Wednesday, March 2, 2011

Pavasaris ir išprotėjimas /// Spring and madness

Vakar, sulig išaušusia žavinga kovo 1-ąja (mhm, kalendorine, bet kartu ir oro pavasario pirmąja diena) nesusilaikiau ir užsukau į Eurokos. Nusipirkau šampūną ir purškiamą dezodorantą :) Taip, aš nemoku nieko nenusipirkt užėjus kur nors... Tik sunkiausia būna išsirinkt, ko tikrai noriu ir ko tikrai reikia, nes dėl šampūno tai dvejojau tarp Neutrogenos naujienų ir tarp įsigytojo. Įtaką turbūt padarė pradinė ir galutinės kainos :D

Foto iš čia. Pirktas Eurokos, pradinė kaina ~20Lt, mokėjau 11.94Lt su akcija.

Kol kas apžvalgos nebus, nes dar nebandžiau, tik galiu pasakyt, kad LABAI skaniai kvepia (Gogi berry & green tea), kiekis 385ml. Planuoju išbandyti jau rytoj :)

Ir antras pirkinys:
Foto iš čia. Purškiamas, kaina ~10Lt, mokėjau 6.85Lt, Eurokos akcija.

Šiaip šios serijos pažastukus ŽIAURIAI dievinu. Turiu visokiais pavidalais (pieštukinius, rutilinius ir dabar naujas purškiamas) ir visokių rūšių (Invisible, Ultra dry, Sensitive Care berods), tai nesu nusivylusi. Kiekvienas atlieka būtent pavadinime parodytą funkciją: Invisible nepalieka baltų žymių, ultra dry yra superinis ir veikia nuo ryto iki vakaro nepaistant fizinio krūvio (na, nors aišku, aš nesportuoju, bet nemažai vaikštau), o Sensitive care tinka po depiliacijos, nedirgina odos. Tas poveikis tai tikrai jaučiasi, nes po depiliacijos panaudojus Ultra dry, odą šiek tiek peršti, o va Sensitive care jokios reakcijos panašios nesukelia. Purškiamą nusipirkau tais atvejais, kai kažkur važiuoju ir nelabai patogu naudoti tepamus :) Irgi dar nebandžiau, tai atsiliepimų nelabai bus. Tik tiek, kad kvapas man patiko, kai pabandžiau purškimą ir kiekis yra 150ml.

Toliau. Šiandien pagaliau atkeliavo mano paskutinis išpardaviminis siuntinys iš laredoute.fr. Esu juo 100% patenkinta. Visi rūbai tiko idealiai. Štai, ką reiškia geros patyrusių pirkėjų konsultacijos dydžių klausimais :)

Pirkau štai ką:

 Megztukas "Tipster" iš paauglių skyriaus. Kainavo 2eur, sudėtis: 79proc. medvilnė ir 21proc. poliamidas (turbūt sintetika, nesigaudau sudėtyse). Įdomus tuo, kad siūlės išvirkščios (į ką dėmesio neatkreipiau pirkdama), bet šiaip dydis idealiai tiko, labai malonus ant kūno, rankovės ilgesnės - tokios man labai patinka. Ir spalva tikra raudona, o ne kokia nuplauta. Užskaitau ir pirkinį, ir jo kainą :)















Toliau tamprės "Tipster".
Kainavo 3.98eur. Vėlgi dydis atitiko, šiek tiek platokos per liemenį, bet per pačias kojas super. Sudėtis: 95proc. medvilnė ir 5proc. spandeksas. Spalva visiškai atitinka internetinę foto, labai gerai, kad ilgesnės ir jau įsivaizduoju, kaip dėvėsiu prie savo nemirtingos juodos suknelės :)
















Ir, galų gale, laukčiausias pirkinys - džinsai "Tipster".


Kainavo... 5.98eur. NEĮTIKĖTINA!!! Ir dydis super puikiai tiko :) Pats džinsas labai minkštas, malonus ant kūno, turi nemažai elastano, kas labai patinka man :) Šiek tiek ilgesni, o bet tazčiau vėlgi man tai netrukdo. Spalva atitinka internetinę. Patiko, kad turi kniedžių (man kažkoks kniedžių periodas: pradžioj batai, dabar džinsai). Tikrai užskaitau!






Na ką, pirkinių periodas kol kas kaip ir baigėsi, išpardaviminių siuntinių nebelaukiu, o bet tačiau - krepšį dar vieną iš ten pat susikroviau, tik reikia daug kantrybės norint numušti kainą... Vis tiek man patinka francai.. Turbūt jie žino mano meilę jų šaliai ir siunčia idealių dydžių rūbus :D

P.S. Labai labai noriu parodyti šį įrašą visiems... Ačiū, virtualusis Gyti, už totalų nuotaikos praskaidrinimą :)
apie... kompiuteristų kasdienybę :D
Įrašas man žiauriai, ŽIAURIAI artimas ir pažįstamas. Ačiū Die ne iš mano kasdienybės, bet iš mano šeimos vyrų (tiek tėčio, tiek mylimojo).. Taip kad skaitykit ir have fun :D Gal paskui kažkuris susimąstys.. :D

********************************************************************************

Yesterday in case of first springs' day I couldn't stand and just had to make some shopping. So I bought new shampoo and spray deo. Haven't tried yet so there are no reviews yet also, but I will try shampoo tomorrow and then I would make some review points :) I just can mention that shampoo smell is really good (green tea and gogi berry) and the amount also isn't small. And about deo I just can say that I LOVE Garnier naturals 48h deo, I have all types of them and can't complain about them.

And also DHL boy brought me my last order from laredoute.fr  sales and I just can say that it was my last sales order but really not last order from that e-shop. All clothes fits perfectly, prices are absolutely awesoome, too. I guess french people know that I adore their country and that's the reason why they sent me the perfectly fitting clothes third time :D


P.S. I really wanna show some stuff from IT-style human day, so thanks for one virtual man who wrote this report. Sorry that it's in lithuanian... I can't translate it into english cause it's really long and I guess there would be no fun to read all stuff in other language.. But if you really want to read it just click on the link and try to read it with google translate or some other translate program..

1 comment :

  1. Ačiū :) Džinsus mylimasis išvado... mėlynais :D Tai viską jam pasakė :) Nors šiaip dar sakė, kad viską, ką reikia, labai puikiai išryškina :DD
    Šampūną išbandžiau. Šiaip nieko ypatingo tikrai, 20lt tikrai manau nevertas... Ploviau specialiai plaukus be kaukės ir balzamo, tai žodžiu plaukai vėlėsi tikrai po plovimo, bet kvapą užskaitau - kaip obuolių šviežių, toooks gardus, kad eina sau!!!

    ReplyDelete

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com