Sunday, July 21, 2013

Head over heels.

Gerdama nuostabiai skanią vyro pagamintą naminę latte ir besimėgaudama galimai paskutinėmis žavingomis vasaros dienomis šiandien nusprendžiau pasidalinti įspūdžiais apie tai, kas paskutiniu metu kelia mano pasimėgavimą ir džiugesį visais kreminio tipo kosmetikos priemonių išradimais! :)

Jei kas paklaustų, kokia yra viena nemėgiamiausių mano grožio procedūrų, turbūt drąsiai atsakyčiau - tepimasis kremu. Nesvarbu, kurių kūno vietų (ar tai būtų kūno, ar veido, ar rankų, ar pėdų kremai) - aš tiesiog nemėgstu jų teptis :) Taip, reikalui prispyrus, kai tikrai nebelieka kitos išeities ir nėra kur dėtis, imuosi proto, valios ir didelių pastangų dėka juos naudoju. Bet iš esmės nemėgstu pačio proceso - tepti, laukti, kol susigers...

Tačiau visai neseniai reikalas prispyrė. Ir labai stipriai. Netikėtai šalyje pasirodžius vasarai šokau į basutes. Pėdutės kentėjo - mano pėdos ir šiaip yra gana probleminės, visuomet visi nauji batai jas nutrina, tačiau šito joms buvo kiek per daug :D Lygiapadės žavios basutės kojoms padėjo tik tiek, kiek padeda toks batų atvirumas per karščius. Visa kita - detalės, kurios kėlė skausmą, o ne džiaugsmą. Atmuštos pėdos, pūslės ir visi kiti (ne)malonumai nėra pati geriausia vasaros palyda. Taigi prisiminiau, kad savo kosmetikos gėrių sandėliuke turiu kadaise Kalėdų proga įsigytame "Soap&Glory" rinkinyje tūnojusį pėdų kremą. Nors minėjau, kad nemėgstu kūno teptis kremais, tačiau pėdos - dar blogesnė sritis. Aš iki šiol nesu naudojusi JOKIO pėdų kremo! Gėda pelėda... Bet, kaip sakoma, viskam būna pirmas kartas :)
Kalbant apie rankų odą šaltuoju metų laiku (kas šioje šalyje tęsias turbūt 9 ar 10mėnesių metuose :D ) mano rankų oda kenčia. Naudojant daugiau muilo (tiek skysto, tiek gabalinio), plaunant indus rankomis ar namų tvarkyme naudojant įvairius cheminius valiklius (prisipažinsiu - netausoju rankų ir nei indų plovime, nei namų ruošoje nenaudoju guminių ar kitokių pirštinių jų apsaugai) mano rankų oda labai pyksta. Labai sausėja, skauda ir šiaip tampa ne itin graži... Tokiu atveju ją tiesiog privalu gelbėti :)
Taigi, nieko nedelsdama čiupau žavingai rausvą Soap&Glory pakuotę, pasitelkiau į draugiją kitą tokią pat žavingai rausvą pakuotę ir išsitepusi visas galūnes atsikvėpiau bei pagalvojau "Va čia tai gėris, va čia tai išradimas!" :)

Jūsų dėmesiui - Soap & Glory "Heel Genius" pėdų kremas ir "Hand Food" rankų kremas




1. Soap & Glory "Heel Genius" amazing foot cream drėkinamasis pėdų kremas, 125ml. 
2. Soap & Glory "Hand Food" hydrating hand cream drėkinamasis rankų kremas, 125ml.

Šių dviejų produktų aprašinėti atskirai negaliu, nes visi komplimentai, taikomi vienam, drąsiai privalo būti taikomi ir kitam! O kaip kitaip, kai pagalvoji - pakuotės kone identiškos, firma ta pati, tikslas tas pats. Tik keista, kai pamąstai, kodėl vieno produkto negalima naudoti abiejų vietų drėkinimui? Marketingas? :) Na, bet palikime tai tiems, kurie piktinasi vartotojiškumu ir marketingo triukais. Kadangi įrašas ne apie tai. Įrašas apie kremus!

