Tuesday, May 29, 2012

"UK Glossybox" arba kokį grožį siūlo Anglija.

Šis įrašas iš esmės gimė todėl, kad pagaliau sulaukiau ir antrosios savo UK Glossybox grožio dėžės, o tuomet susivokiau, kad apie pirmąją taip nieko ir neparašiau, tik įdėjau nuotraukas ir leidau jums visiems suprasti, kad TAI ir yra tai, "ant ko" užkibau ir ką jau aprašiau tik šiek tiek kitame - lietuviškame grožio dėžės "Adorebox" - variante.
Taigi, pradėsiu nuo to, jog Glossybox atradau pakankamai netikėtai. Viena žavi mergina užsiminė, jog gyvendama užsienyje turiu puikią galimybę užsisakyti ne vien lietuvišką, bet žymiai "skaniau" atrodančią užsienietišką grožio dėžę. Teko šiek tiek paieškoti internete, pabendrauti su organizatoriais ir štai aš esu oficiali UK Glossybox prenumeratorė! Iš esmės visas šios veiklos principas yra toks pat, kaip ir Adorebox, kurį jau aprašiau kiek seniau: užsiprenumeruoji dėžutę, kurios mėnesio kaina yra 12,95svaro (siuntimas paštu įskaičiuotas) (~56Lt) ir dėžę su penkiais skirtingų dydžių ir skirtingų rūšių kosmetikos gaminiais gauni pateiktu adresu. Kodėl užsisakiau būtent šią dėžutę? Nes kelios kitos UK grožio dėžučių organizavimo kompanijos šių staigmenų į Airiją nesiunčia. Taigi liko tai, kas liko...
Nepameluosiu parašiusi, jog pirmosios dėžutės laukimo metu organizatoriais likau tikrai šiek tiek nusivylusi. Prenumeratą jai pateikiau kovo pabaigoje, kuomet paaiškėjo, kad kovo mėnesio dėžutės išparduotos ir mano pirmoji prenumerata galioja balandžio mėnesio dėžutei. Na - tiek to, gi visko būna, o ir dėžutė siunčiama dviejų šalių gyventojams, tai suprantama, kad greitai ir išparduoda. Ypač, kai kovo mėnesio UK Glossybox buvo Harrods limited editinio produktų rinkinys. Kuri gi nenori tokios prabangos, sudėtos į vieną žavų siuntinį? :) Taigi kantriai laukiau, pinigėliai už staigmeną nuskaičiuoti buvo itin greitai... Laukiau tos garsios balandžio 17tos, kuomet mano dėžė turėjo iškeliauti iš Anglijos ir... Sužinojau, kad dėžių siuntimas yra atidėtas savaitei! Dėl Velykų atostogų :) Patikėkite, kilo didis sumišimas dėl šitokio organizatorių akibrokšto. Suprantama - Velykos juk būna kasmet ir kasmet galima suplanuoti fabrikų, pašto paslaugų ir kitų reikalingų pagalbininkų kelyje nuo tiekėjo iki gavėjo veiklas. Tačiau organizatorių žodis buvo paprastas - Velykų atostogos ne jų kaltė. Taigi pirmoji mano užsakyta dėžė atkeliavo net ne balandžio, o gegužės mėnesį! Ir, negana atidėto išsiuntimo, teko pabendrauti su organizatoriais, kadangi nesulaukiau savo dėžės ilgiau, nei minėta aprašyme, per kiek laiko ji pristatoma į Airiją :D Juokas juokais, bet ši dėžė man jau tada tapo tikrai auksine...
Atsiliepimai apie pirmąją mano UK Glossybox trumpai.




