Saturday, August 10, 2013

Liepos pabaigtukai. Part II.

Ši liepa praėjo taip greit, kad aš dar nelabai ir susivokiu, jog jau tuoj rugpjūčio vidurys!
Turbūt tai reiškia, kad mėnuo buvo puikus :D O kartu su puiku mėnesiu iš mano namų lentynėlių, stalčiukų, kosmetinės skyriukų išėjo ir antra pusė liepos mėnesio pabaigtukų. Pirmosios liepos dalies pabaigtukai, kartu su kitais dviem mėnesiais, slypėjo senesniame įraše. Šis įrašas saugos antrosios liepos dalies pabaigtukus ir kartu išmestukus, kurie negailestingai ištėkšti lauk! :) Taigi..

Nagų priežiūros pabaigtukai


Prašau - neaikčiokit ir nesistebėkit :D TAIP, ant taburetės pasilipusi kalbu Aš - nagų lakų maniakė. Kadaise buvo toks momentas, kai negalėdavau nepirkti nagų lako. Mano naglakių dėžutėje puikavosi turbūt dauguma įmanomų vaivorykštės spalvų - nuo juodos iki baltos, nuo rožinės, iki elektro žalios ir t.t. Man būdavo įdomu išbandyti, turėti, džiaugtis, vartyti rankos, vis tikrinti, ar dar nesutirštėjo. Keistas polinkis, vienok. Turbūt aname gyvenime buvau manikiūristė :D Ir manikiūrą seniau galėdavau darytis nors ir kas dvi dienas..
Tačiau laikui bėgant nagų lakams keliami kriterijai šiek tiek kito, formavosi, kartelė kiekvienam nagų lakui buvo keliama vis aukščiau ir aukščiau, kol pagaliau pribrendo laikas prasivalyti naglakių dėžutę.. Ir štai todėl iš jos iškeliauja būtent tai, ką matote aukščiau :) Kitu atveju turbūt visa tai dar ilgai ir saugiai tūnotų ten, kur daug kas ateina, bet mažai ir retai kas išeina :)
1. L'Oreal Color Riche "104 Beige Countess", 5ml; 
4. L'Oreal Color Riche "305 Dating Coral", 5ml; 
5. L'Oreal Color Riche "403 Femme Fatale", 5ml; 
7. L'Oreal Color Riche "204 Boudoir Rose", 5ml; 
13. L'Oreal Color Riche "106 Versailles Gold", 5ml; 
14. L'Oreal Color Riche "306 Sex On The Peach", 5ml; 
15. L'Oreal Color Riche "202 Marie Antoinette", 5ml;

Iš visos šios L'Oreal nagų lakų krūvos man labiausiai gaila 5-tuoju numeriu pažymėtos žavingai fatališkai raudonos spalvos lako. Tai buvo nuostabi spalva. Ir labiausiai gaila dėl to, jog ji iškeliauja ne šiaip sau, ne dėl kažko nepatikusio - ji iškeliauja dėl to, kad siaubingai sutirštėjo. Ir tai mane labai nustebino lyginant su visais kitais šešiais L'Oreal Color Riche nagų lakais. Ši spalva tikrai buvo nuostabi :) Manau, kad būtent ją būtinai kažkada kartosiu. Visos kitos L'Oreal Color Riche nagų lakų spalvos, matomai, kartojamos nebus, nes vis kažkas jose neįtikdavo. Bendrai pastebėjimai galėtų būti tokie: pliusai - itin patogus teptukas (plokščias, ne per platus ir ne per siauras - tobulai pritaikytas nago lakavimui), puikus lako kiekis (5ml, mano nuomone, yra tai, ką įmanoma išnaudoti pernelyg savęs neverčiant kuo skubiau naudoti produkto), nuostabios spalvos buteliukuose, gražus buteliukų dizainas; minusai - ant mano nagų lakas nesilaikydavo net trijų dienų (išskyrus 5-tąjį "Femme Fatale"), galiukai atsilupdavo jau antrą arba trečią dieną, o tai manęs tikrai nedžiugino.. be to, kai kurios spalvos nesidengdavo ant nago taip gražiai, kaip norėtųsi - dryžiuodavosi, sluoksniuodavosi, ilgai džiūdavo. Visumoje šiaip lakais esu šiek tiek nusivylusi, nes iš tokio didelio bangos burbulo mano atveju gavosi ne kas :) Jei tas laikymasis ant nagų būtų bent šiek tiek patobulintas, tai manau, kad parduotuvėje tikrai rinkčiausi būtent šios serijos L'Oreal nagų lakus. Tačiau, kaip jau minėjau, pakėlus kartelę ir pakeitus nagų lakams linksniuojamus kriterijus, šie iš mano dėžutės iškeliauja kaip neatitikę jų..

