Tuesday, February 5, 2013

Dovanos? Dvigubai!

Aš šiaip labai nemėgstu, kai tenka "išsimušinėti" tai, kas ir taip priklauso man, bet kartais tenka ir nieko čia nepakeisi. Nes atgauti priklausomus daiktus tai norisi...
Šiaip tiek Kalėdomis, tiek Airijos paštu apskritai aš esu patenkinta. Abu pasirodo (ne)tikėtai, abu nudžiugina ir abu suteikia laimę bei laukimo jausmą. BET kai juos sudedi abu kartu į vieną tiesą, tai man jau pradeda nebepatikti. Maniau, kad 2011m. Kalėdos ir Airijos paštas vos šiek tiek sunegalavo ir laiku nepristatė kelių Kalėdinių gėrybių. Na bet 2012m. Kalėdos ir paštas atsiskleidė visu gražumu... Štai iki šiol tenka kovoti ir aiškintis dėl vieno registruoto gėrio - pradingėlio, o juk jau vasaris! Siaubas siaubelis...
Vienok ir su grožio dėžute gavosi ne ką geriau. Įsivaizduokite situaciją - sausio mėnesio UK Glossybox aš gavau savaite ar dvi anksčiau, nei gavau gruodžio mėnesio Kalėdinę dėžę! Kaip protingi dėdės ir tetos sako, tai mirtis alyvose. Na, svarbu, kad gerai tas, kas gerai baigiasi - abi dėžės pas mane ir abi dabar pasirodys jums :)
Vėluojančia (netaktiškai) gruodžio dėže esu tikrai labai patenkinta! Priemonės tokios, kurios sukelia dažnesnius širdelės virpulius kuriam laikui. Tai, ko gali tikėtis (beveik) geriausio iš staigmeninės dėžės. Sausio dėžutė šiek tiek nuliūdino - na ne viskas man įdomu, ne viską norėjosi išbandyti, bet gavau, išbandysiu ir pasipasakosiu :) O dabar žiūrėkit ir lyginkit šventinę bei paprastą.. :)

Sausio grožio dėžutė



Gruodžio Kalėdinė grožio dėžutė











Nors Sleek "Oh so special" šešėlių paletę, gautą gruodžio mėn. dėžėje, aš jau turėjau ir atsiliepimą štai čia apie ją palikti jau spėjau, bet pradžiuginau draugę padovanodama jai tokią pat paletę :) Taigi laimės atnešė ne tik galų gale išsikovota man priklausanti dėžutė ir joje rasti produktai, bet ir draugės džiaugsmas gavus tokį gėrį :)
BEJE, ne tik aš, bet ir minėtoji draugė labai gyrė Sleek šešėlius, taigi - jei kuri skaitytoja vis dar dvejojo, ar verta juos pirkti, ar ne, tai... nebedvejokit! :)


Ar Jums tenka reikalauti, kad paštas ar internetinės parduotuvės išsiųstų pakartotiną siuntinį Jūsų vardu, nes dėl šventinių pašto kamščių jų negavote? Ar pasiseka išsireikalauti tai, kas priklauso Jums? :)

No comments :

Post a Comment

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com