Monday, December 4, 2017

"Pupa" kreminė pudra "Active Light"

Raudona man visad asocijuojasi su keliais dalykais: žavingai nuostabaus moteriškumo išsireiškimu (taip taip, raudonos lūpos, raudona suknelė arba raudoni aukštakulniai bateliai) ir Kalėdomis. Turbūt nenuostabu, kad raudonos "Pupa" pakuotės (kurias dabar tikrai priskirčiau klasikinėms šio gamintojo pakuotėms) man visuomet šaukia apie Kalėdas (kurios, ačiū Die, pagaliau artėja!), arba apie kalną nenumaldomo moteriškumo, kuriuo alsuosiu panaudojusi priemones. 
Mano meilę "Pupa" kosmetikai nuolatinės skaitytojos tikrai žino. Kaip ir tai, jog jau ne kartą (ir ne tris) rašiau apie skirtingas šio gamintojo priemones savo tinklaraštyje - nuo dekoratyvinės kosmetikos iki odos priežiūros priemonių apžvalgos. Šiandien noriu pasidalinti savo įspūdžiais apie dar vieną įmonės produktą, kurį gavau bandymams ir apžvalgai. Šį kartą gamintojas nustebino net mane. Kodėl? Lėkit skaityti toliau :)

Pupa Milano "Active Light" cream foundation*, 10g, ~€20 
Įsigyti galite: Kosmada bei Kristiana parduotuvėse





Turiu pripažinti, kad mano pirmasis įspūdis dar net neatidarius pakuotės, o vien pamačius siuntinyje gautą Pupa pudrą buvo tikrai puikus - esu bandžiusi kelias skirtingas kompanijos skystas pudras ir dauguma jų buvau itin sužavėta. O čia gi gavau kreminę pudrą kompaktinėje pakuotėje, todėl iškart džiaugiausi, kad tai bus tas produktas, kuris patogiai su manimi keliaus kiekvienoje kelioninėje kosmetinėje ir tikrai taps must-go priemone. Tačiau pirmiausia pradėsiu nuo to, ką gamintojas žada apie šį savo produktą.


"Active Light" - tai nauja kompaktinė pudra, kuri suteikia odai maksimalų skaistumą. Priemonė pagaminta taip, jog puikiai prisitaikytų prie veido tono, priglustų lyg antra oda - suteikia tik nepriekaištingą odos išvaizdą. Švelni ir glotni pudros tekstūra suteikia veidui lygumo ir komforto pojūtį. Produktas ypač tinka normaliai ir sausai odai, o dėl sudėtyje nepridėtų parabenų taip pat tinka jautriai odai.


Gamintojo aprašymą apie žadamą suteikiamą įvaizdį aš dažniausiai skaitau tik po to, kai išbandau priemonę. Kodėl? Man smagiau ir įdomiau pradžioje pamatyti tai, ką gaunu, o tik vėliau sulyginti su tuo, ką kompanija man žadėjo. Tačiau pradėti būtent savo įžvalgas noriu nuo įspūdžių apie pakuotę.


Šioje vietoje, vėlgi, Pupa mane džiugina. Žavus, pakankamai elegantiškas įpakavimas, kuris, deja, teigiamas emocijas suteikia tik iš pirmo žvilgsnio. Pakuotė itin tepli, kadangi dangtelis pagamintas iš veidrodinį įvaizdį sukuriančio plastiko. Taip pat pakuotė atsidaro itin sunkiai - taip ir norėtųsi paprašyti gamintojo įmontuoti kokį nors mygtuką, kad visą atidarymo procesą galima būtų šiek tiek palengvinti, o ypač ilgesnių nagų savininkėms.. Kaip ir dažniausiai pakuotėje be veidrodėlio ir produkto yra pridėta kempinėlė, kurią bandžiau naudoti, tačiau po pirmojo bandymo ji iškeliavo į šiukšlinę. Aš beveik niekada nenaudoju pridėtų kempinėlių ar šepetėlių - nebūnu patenkinta jų kokybe. O dabar keliaukime prie mano produkto apžvalgos :)


Pakuotėje pudros spalva man pasirodė puikiai tinkama mano šviesiai odai. Produkto tekstūra gana sviestinė, lengvai besidengianti, tačiau nėra itin kreminė ar minkšta. Žodžiu puiki kompaktinė kreminė pudra. Turi lengvą, tik iš arti uodžiant juntamą, žolelių kvapą - jis neerzina ir užsitepus pudrą ant odos tikrai nėra juntamas.


