Wednesday, July 17, 2013

New toys - new joys.

Būna, kad pripranti prie kažko, ką turi ilgą laiką ir keist nenori. Atrodo, kad ir tikslo keist nėra - viskas gerai, daiktas tarnauja, atlieka savo paskirtį. Arba tas prisirišimas, irgi darantis savo, kai jau rodos, kad daiktas kaip ir paseno, atgyveno, paskirties nebeatlieka, bet vis tik norisi turėt, laikyt ir neatsisakyt.

Štai aš mėgstu išbandyti naujoves. Ne dėl tam tikrų dalykų - tiesiog šauna galvon ir spirga viskas viduj tol, kol neįgyvendinu tos idėjos. Ir taip su labai daugeliu dalykų - pradedant mažyčiais pasikeitimais šukuosenoje ir baigiant dideliais pasikeitimais gyvenime svarbių sprendimų priėmimu. Šį kartą ne apie dideles naujoves - apie menkus žaisliukus, kurie dažnai paskui save tempia naujai gimusius norus naujiems žaisliukams :D

Kai visas pasaulis spurdėjo iš džiaugsmo ir mindžikavo eilėse prie Apple durų tam, kad spėtų pirmieji įsigyti naująjį iPhone 5, aš juokiausi ir gūžčiojau pečiais - nebuvau susidūrusi su šiais aparačiukais ir nežinojau nei gyrimo, nei peikimo priežasčių. Bet vieną dieną, kai išmanusis HTC nebetenkino mano lūkesčių (o gal ir tenkino, bet... tas moteriškas užsikepimas..), man šovė mintis galvon - štai gimė noras tam žaisliukui! Ir ką gi - aš nebūčiau aš, jei neįsigyčiau :)) Bet vėlgi - istorija ne apie telefonus. Istorija apie tą kitą naują žaisliuką, kuris šiandien pradžiugino mano dieną.

Man patinka ta įvairiausių technologinių daikčiukų dėklų rinka - visokie visokiausi dizainai, modeliai, pardavėjai, pagaminimo šalys, pasiūlymai, kainos. Nuo skirtingų tekstūrų iki skirtingos pagaminimo medžiagos. Nuo klasiką mėgstančių iki išsišokti norinčių. Visi šiais laikais ras tai, ko nori ir tam, ko nori :)
Nusipirkusi savo žaislą ilgai ir atidžiai ieškojau viršelio - tokio, kuris tarnautų ilgai, būtų įdomus, bet ne pernelyg iššaukiantis, kuris atitiktų mane tiek tingią, tiek pašėlusią, tiek šiek tiek nusiminusią. Ir štai radau jį, ir štai džiaugiuosi ir krykštauju kaip mažas vaikas! Telefoniukas tapo dar malonesnis, o aš džiūgauju gavusi ne tik puikų daiktą, bet ir atradusi naują puikų internetinį turgų, kurį dabar ir jums rekomenduosiu!







Maniškis gėris ir grožis atkeliavo iš Etsy pardavėjo "The Mini Fab". Užsakymas, padarytas liepos 3d., šiandien jau puikavosi ant mano telefono nugarėlės :) Manau, kad tai gana normalus siuntimo laikas. 
Pačiu viršeliu bent kol kas esu absoliučiai patenkinta - viršelio šonai nėra absoliučiai balti, jie turi paveikslėlio tęstinumą. Pats viršelis kietas, spaudinys atrodo kokybiškas (nesimato atsilaupiusių dažų ar pan.), telefonas iš dėkliuko tikrai neiškris. Peržiūrėjusi būtent šio pardavėjo dirbtuvėlę mačiau, jog siūlo labai nemažai ir kitų itin žavių dėklų, todėl pati manau, jog mano žaisliukas nors ir pirmasis, bet tikrai ne paskutinis :)

Apskritai manau, kad galiu drąsiai rekomenduoti Etsy.com virtualų turgelį - jame pardavinėjami rankų darbo daikčiukai, kurie tikrai kelia susižavėjimą ir džiaugsmą! Manau, kad šios vietos neverta lyginti su gerai žinomu eBay ar Amazon - skirtingos vietos skirtingai publikai. Gal susidomėsit ir pašmirinėsit, o gal atrasit kažką, kas džiugins Jūsų širdis :)

Taigi, džiugiai nusiteikusi klausiu Jūsų - kokius dėkliukus šiuo metu turite savo išmaniukams? Ar dažniau įsigyjate nuotaikingus ir įdomius, ar mėgstate klasiką ir renkatės paprastas dėkliukus?

2 comments :

  1. Superinis:):)ir kiek kitų grožių ten:)

    ReplyDelete
  2. Neringa - ačiū!! Taip taip, tiek pardavėjas, tiek pats turgelis turi ojoj gėrybių kiek :}}

    ReplyDelete

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com