Gauti produktai: Inika akių piešukas; Philip P tiesinamasis plaukų serumas; Caudalie serumas veido odai; MonuSpa kūno kremas; Figs&Rouge lūpų balzamas

Pliusai:

  • Gautų produktų kiekiai. Visi gauti produktai buvo arba travel size (kelioninės pakuotės), arba pilno dydžio produktai (akių pieštukas, lūpų balzamas). Kaip ir mini organizatoriai, kiekvienoje dėžutėje yra penki skirtingų dydžių produktai. Taigi savo aprašymą jie tikrai pateisina!
  • Lankstinukas apie kiekvieną gautą produktą. Itin preciziškai sukurptas, aprašymai išsamūs, pateiktos ir pilno dydžio produktų kainos, taip pat ir nuolaidų kodai ar specialūs pasiūlymai, kuriais naudojantis pilno dydžio prekes galima įsigyti pigiau ar su papildomu siurprizu.
  • Nuostabi pakuotė. Taip - itin nustebino tai, jog apgalvota ne tik pati dėžė, jos dizainas, saugumas, bet ir dėžė, skirta persiuntimui paštu. Ji taip pat buvo su įmonės logotipais, pagrindinė dėžutė buvo saugiai įpakuota.
Minusai:
  • Penki produktai. Po Adorebox jaučiuosi šiek tiek išlepusi - gauta krūva mėginėlių (nors ir mažo dydžio) man atrodė tokia smagybė. Ir štai mano Glossybox teturi vos penkis produktus. Dėžutės turinys dėl to atrodė kuklus, menkas ir ne toks smagus :)
  • Gauti keli nenaudojami produktai. Gavau mėlynos spalvos Inika akių pieštuką. Šiek tiek girdėjau apie šią kompaniją, tačiau net tai, jog ji skiriama ekologiškų kosmetikos produktų gamintojams, manęs nepralinksmino gautu mėlynu akių pieštuku. Nenaudoju šios spalvos ir nežinau, ar šis gautas produktas kada nors bus panaudotas mano kosmetikos rutinoje.. 
  • Ilgas laukimas. Pirmoji mano dėžutė tikrai mane nuvylė dėl to, kokio ilgio kelias jai buvo pas mane!
Reziume:
  • Esu tolimesnė prenumeratorė ir toliau ja būsiu. Iš įdomumo, susižavėjimo ir vilties, jog lūkesčiai bus patenkinti! Na ir dėl to, kad smagu laukt kas mėnesį staigmenos :)
Na ir prieš kelias dienas sulaukiau savo antrosios UK Glossybox siuntos. Štai šį kartą aš likau tikrai maloniai nustebusi - nors į elektroninį paštą pranešimą apie tai, jog mano dėžė išsiųsta, gavau mėnesio viduryje, ši dėžė man tiesiai į rankas buvo pristatyta praėjus vos dienai nuo gauto elektroninio laiško! Buvo tikrai netikėta, nes maniau, kad gavimas truks ~10dienų. O pasirodė, jog mano dėžė buvo išsiųsta anksčiau, nei apie tai pranešta e-paštu :) Taigi išpakavau siuntinį kupina džiaugsmo ir nuostabos! Visų pirma vėl mielas malonumas - vėl kitokia dėžė, skirta pašto persiuntimui. Violetinė, su karūnomis, jauki, moteriška, subtili ir patikima. Vidus atrodė štai taip:






Gauti produktai: Lolita Lempicka du kvepalų mėginėliai; Murad kaukė probleminei veido odai; Noble Isle vonios ir dušo želė; UniqOne plaukų kaukė; Eldora dirbtinės blakstienos; šventinis Glossybox veidrodėlis ir gimtadienio balionas.

