Monday, May 2, 2011

Laimingasis "5" ir nuostabi ruda /// The lucky "5" and awesome brown.

Pavasario darbai varo iš proto. Bet įkvėpi, iškvėpi ir suvoki, kad viskas praeis. Ir tada bus tik geriau ir ramiau :)
Apie laimingąjį "5". Šiandien išleidus kupiūrą su "5", man pačiai nebuvo labai linksma - pinigėliai iš piniginės, tai čia tau ne pinigėliai į ją... O bet tačiau - suvokiu protu, kad tai, kam išleidau tą kupiūrą, nudžiugins tėtį. Mat šiandien jo šventė :) Dedu čekį į kišenę ir išeinu iš parduotuvės laiminga, su šypsena veide. Užsimanau ledų, o ir vokelio reikia, užsuku į parduotuvę ir še tau boba devintinės - randu 5Lt ant žemės. Nu jau tikrai, kad laimingas tas "5" man šiandien :)) Ir šiaip - liko lygiai 5 savaitės iki BBD gynimų. Gal jos irgi bus laimingos ir lengvos man? :)
Apie nuostabią rudą. Kai praėjusią vasarą gimtadienio proga dovanų gavau smėlio spalvos odinukę ir karamelės spalvos batelius, negalvojau, kad šį pavasarį eisiu iš proto dėl rudos spalvos. O gavosi tai, kas gavosi... :) Šiandienos miesto derinys jau čia, Jūsų įvertinimui :)
Apie pirkinius. Taip, aš nemoku nieko nepirkt. Net tuomet, kai reikia taupyt pinigėlius ateinančiam birželiui, man vis tiek privalu kažką nusipirkti... Taigi šiandien rodau jums ir paskutiniuosius savo pirkinius :)

**************************************************************************

Spring works make me goin' crazy. But just breathe in, breathe out and understand that everything will pass and I will remember this really hard time with smile :)
About "The lucky 5". When I spent some money where one of numbers was "5", I don't felt quite good. Cause you know - money out of wallet isn't the same as money into wallet. But, however, I realized what I've bought and how that purchase will make my dad happy cause today's his birthday. So I just gave these money, take gift cheque, put it into my handbag and leave store with smile in my face. After that I just wanted ice-cream soooo bad that I decided to visit other shop and guess what - I've found that lucky 5Lt on the ground :D And also there are 5 weeks left till my Bachelor's ending work will be accounted so I really want that this 5 would be so easy and so lucky to me :)
About "awesome brown". When I received sand brown leather jacket and caramel brown shoes last summer from my lovely parents, I really didn't realized that I will be sooo crazy about brown colour this spring. But I've got what it turned out to... Todays look for goin to the city :)
And also about new purchases. Ok ok, I just can't not to buy anything. Even if I really have to save my money for June cause there will be lots of heavy expenses. I just have to buy something. So today I show you some of my newest purchases. Enjoy :)
      





Leather jacket - C&A
Jeans - LaRedoute
Scarf - Market
Shoes - TKMaxx (Pierre Cardin)
Handbag - Verus
Hair bow - gift (I guess from Primark)
Watch - boyfriends
T-shirt - Lindex
     




Drėkinamasis ir maitinamasis šampūnas /// Moisturize and repair shampoo
 
Pačios smagiausios kūno dušo kempinės!!! /// The best  body shower sponges!!!

 
 Medinis plaukų šepetys su mediniais šereliais /// Wooden hair brush with a wooden pile

4 comments :

  1. Mano mėgstamiausios spalvos yra pilka ir ruda, tai pirkiniai tavieji man labai patiko :]]

    ReplyDelete
  2. Aušrele - paskutiniu metu ir mane labai "ant rudos" vežt pradėjo. O pilka tai visuomet mano topuose spalvų buvo :) Taip kad žiūriu turim kažką bendro ;D

    ReplyDelete
  3. Kur šampūnas pirktas?

    ReplyDelete
  4. Anonimiškas - Maximoje. Naujiena ale.

    ReplyDelete

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com