Saturday, May 18, 2013

Two shades of Flormar.

Kartą paragavęs - negali sustot. 
Žinot tą žavią frazę, puikiai gebančią prisitaikyti visur ir visada? Mažos, didelės, įdomios, iškreiptos, tokios žavios, savotiškos bet visuomet vienodai vadinamos manijos. Manoji, kaip jau rašiau ankstesniame įraše, iš esmės tokia gan įdomi - ji prasidėjo dar neišbandžius produktų :) Bet prasidėjo, nes žinojau, kad patiks. Taigi atostogų Tenerifėje metu "Flormar" parduotuvė pro mano akis ir pirkinių krepšelį tikrai nepraslydo. Būtent Ispanijoj vienas turkiškas gėris nutūpė į mano rankas ir vėliau nugulė šalia Lietuvoj nukautų turkiškų gėrybių :)

Flormar Pretty Compact Blush-On P115




  


Iš esmės mano atsiliepimai nelabai skirsis nuo Flormar šešėlių kvarteto paletės apžvalgoje paliktų atsiliepimų. Skaistalų pliusai:
  • Pigmentacija;
  • Spalvos;
  • Laikymasis;
  • Tekstūra;
  • Konsistencija;
  • Skalsumas;
  • Kaina.
Ir tas pats vienas minusas - neišvaizdi pakuotė. Tačiau tai tikrai nublanksta prieš šusnį pliusų. Skaistalų spalva itin žaviai atrodo ant skruostų - nors pakuotėje ji atrodo gan ryškiai oranžinė, tačiau išsklaidžius spalva ant skruosto ji įgauna persikinį toną ir itin gražiai žėri, kadangi tekstūra tarsi šilkinė. High-lighter (žodis, vis dar turbūt neturintis lietuviško atitikmens, bet kosmetoholikės mane tikrai suprast) šiame duete irgi žavus - nors pakuotėje atrodo pilkšvas, tačiau ant skruosto puikiai žėri ir suteikia gaivumo įspūdį. Skaistalai tikrai ilgai išlieka ant odos (pasidažius ryte, vakare juos matau vietoje), dažantis niekur nenubyra, yra itin skalsūs - užtenka vos šiek tiek paliesti šepetėliu ir ant jo jau matysis spalva. Tačiau gali būti lengva padauginti ryškumo, nes jie tikrai gerai pigmentuoti :)

Reziume, bet kuriuo atveju, tik vienas - tikrai rekomenduočiau ir manau, kad dar tikrai įsigysiu kitų spalvų skaistalus ar šiaip dalykėlių iš Flormar, nepaisant to, kad jau nemažai turiu :)



4 comments :

  1. Patiko postas apie skaistalus, baisiai aš jų užsimaniau :) Pakuotė niekis prieš tai ką rasi viduje ;) Kaži kur galėčiau rast jų Klaipėdoj? :-)Beje, kaip tau lakai jų? Patinka? Įdomi tavo nuomonė apie nagų lakus, tu gi jų maniakė ;)

    ReplyDelete
  2. Jau ne pirmą kart girdžiu apie šitos firmos šešėlius, tik va, niekur nerandu Šiauliuose, kad galėčiau išbandyti :) atrodo tikrai neblogi!

    ReplyDelete
  3. Bent jau Vilniuje Flormar kosmetikos galima rasti mažose, nefirminėse parduotuvėse, prekiaujančios rusiškais produktais, bei kurios iš pirmo žvilgsnio primena šlamštelyną..:)

    ReplyDelete
  4. Anonimiškas - na, kaip sako, auksas ir pelenuose žvilga :} Net ir ten, kur iš šono atrodytų nieko gero rasti negali, gali rasti tokių gėrių.. :)

    ReplyDelete

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com