Tuesday, September 5, 2017

Benefit "Hoola Lite" bronzantas

Saulės nubučiuota oda, nuo druskingo vandens blizgantys plaukai ir akys, kupinos atostogų džiugesio.. Pačiai pagalvojus apie šią eilutę ir apie tokią naujo įrašo pradžią apima nostalgija - juk kone prieš metus tokiu laiku mėgavausi ne tik puikia draugų kompanija, bet ir nuostabiu Kretos orų ir atostogų nuotaikomis. O dabar? O dabar dedu šalmą ant galvos, šoku į neperšlampamus rūbus, sėdu ant motorolerio ir skrieju per airiškas balas.. Tik prieš tai nepamirštu į savo mažą kasdienybę įterpti bent šiokį tokį saulės nubučiuoto veido prisiminimą. Arba jei jau ne bronzantą, tai kontūravimo priemonę. Kad nors šiek tiek formos suteikčiau tai savo šviesiai, lietaus nuskalbtai odai :) Šį kartą papasakosiu apie priemonę, kurią radusi prekyboje neapsakomai apsidžiaugiau, tačiau ar tas džiugesys išliko po šio produkto išbandymo? 

Benefit "Hoola Lite" bronzer, 8g, ~€34
Įsigyti galite: BootsDebenhamsCara PharmacyBrown Thomas





Benefit gimė Amerikoje, kuomet 1976m. dvynės Jean ir Jane Ford atidarė mažą grožio boutique San Franciske. Merginų tikslas įkuriant Benefit buvo sukurti ženklą, kuris sietųsi su džiugesiu, kičinėmis pakuotėmis ir neįprastai pavadintais produktais - visa tai buvo siejama su tam tikru atsiplėšimu nuo kitų kompanijų tuo metu kuriamų grožio produktų. Įmonės šūkis "Kas teigia, jog kosmetika turi būti rimta tam, kad būtų gera?" vis populiarėjo kartu su kompanijos augimu. Bėgant laikui vienos iš įkūrėjų dukra taip pat prikišo savo nagus prie Benefit augimo ir taip šiai dienai įmonė turi daugiau, nei 2000 parduotuvių, įkurtų daugiau, nei 30 šalių. 

Kompanija šių metų (2017m.) pradžioje nepasikuklino nudžiuginti šviesios odos merginų ir pamalonino jas (ar turėčiau sakyti mus, nes pati priklausau visiškoms šviesiaodėms? :) ) išleisdami sesę vienam savo perkamiausių produktų - Benefit "Hoola" bronzantui. Šis įmonei atnešė apdovanojimus kaip geriausia kontūravimo priemonė ir taip pat kaip geriausias bronzantas. Taigi "Hoola Lite" tikrai turėjo puikų pavyzdį augimui. 
"Hoola Lite" itin smulkiai sumaltas bronzantas ant odos sklaidosi itin lygiai ir vientisai. Idealus šviesiai odai ir tiesiog neapsakomai tobulas saulės nubučiuotos odos įvaizdžiui sukurti ištisus metus. Produktas atrodo natūraliai, neturi jokių blizgučių, yra pakankamai minkštas matinis bronzantas.


Kompanija rekomenduoja šį produktą naudoti taip: pamiršti soliariumus, pamiršti nuo dirbtinio įdegio priemonių oranžines rankas ir vis tik atrodyti lyg saulės nubučiuotai net itin debesuotą dieną. Lengva ranka perbraukti ties smakru, skruostais ir kakta naudojant kartu pridėtą šepetėlį. Taip pat visuomet nupurtyti produkto perteklių prieš dažantis - tam, kad būtų išvengtas perdėtas ryškumas ant veido odos. Norint išryškinti skruostikaulius ir žandikaulio liniją, kompanija rekomenduoja naudoti tam sukurtą skaistalų šepetėlį. 