Pabandžius naudoti pudrą ant odos pamačiau, kad atspalvis be jokių papildomų priemonių mano odai šiek tiek per šviesus. Didžiausias šios priemonės minusas ir turbūt labiausiai neapgalvotas žingsnis buvo pudros tepimas ant veido odos pridėta kempinėle. Nuotraukų kairėje veido pusėje matote pudrą padengtą būtent pridėtine kempinėle, o dešinėje - pirštais. Dengiant produktą kempinėle, jis subėgo į visas įmanomas raukšleles (ypatingai po akimis), jas išryškino ir suteikė toli gražu ne švytinčios veido odos įvaizdį. Realybėje viskas atrodė taip blogai, kad mano vyras net paklausė, ar man viskas gerai, nes akis atrodo taip, lyg būčiau gavusi gerą pliauską... Dešinėje veido pusėje pudrą dengiau pirštas ir rezultatas gavosi akivaizdžiai žymiai geresnis - pudra kur kas mažiau subėgo į raukšleles, taip pat oda nepasidengė tarsi kaukės sluoksniu ir pati pudra geriau susiliejo su mano oda. Taigi, akivaizdu, jog geriausia šį produktą dengti ne kuo kitu, o būtent pirštais, nors aš dažniausiai vengiu taip aplikuoti kremines pudras ant savo veido odos. 


Kalbant apie gamintojo pažadus ir tikrovę - turiu pripažinti, kad ši pudra suteikia minimalų - vidutinį maskavimą. Dėl savo lengvumo tinkama sluoksniavimui, tačiau dėl savo pagrindinio suteikiamo efekto - odos skaistumo ir spindesio - sluoksniuojant itin didelio maskavimo pasiekti nesitikėkite. Na o savo pagrindinę paskirtį pudra tikrai atlieka - kaip ir nuotraukose matote, oda tikrai atrodo skaistesnė, gyvesnė. Na, bent jau toje pusėje, kur aplikavau ją pirštais.

Produktas ant mano odos gana puikiai išsilaikė pusę dienos. Antroje dienos pusėje pastebėjau, jog T zonoje pudra pradėjo plaukti nuo odos, na o vakare labiausiai probleminėse veido vietose (ant nosies) pudra buvo praktiškai beveik nubėgusi...

Taigi, ar rekomenduočiau šį produktą jums? Turiu kone pirmą kartą pripažinti, kad pati šio produkto po kelių bandymų jį prisijaukinti naudoti nebenoriu - mano lūkesčių jis tikrai neišpildė ir mano odos tipui netiko. Maloni konsistencija, graži pažiūrėti pakuotė, lengvas aplikavimas, nereikalaujantis jokių papildomų įrankių. Tačiau mišrios, gana probleminės ir itin priekabios produktams (ypatingai paskutiniu metu) odos savininkei ši pudra tikrai netiks, nes tokios odos savininkė būtų labai panaši į mane :) Kad ir kaip norėčiau šaukti ir džiaugtis, jog esu sužavėta, tačiau šį kartą degu raudoną šviesą ir siūlau tiesiog apeiti platesniu lanku bei panagrinėti skystų kompanijos kuriamų pudrų asortimentą už panašią kainą tik man labiau patikusį rezultatą.



*PR Sample. Šią priemonę gavau testavimui. Visa išsakyta nuomonė yra mano asmeninė patirtis, kuriai nei gamintojas, nei PR atstovas įtakos neturi.

*PR Sample. I've received this product for testing and review purposes. However all of this opinion is my personal and neither the manufacturer, nor the PR person has any impact for it.

No comments :

Post a Comment

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com