Wednesday, May 9, 2012

MAC Paint pot

...supratusi, kad kosmetikos dėžėje turiu daugiau šešėlių, nei reikia, suvokiau, kodėl jų nenaudoju - neturiu gero šešėlių pagrindo ir dauguma šešėlių tiesiog dingsta nuo mano vokų dienos bėgyje. Taigi domėjausi, skaitinėjau, konsultavausi ir išsirinkau šį gėrį - MAC Paint pot "Painterly"






Gamintojas sako: 
"A highly pigmented eye colour that goes on creamy but dries to an intense, vibrant finish. Long-wearing, colourfast. Creates seamless coverage without weight or caking. Blends smoothly over the lids. Cream-based, can be mixed with M·A·C shadows and liners".

Mano pliusai:

  • Skalsumas. Naudojau vos du kartus, bet drįsčiau teigti, kad beveik nesimato, jog priemonė naudota! Užtenka nedidelio kiekio padengti visą voką, taigi manau, kad šių 5g produkto man užteks ilgam. Ypač atsižvelgiant į tai, jog šešėlių nenaudoju kasdien;
  • Pakuotė. Renkantis šešėlių pagrindą man buvo itin svarbus pakuotės tipas - nenorėjau pirkti populiaraus Urban Decay Primer Potion dėl jo pakuotės (nors kompanija šiuo metu turi dvi pakuotes šiam produktui - senojo ir naujojo leidimo, senojoje pakuotėje pagrindas yra išparduodamas), kadangi nemanau, jog man būtų patogu ja naudotis. Noriu matyti produkto likutį. Taigi MAC šešėlių pagrindas man tikrai patiko šiuo aspektu;
  • Veikimas. Keliuose ankstesniuose įrašuose minėjau, jog mano vokai yra šiek tiek riebūs, t.y. dienai bėgant šešėliai subėga į raukšlę arba dingsta nuo voko (kad ir kaip keistai tai beskambėtų). Naudojant MAC šešėliai laikosi nuo ankstyvo ryto (~7val) iki vėlaus vakaro (~21-22val). Taip pat aiškus skirtumas tarp šešėlio spalvos naudojant pagrindą ir jo nenaudojant. Gavau tai, ko tikėjausi.
Mano minusai:
  • Kaina. MAC Paint pot kaina be jokių specialių pasiūlymų yra 19€ (~66Lt) MAC parduotuvėje. Oficialus MAC tinklapis siūlo šį produktą įsigyti už 17,50$ (~46,50Lt) arba už 14,50sv (~62Lt) iš oficialaus UK MAC tinklapio. Nordstrom internetinė parduotuvė šį produktą siūlo įsigyti už 14,50€ (~50Lt), na o visagalis Google "išmes" galybę kitų pasiūlymų. Taigi rinktis tikrai yra iš ko, tačiau man ranka šiek tiek sudrebėjo mokėti 19€ už mažą dėžutę šešėlio, kuris daugumoje atvejų (MAC konsultantė pati pasakė, kad jie jį taip naudoja visiems savo makiažams) naudojamas kaip šešėlių pagrindas. Na, tebūnie kaina normali ta valiuta, kurią uždirbu, tačiau išvertus į litus ji nežada nieko gero... Skiriu vidutinės kainos produktams.

Reziume:
  • Suprantu, kad negaliu daryti didelių išvadų panaudojusi MAC Paint pot vos du kartus, tačiau šį kartą leidžiu sau vesti tokį reziume - rekomenduoju, džiaugiuosi! :)

Na, ir pabaigai (šį kartą specialiai Tau, Rasele ;) ), šiandienos derinukas ofisui... Gavau naujus akinukus ir pagaliau nebesijaučiu "akla" :) Skanaus! :)









No comments :

Post a Comment

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com