Sunday, November 5, 2017

"Ellamé Anti-aging" veido kaukė

Airiją šįmet žiema užklupo gana netikėtai. Vieną penktadienio vakarą dar buvo pakankamai šilta ir po miestą lakstyti galėjau vilkėdama lengvus Converse sportinukus ir ant berankovės palaidinės užsimetusi odinę striukę, o štai kitas rytas smogė absoliučia žvarba ir vieninteliu noru - šiltai tūnoti po antklode lovoje, gurkšnoti kavą ar karštą šokoladą ir lepinti save. Save lepinau ne kurią kitą dieną, o sekmadienį ir tam pasirinkau kone greičiausią akivaizdų efektą suteikiančią odos priežiūros priemonę - lakštinę veido kaukę. Šį kartą iš savo gausaus veido kaukių klodo pasirinkau Ellamé Paris kaukę "Anti-aging stangrinanti šilkinė veido kaukė". Norite sužinoti mano įspūdžius? Skaitykite toliau :)

Ellamé Paris "Anti-aging stangrinanti šilkinė veido kaukė"*, 1vnt. ~€5.50
To get: EurovaistinėCamelia vaistinė; kt. vaistinės






Aš tikrai tikiu, jog mano tautiečiai skaitytojai jei šių kaukių nėra išbandę, tai bent jau matę jas tikrai yra. Tačiau ką jūs žinote apie pačią Ellamé Paris kompaniją ir produkciją?

Turbūt kiekvienas, pabuvojęs Prancūzijoje ar matęs filmų apie prancūzus, neatsižavi nuostabiųjų prancūzaičių žavesiu. Kokia to paslaptis? Raudonas lūpdažis - tik nuostabus priedas prie odos, kurią prancūzės nuolat prižiūri rinkdamosis profesionalias priemones bei rūpindamosis savimi. Būtent todėl farmacijos specialistai, kartu su Prancūzijos grožio meistrais, specialiai savo vartotojams sukūrė itin greito poveikio šilkines veido kaukes Ellamé Paris. Jos ypatingos savo akivaizdžiu poveikiu veido odos drėgmei atstatyti, atgaivinti bei puoselėti. 
Šių veido kaukių išskirtinumas - itin plonas šilkinis lakštas, prisotintas didele hialurono rūgšties koncentracija, biopeptidais ir kitais odą puoselėjančiais ingredientais. Šilkas šiam produktui pasirinktas dėl to, jog natūralaus biopluošto sudėties savybės nedirgina imuninės sistemos, prisitaiko prie odos temperatūros, skatina veikliųjų medžiagų įsisavinimą, leidžia odai kvėpuoti ir yra itin plonas, todėl puikiai priglunda prie odos ir tampa tarsi jos dalis. Šios kaukės tinka naudoti tiek vyrams, tiek moterims.
Ellamé veido kaukės yra priskiriamos dermatologinės kosmetikos grupei, todėl jas įsigyti galima tik vaistinėse arba autorizuotų grožio specialistų kabinetuose.



Ellamé "Anti-aging" šilkinė veido kaukė yra rekomenduojama brandžios odos savininkams, kadangi stangrina, atstato odos elastingumą, tonusą ir drėgmę. Taip pat kaukė mažina raukšleles ir jų formavimąsi. Itin rekomenduojama naudojimui prieš makiažo aplikavimą. 
Šios kaukės sudėtyje yra hialurono rūgštis, kuri ir padeda atstatyti drėgmę. Kaukė gausiai išmirkyta serumu, kurio sudėtyje esantis biopeptidų kompleksas veikia dvejopai: pirmiausia atpalaiduoja veido raumenis, sukeldamas botokso efektą ir sumažindamas jau esamas raukšleles, o vėliau, kompleksui prasiskverbus į gilesnius odos sluoksnius, skatina natūralius odos ląstelių gyvybinius procesus, kolageno ir elastino sintezę, taip didindamas odos stangrumą ir lėtindamas naujų raukšlių susidarymą. 

Remiantis kompanijos aprašymu prieš naudojimą aš susidariau tik vieną nuomonę - nusiėmusi šią lakštinę veido kaukę turėčiau pati apstulbti nuo savo odos drėgmės, švytėjimo ir lygumo. Tačiau ar tokia pat buvo mano nuomonė po naudojimo?


Pirmiausia noriu paminėti, jog kiekviena lakštinė firmos kaukė atkeliauja supakuota į neiššaukiantį, vienkartinį įpakavimą, kuriame supakuota serume išmirkyta kaukė. Pakuotė net keliomis kalbomis pateikia kaukės naudojimo aprašymą, sudėtį, galiojimo datą. Išsami, neiššaukianti, itin smagi turėti savo kosmetinėje.


