Wednesday, September 4, 2013

Autumn is my New Lover.

Aš mėgstu rudenį.
Dažniausiai mėgstu rugsėjį. Dėl šiek tiek egoistiškų paskatų, be abejonės :)
Labai ir labai mėgstu savo gimtadienį! Plati šypsena visą dieną, įvairūs apmąstymai, staigmenos, džiugenos, gėlės ir kiti gėriai. 
Dar mėgstu rudenį, nes kalendoriuje ir suvokime būna kaip ir lietingas, vėsus, vėjuotas oras, o už lango dangus džiugina saulės spinduliais ir absoliučiai žaliuojančiais parkais!
Ruduo atneša jaukius vakarus į namus, glėbyje laikant mylimą žmogų, uodžiant ant stalo garuojančios kakavos kvapą ir besimėgaujant įdomiais spalvingai pritraukiančiais filmais.
Ruduo sako, kad, kaip ir pavasaris, yra toks jaukus, įdomus, paslaptingas, geras, džiugus. Rudeniškas :)

Ir nors rugsėjis tik prasidėjo, bet jaučiu, kad turiu pasidalinti tuo džiugesiu su Jumis, mielieji!
Ruduo tiesiog atneša laimę į mane :)

Foto skolinta iš tumblr.

Be to, džiaugiuosi žinodama, jog pakeliui į eterį laukia nemenka šūsnis naujų įrašų - apie kosmetiką, plaukų priežiūros priemones, naujus pirkinius rūbų bei avalynės srityje. Ir šiaip - kelios saulėtos ir džiugios mintys!

O dabar susirenku žaislus ir einu mėgautis rudeniu į balkoną, kur dangų puošia žavūs pūkuoti debesų patalai, o švelni šilta gaiva kutena basas pėdas!


Ar Jūs mėgstat rudenį? Kodėl?
Pasidalinkit savo saulėtai spalvotais rudeniškais įspūdžiais! :)


2 comments :

  1. Labai mėgstu, ypač tą ankstyvą, kaip dabar :) Kai dar šilta, bet jau nebe karšta. Manau tai net mėgstamiausias metų laikas, kaip ir ankstyvas pavasaris. Su gimtadieniu!

    ReplyDelete
  2. Man patinka ankstyvas ir šiltas ruduo, bet tuo pačiu jis kelia lengvą liūdesį. Nes visi supranta, kad tai tarsi paskutinis šiltos saulutės pasispardymas.

    ReplyDelete

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com