Tuesday, July 16, 2013

Lips, lippies, lipsticks. Kisses.

Iš esmės aš nelabai mėgstu naudoti produktus lūpoms. Mėgstu apžiūrinėti, uostyti, pirkti, skaityti apie juos, turėti, bet naudoti jų man nesiseka... Kažkaip tai vis pamirštu, tai keistai jaučiuos, tai vis reikia atnaujint dažą ant lūpų atsigėrus vandens, suvalgius obuolį ar pietus. Kažkaip ir rankos nekyla taip daug ir taip dažnai terliotis tokiu reikalu.
Tačiau kažkodėl šiais produktais, kurie šiuo metu saugiai tupi mano visada-po-ranka esančioje kosmetinėje, pradedu naudotis vis dažniau ir jaučiu jiems vis didesnę trauką :) Galbūt todėl, kad vasaros metu norisi ryškumo ir išskirtinumo, galbūt dėl kiekvieno iš jų nuostabaus kvapo ar neerzinančio jausmo ant lūpų, o galbūt todėl, kad po kelių makiažo pamokų supratau, jog norint tobulai užbaigti makiažą, lūpas dažyti privalu :) Balzamu, lūpdažiu, lūpų blizgiu - jokio skirtumo, bet tai tiesiog būtina.







1. Yves Saint Lauren (YSL) "Rouge Volupte" #26 Tender Peach. Lūpdažis, kurį teko prisijaukinti. Spalva nuostabi, kvapas ir pakuotė taip pat nuostabūs (nors mano turimas variantas testerinis, taigi neturiu originalaus kamštuko - jei yra turinčių ir norinčių parduoti ar padovanoti, tai maloniai laukiu pasiūlymų! :} ), tačiau pirmus kelis kartus pabandžius rankos kurį laiką nesitiesė prie jo. Produktas gana riebus ir jo reikia labai nedaug norint, kad lūpos atrodytų skaniai. Padauginus labai matosi ir atrodo pigiai, o ne skaniai :D Spalva turbūt tinkanti tiek dieniniam, tiek vakariniam makiažui - nepretenzinga, nepriekaištinga ir tokia tikra nude, turintį lengvą žavų persikinį atspalvį. Šį lūpdažį paskutiniu metu čiumpu tuomet, kai norisi jaustis tokia romantiškai žavia jauna Moterimi :)
2. Rimmel "Lasting Finish by Kate" #13 Rossetto. Įsigytas internetu, visai netyčia, rizikuojant nepataikyti, kai taip norėjosi kažko ryškaus, įdomaus, bet ne raudono :) Gavusi jį tikrai nenusivyliau - gaila, kad spalvų nuotraukose sunkokai sekasi pateikti šią spalvą (kada nors pasižadu parodyti, kaip ji atrodo ant lūpų! :) ), tačiau realybėje spalva tokia įdomiai žavingai avietinė, krentanti į akis ir sudaranti "Wow-za" moteris įspūdį :) Kaip tik šiandien buvau pasidabinusi šiuo gėriu ir nelikau nepastebėta. Manau, kad tai puikus pirkinys. Lūpdažis nesausina lūpų, kvapas gardus - primena avietes, kaip ir spalva :) Išlieka pakankamai ilgai ir yra tikrai stipriai pigmentuotas, taigi net pavalgius ar atsigėrus ant lūpų lieka gražiai rožinio pigmento, kuris neatrodo kaip nukramtytos lūpos.
3. Yves Rocher "Rouge Voile Brillance" #56201 La Gacilly. Šio kvapas šiek tiek sodresnis, ne toks skanus, kaip Rimmel, tačiau irgi turintis saldų prieskonį. Nors pakuotėje atrodo labai ryškus, tačiau ant lūpų pasidaro tarsi balzamas su spalva. Pats lūpdažis turi žėručio, tačiau ant lūpų jis nei erzina, nei labai stipriai matosi. Lūpas netgi šiek tiek drėkina ir minkština, kas yra tikrai didelis pliusas :) Šis Yves Rocher lūpdažis mano kosmetinėje atsirado visai atsitiktinai, kai viename Tenerifės prekybos centre pamačiau šio kosmetikos gamintojo parduotuvę. Negalėjau nenusipirkti! Patraukė akį, ranką, uoslę ir širdį :))
4. Jason "Lips Bee Healthier" Aloe & Beeswax lūpų balzamas. Iki šiol turėjau tik vieną meilę šioje srityje - nenuginčijamai tobulas Blistex "Med Plus", kuris gelbėdavo mane visur ir visada. Kol neatradau šio. Balzamas puikus!! Prieš minėtąjį Blistex absoliučiai laimi pakuotės patogumu (produktas išsukamas). Kiti jo pliusai - nuostabus kvapas, primenantis mėtinius saldainiukus. Balzamas puikiai drėkina lūpas, jas minkština, reikiamas kiekis lengvai ir greitai susigeria į lūpas ir vėliau lieka tik blizgesys, o ne riebalas. Džiaugiuosi atradusi ir liūdėsiu baigusi!
5. Jelly Pong Pong "Irish Cream Pavlova" lip frosting. Kai šį produktą radau vienoje iš Glossybox dėžių, buvau nusivylusi - maniau, kad jo jau tikrai nenaudosiu. Itin nepatogi pakuotė lūpų produktui, keistai ryški spalva ir šiaip... Bet kaip aš klydau, oi kaip klydau - ne veltui sako, kad pirmas įspūdis gali būti apgaulingas :) Blizgis žiauriai skaniai kvepia! Tarsi kremas su lengva citrinos rūgštele. Norisi uostyt ir uostyt :) Ant lūpų neatrodo toks ryškus, kaip atrodo pakuotėje. Taip pat nepalieka drūžių, nesubėga į lūpų raukšleles, lengvai drėkina, minkština lūpas ir pakankamai ilgai išlieka.
6. Rimmel "Apocalips lip lacquer" #303 Apocaliptic. Tai, kas mano pirkinių istorijoje buvo viena iš tų avantiūrų, kuomet imi ir nežinai, kur, kaip ir prie ko, bet imi, nes taip norisi! :) Blizgis laaabai ryškus, sodrus ir pigmentuotas. Ant lūpų išsilaiko tikrai ilgai. Teptukas patogus ir įdomios formos - viduryje yra tarsi nedidelė duobutė, į kurią pribėga tiek blizgio, kiek užtenka vienam naudojimui. Pats blizgis naudojasi gana skalsiai dėl savo pigmentacijos. Taip pat džiugina akį labai įdomia pakuote - tūbelės dangtelis yra tarsi nušlifuotas deimantas, turintis daug briaunų. Gražu ne tik naudoti, bet ir pažiūrėti. 
7. Soap & Glory "Sexy Mother Pucker" Punch Bowl. Manote, kad pavadinimas verčiantis iš koto? Pabandykite ir suprasti, kad ne tik jis - efektas irgi nenusileidžia! :D Tai blizgis, kuris suteikia lūpoms putlumo ir tikrai ne savo spalva. Blizgio sudėtyje yra dalelių, kurios dilgčioja lūpas ir taip jos tampa putlesnės. Arba turėtų tokios tapt :D Niekad netikrinau, ar blizgis iš tiesų suteikia putlumo, bet man kažkodėl labai patinka tas įdomus dilgčiojimas.. :) Spalva taip pat neįkyri, taigi tinkama tiek dienai, tiek vakarui. Kvapas labai įdomus gerąja prasme - turi savyje tarsi kakavos ar šokolado prieskonį, bet kartu slepia ir uogų kvapą. Desertas - kitaip ir nepavadinsi. Itin tirštos konsistencijos, lipnokas, todėl ant lūpų laikosi ilgai. O ir naudojasi gana skalsiai, nes... kuo daugiau tepsi - tuo daugiau dilgčios. O kai kuriems tai gali tikrai nepatikti :D