Pliusai:
  • Laukimas. Ši dėžė, lyginant su pirmąja, buvo gauta itin greit! Tikrai džiaugiuosi, jog organizatoriai galbūt dalinai prie to prisidėjo ir pasirūpino, kad nusivylę klientai galėtų iš naujo jais pasitikėti!
  • Produktai "pagal norų sąrašą". Kaip ir lietuviškasis variantas, taip ir UK Glossybox turi grožio anketą, kurią užpildžiusi kiekviena prenumeratorė tikisi, jog į jos norus bus atsižvelgta. Kaip ne kartą minėjau - mano oda yra mišri probleminė, plaukai itin veliasi. Taigi gavau dvi priemones puikiai atitinkančias mano norus ir poreikius! Pliusas UK! :)
  • Pakuotė. Ir vėl, ir vėl, ir vėl. Nuostabi, puikiai, saugi, graži ir jauki!
Minusai:
  • Nenaudojami produktai. Dirbtinės blakstienos... Nemeluosiu - pamačiau ir tiesiog nustėrau, nes na aš jų ir šiaip nenaudoju, o dar tokių. Nors mano kolegė itin susižavėjo ir aikčiojo dėl šių blakstienų, neva jos itin gražios ir tikrai naudojamos, bet aš turbūt taip ir liksiu širdyje ta kukli susikausčiusi lietuvaitė, kuri nesupranta, kur, išskyrus karnavalą ar teminę fotosesiją, galima panaudoti tooookias blakstienas... Ir dušo želė. Kvapas ne mano nosiai ;/ Nepatiko, bet susinaudos sportklubyje :)
  • Suprantu, kad UK Glossybox šventė! Vieneri metai. Tačiau nesuprantu, kam į dėžutę dėti balioną? Geriau jau saldainiukų būtų pridėję :D Šios dėžutės dalies taip pat nelabai supratau...
Bendri reziume:
  • Kaip jau minėjau, ir toliau lieku šios dėžės prenumeratore (taip pat postūmis ir tas, jog ši dėžutė - kasmėnesinė dovana man nuo mano žmogaus! :) ), kadangi esu patenkinta gautu užsakymu. Ar manau, kad kaina atitinka kokybę? Manau, kad taip! Ar rekomenduočiau kitam? Vėlgi manau, kad taip! Tačiau ir vėl paminėsiu, kad rekomenduočiau tam, kurio norus, viltis ir poreikius žinau... O kitiems palieku spręsti savo nuožiūra. UK Glossybox savo dėžių į Lietuvą, deja, nesiunčia, tačiau tikiu, jog kiekvienam norinčiam gali padėti tarpininkės (jų galima rasti garsiuose lietuviškuose SupermamosTindiRindi ar ManoDrabužiai forumuose) ar giminės/draugai/pažįstami/artimieji :) Asmeniškai aš likau ir patenkinta, ir nusivylusi, ir apsidžiaugusi, ir šiek tiek liūdinti. Tačiau puikiai suvokiu, už ką moku pinigus, ką užsisakau, ko galiu tikėtis ir ko galiu sulaukti. Taigi, logiškai įvertinusi visą tai toliau laukiu savo kitos - birželio mėnesio - UK Glossybox ir ateisiu su apžvalga čia, pasidalinti su Jumis savo džiaugsmu ar nusivylimais :)
P.S. Neįsivaizduoju, kaip man tai pavyko, tačiau dar nei vieno iš visose trijose dėžėse gautų produktų nepanaudojau rimtiesniems išbandymams. Keista? Man taip pat. Jos kantriai tupi ant palangės, itin matomoje vietoje, ir laukia mano išbandymų bei atsiliepimų, atneštų čia :) Na o aš toliau laukiu kitų grožio dėžių, nes kolekcija kol kas atrodo vienišoka.. :)) 




1 comment :

  1. mm, nice :)
    aš po tavo įrašo užsisakiau lietuviškąją Adorebox (kuri jau dabar turi ir konkurentus - BeutyBag), ir vakar ją gavau :)) tikrai neapsakomas malonumas rišti ir pakuoti tuos kaspinėlius nekantraujant išvysti turinį :) ir... man patiko :) Nepaisant to, kad radau kremo nuo raukšlių ir nuo celiulito, kurių man... kaip sakant artimiausiu metu gal ir nelabai prireiks :) Tačiau dar radau ir full size L'oreal telescopic tušą (na ir kas, kad Black Brown, aš tušo vistiek nenaudoju:D), ir, kas man labiausiai patiko, tai full size buteliuką nagų lako (ryyyškiai mėlyno) :)) Greičiausiai po praėjusios dėžutės skundų sklandančių visuomenėje, buvo atsižvelgta į pastabas :) Taigi iš esmės - dėžutę užskaitau, vien jau dėl to siurprizo efekto :)

    ReplyDelete

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com