Atplėšti pakuotę kaukės naudojimui ir ją išsiimti tikrai nėra sudėtinga. Tačiau visas sudėtingas procesas prasideda bandant kaukę iškovoti iš dviejų apsauginių jos sluoksnių. Štai stora balta kaukės dalis pasiduoda itin lengvai, tačiau tam, kad nuimčiau viršutinį mėlyną apsauginį sluoksnį, man teko itin netrumpai pavargti. Taip pat turiu paminėti, kad šilkas, naudojamas kaukės gamybai, absoliučiai nepritaikytas ilgų ir kiek smailesnių nagų savininkėms - besistengiant kaukę ant veido užsidėti kur kas lygiau ir išvengti įvairių susibangavimų bei kaukę kuo tvirčiau priglausto prie odos, vienoje vietoje nuo nagų kaukė tiesiog suplyšo.. Tačiau tai tikrai nesutrugdė mano lepinimosi procedūroms ir nuomonės susidarymui :)


Tiesa, čia noriu paminėti ir tai, jog lakštinė kaukė serume išmirkyta taip stipriai, kad vos ištraukus kaukę iš pakuotės serumas pradeda visur tekėti. Būtent todėl itin svarbu nusiteikti kaukę naudoti pvz. vonios kambaryje, kitu atveju aplink tikrai gali nutikšti ne vienas lašas serumo.. Pati turėjau lėkti ir ieškti rankšluosčio viso perteklinio produkto nuvalymui ne tik nuo rankų, bet ir nuo grindų. Taigi kaukės aplikacija man tikrai nepasirodė lengviausia ar švariausia procedūra. Tačiau taip pat itin smagu, kad serumo pakuotėje yra tiek daug, jog drąsiai užtenka ir rankų drėkinimui, ir absoliučiai pilnam kaklo bei dekolte srities palepinimui :)



Kadangi gamintojas nuorodo kaukės malonumais mėgautis bent 20min, per tą laiką spėjau ne tik pasigaminti kavos ir ją išgerti, bet ir panaršyti savo socialinės medijos paskyrose, pabendrauti telefonu su vyru, pasitvarkyti nagus ir tiesiog pailsėti įsisupusi į turbūt labiausiai internetinį savo džemperį.


Praėjus turbūt net ir daugiau, nei 20min, nusiėmiau kaukę ir...


Pirmiausia pastebėjau, kad kuo labiau džiūdama, tuo stipriau kaukė traukiasi. Prie odos buvo prilipusi pakankamai stipriai, tačiau nusiėmė lengvai. Veido odos visiškai nesuerzino, serumas kone pilnai susigėrė mano kaktos, smakro, nosies srityse, tačiau ant skruostų liko labai nemažai serumo, kurį paskirsčiusi dar įmasažavau į viso veido odą. Galiu pripažinti, jog iškart jaučiau itin sudrėkintą, švelnią, lygią veido odą - poveikis tikrai akivaizdus ir efektyvus. Tačiau ar jis išsilaiko ilgam? Gamintojas rekomenduoja ilgalaikio poveikio rezultatams produktą naudoti 1 - 2 kartus per savaitę, todėl, remdamasi savo patirtimi, matau, jog rezultatai tik trumpalaikiai, nebent kaukė bus naudojama nuolat. Tačiau tam kartui gautu rezultatu tikrai esu patenkinta, o ir išbandžiau gamintojo rekomendaciją kaukę naudoti prieš makiažą (tačiau apie tai papasakosiu kitame įraše :) ).


Taigi, ar rekomenduočiau Ellamé Paris Jums?
Iš esmės manau, kad kaukė tikrai nėra pigiausias siūlomas produktas lakštinių kaukių kategorijoje. Tačiau džiugina, kad gana neretai vaistinėse šio gamintojo kaukėms yra taikomos nuolaidos. Taip pat privalu paminėti ir tai, kad šios kaukės, vis tik, yra priskiriamos dermatologinei kosmetikai - būtent todėl kaina nusako kokybę ir atvirkščiai. Poveikį aš mačiau, tačiau nenaudojant kaukės reguliariai, poveikis, kaip ir pati lakštinė kaukė - tik tam kartui. Vėlgi, žiūrint iš kitos pusės - kai norisi save palepinti vėsią sekmadienio popietę ir atgaivinti veido odą prieš savaitę, kupiną makiažo ir gaivaus (ar nelabai) oro, būtent tokios greito, nors ir laikino, efekto priemonės yra nuostabus pasirinkimas. O kartu džiugina ir tai, jog Ellamé Paris siūlo net dviejų rūšių lakštines kaukes veidui - šią stangrinančią ir drėkinančią "Hydro Complex", taigi rinktis yra iš ko :)


*PR Sample. Šią priemonę gavau testavimui. Visa išsakyta nuomonė yra mano asmeninė patirtis, kuriai nei gamintojas, nei PR atstovas įtakos neturi.

*PR Sample. I've received this product for testing and review purposes. However all of this opinion is my personal and neither the manufacturer, nor the PR person has any impact for it.

No comments :

Post a Comment

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com