Savo įspūdžius, palikdama kompanijos pažadus šiek tiek tolėliau, noriu pradėti paminėdama, jog vyresniosios "Hoola Lite" sesės - "Hoola" bronzanto - aš niekada nebandžiau. Visuomet vis kirbėjo mintis nusipirkti bent jau kelioninio dydžio pakuotę, tačiau to taip ir nepadariau. Tai atrodė, kad spalva per oranžinę ar per sodri mano odos tonui, tai vis atrodė, kad nenaudosiu, nereikia. Tačiau pamačius, jog išleista būtent šalto tono spalva, itin tinkanti šviesiai odai, nesusilaikiau :)
Nepasakyčiau, kad buvau itin sužavėta produkto pakuotės. Kartoninė dėžutė, kurioje dailiai sutalpintas tiek pats produktas, tiek plastikiniu dėklu atskirtas šepetėlis, o dėžutės viršuje įmontuotas nedidelis veidrodėlis. Jame, tiesa, sunku įmatyt net savo akių spalvą - nesuprantu, kam apskritai tokio tipo pakuotėje reikia tokio veidrodėlio, bet tebūnie :)
Kartu pridėtas šepetėlis, mano nuostabai, nebuvo toks jau ir nevykęs! Aš visuomet išmetu arba pametu prie produktų pakuočių pridėtus šepetėlius, nes jie arba nieko verti, arba tiesiog įdėti taip, jog itin lengvai pasimeta. Vienok šis šepetėlis patiko savo forma, dydžiu, šerelių minkštumu ir tai, kaip tinkamai sklaidė bronzantą. 



Pats produktas man pasirodė itin šviesus. Toks šviesus, kad jį aš iškart įsivaizdavau puikiausiai tinkamą šviesios odos kontūravimui, bet ne to saulės nubučiuotos odos įvaizdžio suteikimui. Produktas itin šviesus, itin lengvai sklaidosi ant odos. Galėčiau pasakyti, kad pakankamai pigmentuotas, kiek tai leidžia jo spalva. Visiškai matinis - neturi jokių žėručių savo tekstūroje. 
Vienas ir turbūt pagrindinis minusas - nuo odos apsitrina gana greitai. Čia gi reikėtų priminti, kad aš kiekvieną darbo dieną du kartus deduosi šalmą, kuris ir taip aptrina mano makiažą (kartais net pasitikrinu, ar antakiai lieka vietoje :D ), taigi manau, kad bronzantą dėvint įprastomis sąlygomis, ant odos jis išliktų kaip kontūravimo priemonė visą dieną.
Produktas turi silpną, tačiau neerzinantį kvapą. Nebyra, nepalieka plėmų, nekemša porų. Na, o ant veido atrodo taip :) Turiu pripažinti, kad vieną vietą tepiau kelis kartus tam, kad matytųsi nuotraukose - gal, visgi, dienos pabaigoj aš ir nesu tokia jau stipri šviesiaodė, kaip maniau? Nors, iš esmės, tuo metu vis dar turėjau išlaikiusi savo atostogų įdegį.. :)





Ir pabaigai, kaip visuomet, išvados trumpai.
Ar rekomenduoju? Priklausomai nuo to, ko tikitės ir kokio šviesumo jūsų oda.
Man tai pasirodė puiki priemonė šviesios odos (arba mano natūralios odos spalvai, kai nebūnu įdegusi) kontūravimui, bet tikrai ne bronzavimui.
Nors produktas tikrai brangus, tačiau dėl savo skalsumo, naudojimo paskirties ir pakankamos pigmentacijos jo užteks ilgam, todėl manau, kad kaina atitinka kokybę ir kiekybę.
Tačiau jeigu ieškote kažko šiek tiek intensyvesnio - būtinai atkreipkite dėmesį į įprastą "Hoola" bronzantą, nes jis gali lūkesčius išpildyti tiesiog labiau dėl savo spalvos ir intensyvumo :)


No comments :

Post a Comment

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com