Pliusai:
  • Drėkinimas. Tiek pėdų, tiek rankų kremas savo darbą atlieka puikiai - šį rankų kremą turiu ir naudoju jau gerą pusmetį ir labai juo džiaugiuosi. Kol kas nei vienas kitas bandytas rankų kremas neatstojo šio (bandyti buvo L'Occitane, No7, Gok Wan), o pėdų kremas buvo puikus atradimas! Drėkinimo klausimais abu puikiai padrėkina odą, palieka ją švelnią, pamaitintą. 
  • Susigėrimas. Kaip jau minėjau, nemėgstu odos tepti kremais todėl, kad neturiu kantrybės laukti, kol jie tinkamai susigers. Abu Soap&Glory kremai mane nudžiugino susigėrimo į odą sparta - nepasakysiu tikslaus laiko atžvilgiu, bet tai netrunka ilgai. 
  • Kvapas. Abu kremai kvepia laaabai gardžiai - NEPERDEDU! Pėdų kremas savyje turi mėtų aromato, o rankų kremas kvepia tarsi vaniliniais ir citrininiais zefyriukais. Kremų kvapai tiek pakuotėje, tiek ant odos vienodi - nei suintensyvėja, nei tampa nuviepusiais.
  • Skalsumas. Didelis pliusas tiems, kurie nori ilgai ir laimingai naudoti kremą, kurį mėgsta - kiekis didelis, kremai skalsūs. Manau, kad užteks tikrai ilgam, nes tam, kad tinkamai atliktų savo darbą, abiejų kremų nereikia daug! :) 
  • Pakuotės. Žavios, žaismingos, patogios, spaudinys ant abiejų kokybiškas (raidės nenusitrina dažnai naudojant produktą), pateikta pakankamai informacijos (tiek sudėtis, tiek smagūs patarimai apie naudojimo būdą). Pliusas tiems, kurie nemėgsta nuobodžių pakuočių!
  • Kiekis. 125ml. Mano manymu tai itin pakankamas kiekis :) Ypatingai man, kai nenaudoju kremų kasdien :) Nors ir naudojant kasdien manau užtektų ilgam..
  • Konsistencija. Abu kremai yra pakankamai tirštos konsistencijos - ne per skysti ir patepus ant odos prieš įtrynimą nenuteka, bet ir ne per tiršti, įtrinti į odą nėra sunku. Paskutinėje nuotraukoje matoma, kad šiuos du kremus vieną nuo kito skiria ne tik pakuotė, sudėtis ar kvapas, bet ir spalva - pėdoms skirtasis yra švelnios mėtų žalios spalvos (nr. 1), o rankų kremas, kaip ir įprasta, baltas (nr. 2).

Minusai:
  • Kol kas nepastebėjau :) Ir nemanau, kad pastebėsiu... 

 Reziume:

  • Aš tikrai rekomenduoju!! Nors kadaise, kai teko vos kartelį išbandyti būtent šį Soap & Glory rankų kremą, buvau gana skeptiškai prieš jį nusiteikusi dėl kvapo, bet dabar visus savo paburbėjimus atsiimu - viskas su juo puiku! :) O ir pėdų kremas.. Ech. Pasitepiau pėdas, užsitempiau švelnias medvilnines kojines ir jau po kelių valandų pėdos buvo gerooookai minkštesnės, nei prieš tepant jas kremu. Manau, kad šis ritualas taps vienu iš mano mėgiamų ir apleis nemėgiamų grožio ritualų gretas...

O Jūs ar naudojate / mėgstate naudoti rankų ir pėdų kremus?
Kokius juos naudojate ir galėtumėte rekomenduot?
Ar esate bandžiusios Soap & Glory linijos kremus? Kokia Jūsų nuomonė apie juos?
Pasidalinkit, nesikuklinkit! :)

O aš linkiu gražaus Sekmadienio ir, išgėrusi tą skanią latte lekiu ruoštis darbo savaitei... Su Soap&Glory ir kitais produktais, laukiančiais įrašo ar jau besipuikavusiais čia.. :)

2 comments :

  1. Super tavo blogas! Neseniai atrastas, bet jau spėjau pamėgti ir manau, kad skaitysiu dar ilgai:))) Labai jau geros ir išsamios tavo produktų apžvalgos:)

    Tiesa, kas liečia rankų/pėdų kremus, tai turiu gėdingai pripažinti, kad menkai juos naudoju. Rankoms tai nebent žiemą, kai jos labai nušala ir šerpetoja. Tačiau paprastai poreikio nejaučiau:/

    P.S Būtų smagu, jei apsilankytum ir mano bloge, kurį rašome dviese. Jame irgi rasi viską, kas susiję su grožiu ir mada. Jei patiks, mylim ir laukiam kiekvieno naujo sekėjo:)))

    ReplyDelete
  2. Kanarėlės - labai labai ačiū už tokį pagyrimą! Man tai daug reiškia, tikrai!! :)
    Dėl pėdų kremo - laaabai ir labai rekomenduoju bent kartelį išbandyti :) Aišku, tai pareikalaus tam tikrų išlaidų arba naminio pėdų kremo gamybai, arba pirkimui, bet tikrai superinis jausmas :) Štai ir vakar padžiuginau pėdutes ir jos maloniai atlaikė šiandien visą dieną be jokių didelių kaprizų! :)

    Gabriele - labai malonu, tikrai ačiū! :) Su malonumu apsilankysiu ir Tavo tinklaraštyje - viskas turi pradžią ir eigoje ištobulėja ;)

    ReplyDelete

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com