Saturday, August 3, 2013

Go Mineral! arba Pair them up.

Nepasiduoti masiniam pamišimui. Nepasiduoti masiniam pamišimui. NE-PA-SI-DUO-TI.
"Kur ten sakei jų pirkt būna? Kokios spalvos geriausia imt šviesiai odai?"...

Štai būtent taip ir nutinka bendraujant su moterimis ir merginomis, kurios turi panašių lengvų nuokrypių nuo buvimo normaliomis ir nevartotojiškomis :) Taip nutinka ir man. Dažnai. Labai dažnai. Turbūt dažniau, nei reikėtų. Bet ah - visuomet turiu pateisinimą. Aš gi moteris, man gi viskas įdomu! :)

Dažytis pradėjau jau seniai. Taip seniai, kad net nepamenu pati :D Arba tai nebuvo tas ypatingas pirmasis kartas, kad jį prisiminčiau. Pamenu, kad paslapčia naudodavau Mamos kreminę pudrą ir visą laiminga ir graži (arba nebūtinai :D ) eidavau susitikti su kiemo draugais. Turbūt jau tada manyje pabudo / užgimė lengva pamišimo dėl kosmetikos forma. Būdavo įdomu išbandyti daug daugiau - ne tik Mamos, bet ir Draugės pudrą. O dar geriau - ne tik pudrą, bet ir šešėlius, skaistalus, tušą, lūpdažį. Ačiū Die, kad noras išbandyti kažką Draugės dažniausiai apsiribodavo būtent kosmetika :D Bijau ir pagalvoti, kas būtų, jei būtų kitaip.. :D

Ilgą laiką makiažui naudodavau arba presuotą pudrą, arba skystą makiažo pagrindą. Pastarasis man buvo tarsi visos makiažo rutinos pagrindinė dalis - iš esmės visuomet norint pasidaryti tokį makiažą, kokį jį įsivaizduoju, naudoju būtent skystą pudrą. Tais atvejais, kai nenorėdavau apkrauti odos skystomis priemonėmis, naudodavau presuotą pudrą. Tačiau žinant faktą, jog kovoju / bandau susigyventi su problemine mišria veido oda, šis presuotos pudros variantas man niekad nebuvo itin dėkingas ir naudingas :) Taigi vėl grįždavau prie skystos arba kreminės makiažo pagrindo priemonės. Dar eigoje atsirado keli skirtingi BB kremai, kurie vis tiek, kad ir kaip besivadintų, buvo skystos konsistencijos. Kol vieną dieną negavau spyrio kepalan iš žaviosios Ritos - nusprendėm, kad man REIKIA (taip taip, mano pasaulyje turbūt nėra žodžių norėčiau, būtų-įdomu-išbandyti, gal-kada ir kt. - mano pasaulyje visuomet ir nuolat yra žodis REIKIA :} ) išbandyti kažką naujo. Ir tas kažkas-naujo turi būti mineralinė pudra! O kadangi tokio tipo pudros pirštais nepritepsi, praėjus kuriam laikui į mano namus atkeliavo ir mineralinės pudros partneris - šepetėlis jai!

BareMinerals Original SPF 15 mineral foundation "Fair" & BareMinerals refillable mini buffing brush