2. Essie "207A Navigate Her", 13,5ml;
11. Essie "453 Glass Slippers", 15ml;

Essie nagų lakais esu patenkinta - smagus buteliukų dizainas, kiek didokas kiekis, tačiau dažnai naudojant normalu sunaudoti pilnai. Priklausomai nuo leidimo laiko (senesnis ar naujesnis dizainas) skiriasi ir teptukai, taigi galima sutikti tiek senovinį ploną, apvalainą, ilgą teptuką, tiek naujovišką plokščią ir tobulai tinkantį nago formai. TAČIAU štai šie išmetami lakai mane nustebino blogąja prasme - Navigate Her siaubingai susisluoksniavo ir pakeitė spalvą! Negalėjau tuo patikėti, nes tuo pačiu metu įsigyti rinkinyje buvę kiti trys Essie lakai laikosi puikiai. Matomai šiam tiesiog nusiboto būti :D Apie Glass Slippers apskritai esu liūdnos ir blogos nuomonės. Ir į mano namus jis atklydo ne išnorėtas, o tiesiog per atsitiktinumą, kuomet mano norėtas ir svajotas siuntinukas manęs nepasiekę ir internetinė kosmetikos parduotuvė atsiprašydama pasiūlė išsirinkti kažką kitą už tam tikrą sumą. Šis lakas buvo viena to kažko-kito dalis, kuria aš labai nusivyliau. Jis man atrodo tinkamas niekam, absoliučiai. Kvaila spalva, lakuojant dengiasi dryžiais, žodžiu. Pasigailėjau, numojau ranka ir išmetu :)

3. MUA Nail Quake "Jailbreak", 10ml - taip nei karto ir nebandytas, gautas kaip nemokamas priedas prie užsakymo. Nepatogus nei buteliukas, nei teptukas, nei spalva ypatinga pasirodė. Be skausmo ir gėdos jausmo į šiukšlinę!

8. Revlon "960 Quick Dry Top Coat", 14,7ml;
9. Revlon "965 Multi Care Base + Top Coat", 14,7ml;

Šios dvi Revlon nagų priežiūros priemonės buvo vienas iš tų gerųjų atradimų ir labai džiugiai naudotos. Tačiau aptirštėjo ir pasiekė ribą, kuomet norint sunaudoti iki pabaigos, labai nebepatogu išgauti laką iš buteliuko. Todėl iškeliauja iš namų :) Šiaip labai džiaugiuosi tiek nagų lako pagrindu, tiek viršutiniu nagų lako sluoksniu - naudodavau abi priemones drauge, nagų lakas išsilaikydavo ilgiau, žvilgėdavo. Abi priemonės greitai džiuvo ant nagų, todėl vargo nekėlė :) Manau, kad kada nors tikrai prie šių priemonių grįšiu.

10. Catrice LE Bohemia "C01 - Yes, You Tan!", 10ml - puikus senukas mano kosmetinėje. Iškeliavęs atitarnauto poilsio. Tai buvo nuostabi šokoladinė spalva, keldavusi ne tik norą žiūrėti į nagus nuolat, bet ir apetitą šokoladui! Sulaukusi ne vieno komplimento, buvusi pati mėgiamiausia :) Bet tiesiog jau pavargusi. Puiki spalva. Labai gaila, kad Catrice linija gana neretai išleidžia itin puikų, bet limituotos kolekcijos produktų. Nes šį tikrai kartočiau..

12. E.L.F. "D25 Mango Madness", 10ml;
16. Golden Rose "02 Matte", 11,5ml;

Dar du mano nagų lakų dėžutės nesusipratimai. ELF lakas itin siaubingai lėtai džiūna, buteliuko kamštelis nepatogus laikymui lakuojant. Pati lako spalva tikrai daili, tačiau tai bene vienintelis lako pliusas... Golden Rose matinis nagų lakas - išdaiga! :) Norėjosi išbandyti, buvo įdomu. Vieną kartą. Daugiau nebetraukia. Ar spalva ne ta, ar efektas ne toks. Kažkas man jame netiko ir tiek, ranka daugiau naudot nekilo...

