Sunday, August 25, 2013

You make it right.

Vieni įvykiai veja kitus. Vieni prisiminimai dengia kitus. Vienos nuotraukos keičia kitas. Vieni žmonės lieka, kiti žmonės pasitraukia. Išeina, atsitraukia, nusgrežia, užsidengia, užsimerkia. 
Vieni vaizdai primena tai, ką palikai. Kiti vaizdai atveria tai, ko dar nematei.
Šiandien vieni kvapai primena vienas dainas ir vienus momentus, o kiti... Kitus. 
Taip buvo, yra ir bus. 

Kvepalais besimėgaujančia mergina tapau pakankamai neseniai. Niekad seniau nebuvau pamišusi dėl skirtingų kvapų, butelaičių, istorijų, gamintojų, pakuočių. Atrodė, kad turėti vieną kompotą ir kitą paslapčiom purkšti iš Mamos spintelės jai nematant, yra daugiau, nei pakankama :) Kvepalai ateidavo tik kokia nors proga ir tik tokie, kurie nesvarbu kokie :) Pamėgti naudojimo eigoj. Gražioj pakuotėj. Saldūs. Vaikiški kvapai.
Išvykusi ir jaukaus ir šilto lopšio suvokiau, kad mėgstu kvepalus. Apie juos man patinka viskas, į ką seniau nekreipiau dėmesio - reklaminę kampanija, kartoninė pakuotė, butelaitis, kvapas. Visoks. Ryte vienoks, o vakare jau visai kitoks. Ir patinka faktas, jog į mano namus kvepalai pradėjo eiti be progos. Nebūtinai tie rimti, su istorijom. Tiesiog tokie, kurie man patinka čia ir dabar. Šiandien patinka, o rytoj - nebūtinai.

Reklaminį Lanvin "Marry Me" kvapo klipuką pamačiau jau seniai. Ir žinot, kaip būna - įsisvajoji ir žinai, kad NORI. Kad tai yra TAI, kas turi atkeliauti į Tavo namus :) Taigi. Pirmas įspūdis ir kirbesys buvo sukeltas tikrai tinkamai... Ir štai, praėjus nei ilgam, nei trumpam laikotarpiui - vos trims metams, mano gėrybių stalčiuje puikuojasi šis gražuolis. Iš tos nuostabios prancūziškai vėjavaikiškai įsimylėjusios reklamos.

Lanvin "Marry Me" EDP, 50ml






Prieš pradedant dalintis įspūdžiais, privalu pripažinti vieną faktą - rinkinį pirkau pakankamai aklai. Nežinojau, ar kvapas man patiks. Net nežinojau, kas tai per kvapas. Bet žinot, na, būna kartais, kad tiesiog pasikliauji savo šeštuoju pojūčiu ir aklai eini ten, kur, tiki, kad reikia :) Taip ir šiuo atveju. Na, tikrai, pagalvojus, turint tokią reklaminę kampaniją, tokią puikią pakuotę, kvepalai turi kvepėti skaniai. 
Ir aš džiaugiuosi neprašovusi! :)

Kaip matote nuotraukose, rinkinuką sudaro 50ml kvepalų ir 100ml kūno losjonas. Abiejų produktų pakuotės pakankamai minimalistinės jokių nereikalingų keverzonių. Rinkinio dėžė - kartoninė, baltos spalvos. Automatiškai čia iškyla menkas minusas - dėžutė tampa labai tepli ir norint ją ilgai išlaikyti baltą, privalu atitinkamai pasirūpinti ir nepalikti vietose, kuriose ji gali išsitepti. Visos Lanvin "Marry Me" pakuočių spalvos yra paremtos moteriškai saldžiu spalvų deriniu, kuris į pagalbą įtraukia ir tekstilę. Mažas ir jaukus kaspinas, pritaisytas ant kvepalų butelaičio, savo darbą atlieka puikiai - norisi vis žiūrėti ir grožėtis puikiu buteliuko dizainu :) Tiesa, pati butelaičio forma, žiūrint iš viršaus, taip pat primena kaspiną. Nebūtina duoti kažką sudėtingo, sunkaus, keliančio įvairias ilgas mintis. Kartais užtenka moteriai duoti ką nors lengvo, saldaus, minimalistinio ir ji eis iš proto :)

Nesu puiki kvapų apibūdintoja, tačiau visuomet galiu pasistengti :) Šį kvapą naudoju tik dienos metu. Jis neįkyriai saldus, gėlinis, jaučiamas citrusų atspalvis. Kvapas nėra sunkus, nėra reikalaujantis atitinkamos nuotaikos ar aprangos. Jis toks, kuriuo galima mėgautis kasdien. Ant mano odos išsilaiko pakankamai ilgai - po pietų pabandžiusi užuosti jį ant riešo, vis dar jaučiu lengvą aromatą, o kvapu purškiuosi dažniausiai pakankamai anksti ryte.
Vienas populiariausių įvairių kvapų internetinių puslapių Fragrantica nurodo, jog kvapą sudaro šios natos: viršutinės natos - kartieji apelsinai, frezijos, persikai; vidurinės natos - jazminai, rožės, magnolijos; pagrindinės natos - muskusas, Virdžinijos kedras, ambra. 
Negaliu pasakyti, kurios iš natų ant mano odos juntamos geriausiai, tačiau tikrai galiu pasakyti, kad rekomenduoju pauostyti šį kvapą toms moterims, kurioms nosiri kažko neįpareigojančio, lengvo ir šiek tiek saldžiai romantiško :)
Susidomėjusioms galiu pranešti, jog kvapą galima įsigyti DouglasPigu.ltParfum Express internetinėse parduotuvėse Lietuvoje arba įvairiose internetinėse grožio parduotuvėse užsienyje.

Ar esate bandžiusi šiuos Lanvin "Marry Me" kvepalus? O gal juos ne tik bandėte, bet ir turite savo kvepalų dėžutėje? Galbūt taip pat bandėte kitus Lanvin kvapų šedevrus ir galite rekomenduoti man bei kitoms skaitytojoms?
Itin lauksiu atsiliepimų, kol pati mėgaujuosi nuostabia saldaus gėlinio aromato oaze! 

2 comments :

  1. Esu kvepalų maniakė. Tai mano gyvenimas, hobis, aistra... Jau 15 metų neesu išmetusi nei vieno kvepalų buteliuko. Kad ir kuriame pasaulio pakraštyje gyvenčiau, mano užbaigtų kvepalų buteliukai keliauja į Lietuvą ir tampa mano kolekcijos dalimi. Ir viskas dėl to, kas labai teisingai pasakyta tavo įžanginėje citatoje:"Šiandien vieni kvapai primena vienas dainas ir vienus momentus, o kiti... Kitus. Taip buvo, yra ir bus.". Kvapai man yra istorija. Mano istorija. Dėl to ir skaityti postus apie kvepalus man yra taip malonu, kaip valgyti karštą obuolių pyragą su plakta grietinėle. :)

    ReplyDelete
  2. "Marry Me" laaabai graži, romantiška pakuotė. Pabandyk kada pauostyti Lanvin Jeanne. Toks moteriškas, lengvas, bet saldokas kvapas. Savo vestuvėms juos rinkausi :)

    ReplyDelete

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com