1. BareMinerals "Fair" atspalvio mineralinė pudra su SPF 15 (apsauga nuo saulės). Itin giriama, itin rekomenduojama ir skinanti apdovanojimus kosmetiniuose TOP'uose. Ar aš pritariu visam tam? Iš dalies :) Apskritai pačia pudra nusiskundimų kaip ir neturiu:
  • puiki galimų atspalvių gama - oficialus BM internetinis puslapis pateikia NET 20!! skirtingų šios pudros atspalvių! Na tikrai - būtų visų išradimų varymas medin pasakius, jog moteris negali išsirinkti savo odai tinkamo atspalvio iš šitokios plačios spalvų gamos :)
  • pats produktas ilgai išlieka ant odos, sulygina jos spalvą, šiek tiek maskuoja įvairius odos kaprizus ir išsišokimus;
  • pakuotėje - didelis jo kiekis, net 8g. Neturi jokio įkyraus kvapo, nekelia keistų jausmų odai - pasidažius šia pudra oda jaučiasi lengva.
  • TAČIAU man nepatinka pudros pakuotė. Nemažai miltelių išsibarsto aplink į indelį, o ne ten, kur reikia :) Ir šiaip manau, kad pudra turi būti patogu naudotis - šia pudra naudotis būtent dėl jos pakuotės nėra itin patogu.
  • Pudra nepasirodė itin skalsi. Manau, kad tam įtakos gali turėti jos pavidalas ir faktas, kad dažantis šia pudra nemažai miltelių nubyra visur kur.. 
2. BareMinerals kelioninio dydžio šepetėlis su mineralinės pudros papildymo talpa. Štai tai yra TAI, kas, vis tik, privertė mane pamilti BareMinerals produktus. Abu vienu ir tuo pačiu metu - iškart, kai panaudojau šį šepetėlį :) Kol kas jam - vieni pliusai!
  • Šepetėlis, nors ir nedidukas (limituoto leidimo kelioninio dydžio variantas), tačiau dydžio puikiai užtenka visam veidui pakankamai greitai padengti produktu;
  • Itin solidi, gana prabangiai ir patikimai atrodanti pakuotė verčia produkto nenorėti paleisti iš rankų! Pakuotės padengimas matinis, neslystantis iš rankų (manau, kad padengtas kokia nors specialia guma), dangtelis, sauganti šepetėlį, užsifiksuoja puikiai. Visi užrašai ant pakuotės atrodo pagaminti atidžiai ir manau, jog greitu metu nenusitrins :) Taip pat kartoninės šepetėlio dėžutės dizainas itin puikiai apgalvotas - smagios, jaukios ir šiek tiek savimeilę pamaloninčios frazės tikrai verčia tiesti ranką ir įsigyti šį daiktą!
  • Šepetėlis turi tris galima padėtis - "Buff" (padėtis, kuomet norima tęsti dažymąsi, tačiau nebenorima, jog mineralinis produktas vis dar byrėtų pro šepetėlio šerelius), "Open" (padėtis, kuomet pro šepetėlio šerelius byra papildymo talpoje esantis mineralinis produktas) ir "Close" (padėtis, kuri naudojama tuomet, kai šepetėlis nenaudojamas). Taigi visuomet galima jaustis ramiai ir užtikrintai, kad bus daroma tai, kas norima - dažomasi arba ne, naudojamas mineralinis produktas arba ne;

  • Patys šepetėlio šeriai prie pagrindinio korpuso yra pritvirtinti magneto pagalba, taigi nuimti šepetėlį plovimui yra itin patogu ir lengva - tam nebūtina po vandeniu kišti viso šepetėlio korpuso! Šepetėlio šereliai yra kaip tik tinkamo švelnumo - nei per šiurkštūs, nei pernelyg švelnūs. Matomai gamintojas, kuris į rinką tiekia vieną populiariausių mineralinių produktų, žino, kaip pritaikyti tinkamiausią šepetėlį savo pudrai!
  • Šepetėlis dėl savo dydžio gali būti vadinamas multifunkciniu - tinkamas naudoti tiek mineralinės pudros, tiek mineralinių skaistalų / bronzanto tepimui ant odos;
  • Talpa, kurioje laikomas mineralinis produktas, prie korpuso taip pat pritvirtinta itin patvariai ir patikimai - jį į korpusą yra įsukama. Taigi baimės, kad talpa iškris ar kitaip atsikabins, absoliučiai neturiu :) 


  • Prieš pirmą šepetėlio naudojimą laaabai pagelbėjo pakuotėje rasta naudojimo instrukcija - atrodytų kas čia tėra tinkamai panaudoti šepetėlį pudrai. Tačiau pirmas įspūdis kartais dažnai būna klaidingas :) Ypač tuomet, kai šepetėlis turi trifunkcinį kotą! 


Taigi, apžvelgus ir įvertinus visus paminėtus punktus žinau ir drąsiai bei atsakingai teigiu - kartu su šepetėliu atkeliavo ir simpatijos mineralinei pudrai! Manau, kad oda dėl to tik džiaugsis :)

O Jūs ar naudojate mineralinius produktus?
Ar esate bandžiusios ką nors iš BareMinerals siūlomų produktų pasiūlos? 
Pasidalinkite įspūdžiais - visuomet įdomu atrasti kažką naujo! :)

1 comment :

  1. Such great products and thanks for your honest reviews, xoxo.

    ReplyDelete

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com