvas. Visokias - ryškias, pastelines, švelnias ir iššaukiančias. Tas, kurios atrodo nesuderinamos ir tas, kurios visuomet puikus pasirinkimas. Tačiau lūpos yra tai, kas vis tik, bent jau mano atveju, prašo arba-arba - tai arba ryški raudona, arba švelniai rausvos / rusvos spalvos. Ne ne - ne rudos jokiu būdu (nors nespjaunu ir į tai, nes, kas ten žino, kada pamesiu galvą dėl tokios...), bet būtent rusvos :)
Aš niekada nebuvau lūpų blizgesių ar lūpų dažų maniakė. Kažkaip tai turbūt vienas tų kosmetinių priemonių, kurios, mano nuomone, dingsta nuo veido greičiausiai ir gali sukelti daugiausia nepatogumų. Tačiau vieną kartą, užėjus tai tokiai labai moteriškai silpnumo akimirkai, mano pirkimo čakros atsivėrė ir pirkinių krepšelį vienoje internetinėje kosmetikos parduotuvėje pripildė ne vienas ir ne du skirtingi produktai lūpoms.
Taigi šiandien lengvai pamišusi ir jau planuodama kaip jį pritaikysiu rytojaus makiažui, rodau jums tai, kas man patinka čia ir dabar! E.L.F. (eyes - lips - face) Plumping Lip Glaze "Oasis"







Pliusai:

  • Spalva. Tas puikus atspalvis, susidarantis sumaišius abi spalvas (ir šviesią, ir rausvą) toks nepretenzingas, neįkyrus, puikiai tinkantis toms dienoms, kai norisi jaustis tokiai mergaitiškai, nepriklausomai, žaviai, bet ne iššaukiančiai :) Tinkantis prie įvairių atspalvių dieninio makiažo ir toks, kurį norisi vis dėvėti ir dėvėti.
  • Gaivumas. Kadangi blizgis putlina lūpas, tai šviesioji jo dalis yra tarsi mėtinis ledinukas, kuris, užteptas ant lūpų, pradeda jas lengvai dilgčioti ir lūpos vizualiai paputlėja. Na, bent jau turėtų... :) Tačiau dabar apie gaivumą - tas mėtinis jausmas ant lūpų tikrai labai labai malonus!
  • Kaina. Vienareikšmiškai puiki! Šiuo metu oficialus e.l.f. puslapis skelbia akciją ir siunčia produktus nemokamai, o be to turi skyrelį, kuriame kosmetika nupiginta iki 50%. TAČIAU - šis blizgis be akcijos puslapyje kainuoja vos 1,50svaro (~7Lt)!
  • Spalvų gama. Vėlgi oficialus e.l.f. puslapis rodo, jog viso yra 11 skirtingų šio blizgio atspalvių, taigi pasirinkimo užteks visoms - ir mėgstančioms rusvus blizgius, ir neutralius, ir kiek ryškesnius.
  • Pigmentacija. Ką matau, tą ir gaunu. Na, be abejo - nematau, kaip atrodo abi sumaišytos spalvos, tačiau logiška, kad ant šviesios tepama tamsesnė spalva kiek pašviesėja, taigi mane tai džiugina :)
  • Patogus aplikatorius. Tokio tipo lūpų blizgio aplikatoriai man turbūt yra patys patogiausi - nereikia daug stengtis norint priemonę užtepti tolygiai, o ir lūpos nėra kaip nors nemaloniai dirginamos.
Minusai:
  • Pakuotė. Kol mano rankos pasiekė šį produktą nufotografuoti apžvalgai, sunkiai buvo beįmanoma atpažinti, kas yra šio blizgio gamintojas ir koks jo pavadinimas! Nepasakyčiau, kad jį naudojau labai dažnai, na, kokius tris ar keturis kartus, o toliau jis ramiai gulėjo kosmetinėje kartu su visais kitais produktais. Bet tai, ką pamačiau išėmusi jį nuotraukoms, mane kiek nustebino. Na, be abejo - skeptikai turbūt pasakys, kad ko gi tikiuosi nusipirkusi kažką už nepilnus 10Lt, bet iš patirties žinau, jog ne visų pigių produktų pakuotės būna tokios nevykusios, taigi ir tikiuosi kažko bent kiek geresnio...
  • Kiekis. 1,8g. Mažai. Man mažai tiek, kad norėčiau prisipirkti dar bent 5 vienetus ir naudoti tol, kol galutinai nusibos. Kaip kad būna su normalaus kiekio produktais. Tiesa, šitas 1,8g kiekis apima abi spalvas, taigi dalinam iš dviejų ir matom, koks kiekis tenka kiekvienai blizgio daliai...
  • Laikymasis. Šioje dalyje bijau pameluoti, bet manau, kad ant lūpų blizgis laikosi ne ilgiau, nei dvi valandas. Kiekvienam savaip spręsti, ar tai daug, ar mažai, bet mane labiau tenkintų, jei jis laikytųsi ilgiau :)
Neutralu:
  • Lūpų putlumas. Arba aš labai nepastabi, arba aš tiesiog nesuprantu, kaip blizgis gali paputlinti lūpas taip pastebimai, kad pati iš savęs stebėčiausi :) 
Reziume:
  • Kartais produktai minusai tampa tuo kertiniu akmeniu, atstumiančiu pirkėją nuo produkto įsigijimo. Tačiau aš manau, kad jeigu man kiltų noras išbandyti ir kitas šio blizgesio spalvas arba kartoti šią jaukiai mielą spalvą, tai turbūt pirkčiau būtent šį blizgį, o gal ir draugei rekomenduočiau. Kodėl sakau turbūt? Nes ranka pasiekiamų panašaus / tokio pat atspalvio lūpų blizgesių turbūt yra daugiau nei daug, tai kam vargintis ir kankinti save laukimu? BET aš nesigailiu jį išbandžiusi ir tikrai žinau, jog pabaigsiu iki paskutinio lašelio. Ir ne tik todėl, kad kiekis juokingai mažas.. :)
O tai, kaip šis lūpų blizgis atrodo ant mano lūpų, galite pamatyti paskutinėje šio įrašo nuotraukoje ;)

Kokius lūpų blizgesius jūs galėtumėte rekomenduoti? Ar turite tuos pačius pačiausius, kurių kaina juokingai maža, o kai apie tai pasakote geriausiai draugei, ji pirmas penkias minutes tuo tiesiog nepatiki? :)


No comments :

Post a Comment

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com