Saturday, April 6, 2013

OPI your nails.

Kartais, kai ilgą laiką nuo kažko atitrūksti, sugrįžti darosi kiek nejauku. Nežinai, kaip pradėti, ką duoti ir ko imtis... 

Turiu maniją nagų lakams. Turbūt ne kartą tai kartojau, ne kartą tai rašiau. Manijos suknelėms, rankinėms, skaistalams ar kvepalams - tarsi vandenyse besikeičiančios srovės. O štai manija batams ir nagų lakams - nuolatinė. Neišgydoma, o gal tiesiog paprasčiausiai negydoma. Tokia tauri, tyra, ilgaamžė. Reikalaujanti daug, bet ir duodanti daug. Ech... Tokia ta meilė :)

Kai Dubline vyko Irish Beauty Show '13, negalėjau susilaikyti ten nenuėjusi. Praeitąmet šį reginį pražiopsojau - vykti į tą pusę norinčių buvo tiek daug, kad tiesiog nebesulaukėm autobuso, talpinančio žmones ir... Nebenuvažiavom. Liūdesys kankino ilgai :) Taigi šių metų šou praleisti negalėjau.. Ir, kaip ir tikėjausi, tuščiom taip pat neišėjau :) 

Viena pirkinių dalis - žavingasis ketvertas. Apie OPI nagų lakus, kaip, turbūt, ir apie visus kitus, esu skaičiusi ir girdėjusi įvairiausių atsiliepimų - nuo pačių geriausių iki pačių blogiausių. Bet teisingai sako tie, kurie sako "Nepabandęs nesužinosi". OPI salelėje rikiavosi tokia gausybė nagų lakų, kad nežinant, ko ieškai, atsilaikyti viskam būtų buvę dar sunkiau. Pradžiai pasirinkau tuos, apie kuriuos girdėjau daugiausia gerų atsiliepimų ir kurie dalinai ant bangos.. Taigi, štai jie - OPI grobiai!




        

OPI "Black Cherry Chutney" - puikiausias spalvos apibūdinimas būtų tiesiog pasakyti, jog itin paslaptinga, bet itin traukianti. Savyje turinti ne tik juodo, bet ir žėrinčio bordo spalvos tono. Kinant apšvietimui, kinta ir matomas lako atspalvis. Spalva, kurią turėti rekomenduočiau kiekvienos moters nagų lakų dėžutėje.

     



OPI "Lincoln Park After Dark" iš pirmo žvilgsnio itin panaši į "Black Cherry Chutney". Tačiau skirtumas esminis - ši spalva neturi žėručio.

Tai daro ją panašią į absoliučiai žavią naktį, kuomet parko pakraščiuose stovi vos keli apšvietimo stulpai, o iš dangaus lyja pavasariškas lietus. Žavus naktinis parkas.

      

OPI "Die Another Day" - James Bond merginos įvaizdis. Puikus raudonas lakas, savyje turintis žėručio ir perlamutro. Spalva, kuri negali palikti abejingų. Apskritai raudonas nagų lakas šiek tiek pretenzingas, šiek tiek iššaukiantis, bet visuomet patraukiantis dėmesį. Šis raudonos atspalvis mane sužavėjo savo paslaptingumu, artimu "Black Cherry Chutney". Spalva, kurią tiesiog sunkoka apibūdinti.. Ją reikia pamatyti.



OPI "Tickle My France-y" - vienas iš favoritų. Nepriekaištinga, neiššaukianti, tyli ir rami, kaip žavingas vasaros rytas. Jauki, minkšta ir švelni kūno spalva tinka prie bet kokio apdaro, prie bet kokios nuotaikos. Puiki spalva, puikus pavadinimas. Prancūziška tvarka ir ramybė...

Kadangi minusų apie šiuos lakus aš neturiu, tai trumpai apibūdinti juos galėčiau tik tokiais pliusais:
  • Lakai džiūna tikrai greit. Kiekvienoje nuotraukoje ant nago tepti du sluoksniai lako, nudžiuvę per +-5min;
  • Lakų talpa - 15ml. Šiek tiek į didžiąją pusę, bet jeigu lakai mėgstami ir patinkantys (o man tokiais jie jau spėjo tapti), tai išnaudoti tikrai pavyks :)
  • Itin patogus teptukas - nei per didelis, nei per mažas, plokščias, neišsikraipęs. Taip pat ilgas grublėto paviršiaus kamštelis leidžia komfortiškai laikyti jį rankoje;
  • Spalvų gausa. Oficialus OPI tinklapis arba nuostabioji Google paieška tikrai parodys visą OPI spalvyną, o Jums beliks išsirinkti norimus atspalvius :)
  • Lakai ant nagų laikosi ~5d.d. Tai, ko ir tikiuosi iš lako.
  • Kaina - toks dalykas, kuris šiuo atveju labai diskutuotinas. Man lakus pavyko įsigyti už €6 (~21Lt), Very.co.uk tinklapis OPI lakus siūlo po 11svarų (~45Lt), taip pat panašiomis kainomis šiuos lakus parduoda OPI UK virtuali parduotuvė. Amazon virtualiame turguje OPI nagų lakų kainos svyruoja nuo mažų iki didelių. Lietuvos rinkai OPI lakus po 24Lt siūlo NagaVitaSalonProCosmeticShop. Taigi rinktis tikrai yra iš ko :)

Reziume trumpas ir aiškus - patinka, pirksiu ir kitas spalvas. Ir draugėms rekomenduosiu :)

O Jūs ar bandėte OPI nagų lakus? Jei taip - kokias spalvas turite ir kaip patinka? Jei ne - ar susigundėte? :)



3 comments :

  1. pati vakar Pelenej suoirkau viena OPI, atspalvis labai panasus i tavo paskutini, "sweet heart", pas mus buvo po 20lt :) tai labai dziaugiuosi!

    ReplyDelete
  2. Oooo tas Black Cherry Chutney koks nuostabus!!!

    ReplyDelete
  3. Supergirl - taip, nuostabi spalva!!! Tikrai rekomenduoju ;) Apskritai OPI lakai mane papirko. Skirtingai, nei pvz., L'Oreal Color Riche..

    ReplyDelete

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com