Taigi būtent šie lūpų produktai mane atvedė į doros kelią lūpų makiažo klausimais. 
O kokius produktus lūpoms naudojate Jūs? Ar esate bandžiusios ką nors iš mano mėgiamiausių? Jei taip, pasidalinkite įspūdžiais! :)

3 comments :

  1. Mano didziosios lupu meiles : Lancome - Le Rouge Absolue (154) ir Clarins -gloss prodige rasberry :)...manoji istorija irgi panasi i tavaja, tik pries kokius metelius laiko prisijaukinau si reikala, dbr myliu ir atsidziaugt negaliu :)

    ReplyDelete
  2. Ieva - tikrai taip! Man patiko tiek spalva, pradžioj buvo sunku prisijaukinti, bet po to išmokau. Tekstūra, drėkinimas, laikymasis, jausmas ant lūpų, pakuotė - viskas labai patiko! Išskyrus kainą ne akcijų metu :D Apie 100Lt už vieną lūpdažį gal kiek skaudoka.. :)

    Laurela - ar Lancome raudona spalva ar labiau avietinė? Bandžiau pašmirinėt Google ir nelabai supratau.. :) Clarins spalva NUOSTABI!! Atrodo puikus pasirinkimas :)

    ReplyDelete
  3. Raudona,sodri su blizgesiu .

    ReplyDelete

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com