Monday, November 18, 2013

Kava ir.. malonumai.

Yra tokia žmonių kategorija ar grupė, kurie mane pažįsta vos iš trijų raktinių žodžių - kava, batai ir apsipirkimas. Kelias dienas po to, kai šis suvokimas šovė galvon, vis mąsčiau - ar tie žmonės yra jau tie labai artimi mano dūšiai ir gerai mane pažįstantys, ar kaip tik šie trys žodžiai leidžia tiems žmonėms mane pažinoti gana paviršutiniškai? :) Įdomu, vienok, nes vienas vyrukas, su kuriuo susipažinau savaitgalį, vos iš pirmo susitikimo suprato, jog esu batų mylėtoja. Turbūt tai ir privertė mane dvejoti, kaip gi pavadinčiau šiuos žmones, kurie iškart susietų mane su šiais žodžiais..

Aš mėgstu kavą. Turbūt tai jau nebe pomėgis, o meilė. Skani, gera kava, tokia, kokia patinka man, o ne kitiems, yra kone nuodėmės vertas reikalas. Latte, cappuccino, mocha su priedais ar be jų. Kvapas, skonis, spalvos.. Šypsenos gaminant kavą ar ją gaunant. Tobulybė, ar ne taip? Vien rašytinės emocijos kaip skamba! Mano ryto kava man tarsi ritualas. Ir popietinė kava - smagus darbinis ritualas. Ir apskritai - kava man tarsi ritualas..

Batai. Manau, kad viskas telpa jau į šį vieną žodį.. Batai. Visur, visados, visokie. Dievinu batus. Žiūrėti, ieškoti, matuotis, pirkti, turėti, saugoti, avėti, džiaugtis, pasirodyti. Man neįdomi batų istorija. Aš niekad nemėgau istorijos - nuo mokyklos laikų aš ir istorijos pamokos turėjom šiokių tokių tarpusavio konfliktų. Man aktualu, kaip batai atrodo čia ir dabar. Ir tai mane veža :)

Ir apsipirkimas. Manau, kad vien šiuo tinklaraščiu viskas pasakyta :) Aš mėgstu pirkti. Kavą ir batus. O kas gali būti geriau už apsipirkimą batų parduotuvėj su kavos puodeliu rankose? :) 
*********************************************************************************

Ir nors šiandien be apžvalgų, bet vėl lengva ranka pamojus duodu Jums duoklę savęs.. Technologijų prasimanymai ir mano Instagraminiai momentai. Su kavos ir batų intarpais.. Kitaip ir būti gi negali :)

 

  

  

  
  
  






3 comments :

  1. Vajej, kava yra dangiskas kurinys :) o tapus mama, pasimegavimas kavos pertraukele tapo dar dieviskesnis!!! :)
    O kur rasti nuoroda i tavo Instagram? :) Su malonumu pafollowinciau;DD

    ReplyDelete
  2. Judita - sutapimai žavi! ir ačiū! :}}

    Supergirl - teip, kava yra nuostabu :) ir tikiu, kad Tavo atveju kava įgauna dar vieną papildomą pliusą :D
    mano instagram gali rasti čia - http://instagram.com/cukruota_ :)

    ReplyDelete
  3. Sveika, kokie ten batukai 10 nuotraukoj (kur matos lakuoti koju nagai)? Labai grazus!

    ReplyDelete

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com