17. Essence nail polish remover Coconut + papaya nagų lako valiklis, 150ml - trumpai tariant PUIKUS nagų lako valiklis. Gardžiai kvepėjo, gerai nuvalydavo nagų laką (pakankamai gerai įkibdavo ir į tamsų ar sodrų), naudojosi gana skalsiai. Tikrai bus kartojamas, nes ir kaina džiuginanti :)

6. Kaeso Manicure Juicy Drops Cuticle Oil, 15ml - taip pat nesusipratimas. Nežinau ir nepamenu, kodėl sugalvojau nusipirkti šią priemonę, bet panaudojau vos kelis kartus ir ji tiesiog sugedo. Šlamštas. Nieko gero pasakyti negaliu :D

Visokiausi kitokiausi pabaigtukai :)


1. Vichy Purete Thermale Refreshing Cleansing milk normal to combination, sensitive skin valomasis makiažo pienelis normaliai - mišriai, jautriai odai, be parabenų, 200ml. METŲ ATRADIMAS. Aš neįsivaizduoju savo makiažo valymo rutinos be makiažui valyti skirti pienelio ir šis yra nuostabus! Pakankamai skalsus, be jokio sintetinio kvapiklio, patogioje pakuotėje, netempiantis odos, puikiai nuvalantis makiažą, nepaliekantis riebumo jausmo, nekemšantis porų. Viskas, ko ieškojau! Šiuo metu vietoj šio butelaičio vonioje jau stovi kitas toks pat :) Nežadu nustoti kartojusi, kai atradau tai, kas man puikiai tinka!

2. No7 Beautiful Skin Cleansing Water normal / oily skin valomasis vanduo normaliai / riebiai odai, 200ml. Vandenukas, kurį naudodavau kaip papildomą priemonę po makiažo valymo. Šiaip pradžioje man jis labai patiko, bet eigoje radau geresnę priemonę. Ši keliauja į šiukšlinę net neišbaigta. Tiesiog nebematau tikslo laikyti ir užimti vietą. Tik gaila, kad pakuotė tokia nuostabi, ko neturi kitas labiau mėgiamas produktas - tokio tipo priemonėms pakuotė su pompa yra ideali pakuotė!

3. Medetkų tinktūra Valentis, 40ml. Jai komentarų jau nebereikia. Tik vienas priekaištas gamintojams - buteliuke turbūt NIEKADA nebūna pilnų 40ml produkto!!! Susiimkit, chemikai ir vaistininkai :D

4. Sanctuary Spa Luxury Bath Float vonios putos, 75ml. Kadangi aš vonioje kaip ir nedrybsau (na, susigundau kokį kartą per metus ar du), tai ši priemonė realiai man visiškai nereikalinga. Tačiau sugalvojau ją sunaudoti pedikiūro vonelei ir tikrai nesigailėjau :) Putos buvo ilgalaikės, pakankamai sodrios ir didelės, priemonė gardžiai kvepėjo ištirpinta vandenyje, buvo gana skalsi. Minusas - nepatogi pakuotė. Kadangi buvo pakankamai kieta, tai buvo sunku galutinai išspausti visą skystį..

5. Diesel "Loverdose" EDP, 50ml. NUOSTABŪS, TOBULI, BUS KARTOJAMI. Viskas, ką noriu apie juos pasakyti.

6. United Colors of Benetton "Energy Pop" EDT, 100ml. Vaikystės pamišimas :D Kadaise norėjau juos išbandyti dėl spalvoto buteliuko dizaino. Gavau, išbandžiau, turėjau. Nusibodo. Nebepatinka, ujuj! :D

7. L'Oreal "Volume Million Lashes Excess" Black, 9ml
8. L'Oreal "Volume Million Lashes", Extra-black, 9ml.

Abu L'Oreal tušai man itin patinka - atskiria blakstienas, jas paryškina, 8-tuoju numeriu pažymėtasis tarsi labiau jas pasodrina. Abiem esu labai patenkinta ir tikrai kartosiu :) Negalėčiau palyginti vieno su kitu, nes šiaip jie labai labai panašūs, pagrindinis skirtumas pakuočių spalvose ir šepetėliuose. Galbūt paprastasis million blakstienas labiau atskiria, o excess jas labiau paryškina :)

Taigi, tokie buvo mano liepos iškeliaujantieji pabaigtukai.
Ar esate bandžiusios ką nors iš čia matytų produktų? O gal taip pat pabaigėte kažką iš mano pabaigtukų? Pasidalinkite įspūdžiais! :)

1 comment :

  1. :)
    Man neseniai irgi teko atsisveikinti su dviem loreal lakais, šiaip šepėtėlis ir spalvos jų man laabai patinka, bet va kiek nusiperku tai vis sutirštėja labai jau greitai. Vienintelė spalva, kuri nesutirštėjo ir iki šiol puikiai lakuoja tai Sex On The Peach, nors kitas pirkau tuo pat metu. Šiaip nesu labai jais patekinta, bet nevisada išeina atsispirti parduotuvėj pamačius tobulą spalvą. :D
    O šiaip mėgstu China glaze lakus, nes tikrai ilgai nesutiršėja ir lakuoja kaip nauji. Ketinu greitu met pabandyti Essie lakus, nes spalvos ir atsiliepimai jau beveik suviliojo :D
    Iš tavo turimų pabaigtukų, turiu ir aš essence valikli ir esu labai patenkinta ir malonus kvapai ir puikiai nuvalo! :)

    ReplyDelete

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com