Friday, June 15, 2012

New in: IsaDora and gifts

Apie šios linijos kosmetiką žinojau tik tiek, kad galima įsigyti kai kuriose parduotuvėse (nors žinojau tik tiek, kad Eurokos :D ) ir tiek, kad ji nėra tokia jau ir pigi, kaip galima įsivaizduoti... Skaičiau pagyrimų šiai kosmetikai forumuose, tačiau niekada atidžiau ar giliau nenagrinėjau ir nesidomėjau IsaDora produktais. Kol vienos pietų pertraukos metu su kolege neužsukome į vaistinę, esančią visai netoli ofiso... Ir ten pamačiau stendą su IsaDora kosmetika, kuriai taikoma net 50% nuolaida! Puikiai suprasdami, kokia esu ligonė apsipirkinėjimo klausimais, galite suprasti ir tai, kad negalėjau savęs numalšinti nenusipirkusi kažko, apie ką net neskaičiau ir nežinau nei atsiliepimų, nei įvertinimų :) Taigi mano kosmetinę per dvi dienas (kai išeini pirkti sriubos, o grįžti su.. kosmetika) papildė šie gražuoliai:


Lūpų blizgis Smooth'n'Shine, akių šešėliai Light and shade eyeshadow, blakstienų tušas Big Bold Mascara, lūpų dažai Jelly Kiss ir skaistalai Glow stick-Blusher. 
 Blakstienų tušo spalva kairėje, lūpų blizgio - dešinėje
Lūpdažio spalva kairėje, skaistalų - dešinėje




Deja, nei vieno iš šių aukščiau parodytų produktų dar neišbandžiau (šešėlius atidariau tam, kad parodyti jų spalvą aiškiau :) ) ir visos nuotraukos darytos su blykste, taigi dienos šviesoje šešėlių spalvos nėra toookios blizgios :) Tačiau jau spėjau išbandyti vieną IsaDora produktą, kurio nėra aukščiau įdėtose nuotraukose. Tai Jelly Kiss lūpų dažai "Peach Pearl"




Pliusai:
  • Spalva. Ji visiškai nepretenzinga, tinka tiek dieniniam lengvam makiažui, tiek vakariniam, kuomet išryškinamos akys ir lūpoms nebesinori nieko daugiau. Švelnus rausvai persikinis tonas itin gražiai atrodo ant lūpų ir tarsi pabrėžia jų putlumą ir formą;
  • Pakuotė. Negaliu nepaminėti fakto, jog man, mėgstančiai gražiai suformuotas ir apipavidalintas pakuotes, ši pasirodė kiek per daug minimalistinė. Nieko daug - vos metalinė tūbelė su firmos pavadinimu ir spalvos numeriu bei taip pat jos pavadinimu ant dugno. Nebuvau sužavėta vaizdo, kol lūpdažis buvo įpakuotas į plastikinę saugią pakuotę. Tačiau tik atidariusi, išbandžiusi ir uždariusi tūbelę supratau, kuo pakuotė ypatinga - dangtelis yra su magnetu ir taip stipriai ir patikimai uždaromas! Tikras atradimas man - pakankamai naujai lūpdažių vartotojai :) Pakuotė kaip mat užsidirbo pliusą!
  • Kvapas ir skonis. Manau, jog jo rūšis Jelly Kiss daug pasako - lūpdažis tarsi skanus saldainiukas. Pasidažius norisi nuvalgyt, o kvepia taip pat saldainiškai, tačiau ne per daug saldžiai ar įkyriai :)
  • Laikymasis ant lūpų. Pasidažiau, gėriau rytinę kavą, valgiau sūrelį, sėdėjau iki priešpiečių kavos. Lūpdažis laikėsi ant lūpų! Net po kavos ir maisto! Negaliu patikėti. Nejaugi tikrai radau tai, kas man labai tiks ir patiks? Be abejo, negaliu garantuoti, kad ant visų lūpų taip laikysis, o ir atrodė nebe taip idealiai, kaip vos pasidažius - spalvos ryškumas be abejo šiek tiek nusitrynė, tačiau vis tiek liko ant lūpų :)
Minusai:
  • Blizgučiai. Kaip matyti nuotraukose, lūpdažis turi tikrai nemažai žėručių. Negaliu sakyti, kad man tai - didžiulis minusas, tačiau pasidažiusi lūpas pirmą kartą kurį laiką nesupratau, kas per grūdeliai tarsi masažuoja mano lūpas. O tuomet pagalvojau, kad galbūt blizgučiai tokie, kad jaučiasi ant lūpų? Kadangi paties lūpdažio konsistencija labai maloni - jis tarsi dažai, sumaišyti su tikrai geru lūpų kremu ar blizgiu, taigi lūpų "masažavimas" man sukėlė įtarimų... Ir manau, kad neklystu manydama, jog žėručiai tikrai jaučiami ant lūpų.
  • Minkštumas. Šis produktas toooks minkštas, kad vos pasitepus kartą jis įgavo lengvai išgaubtą formą! Kuomet kitus lūpdažius reikia panaudotį kurį laiką norint padaryti bent lengvą išgaubtą "duobutę"... Taigi kyla klausimas - kiek ilgai bus naudojamas šis produktas? :)
Neutralu:
  • Kaina. Meaghers vaistinėje, kurioje pirkau šį (ir visus kitus rodytus IsaDora produktus) lūpdažį, pradinė kaina buvo ~13€ (~45Lt), tačiau su jau minėta 50% nuolaida sumokėjau ~6,50€ (~23Lt). Aš eilinį kartą pasikartosiu kainų klausimais - manau, kad Lietuvoje (o ir, atvirai pasakius, man čia Airijoje) mokėti pradinę kainą už lūpdažį galbūt šiek tiek "skaudu" kišenei. Tačiau su nuolaida aš tikrai rekomenduočiau įsigyti šį kosmetikos produktą! :) Kaina tiek mano, tiek Lietuvos piliečio kišenei tikrai patraukli ir ne vien prieinama, bet ir apmokama :)
Reziume:
  • Atsižvelgusi į pagrindinius lūpdažiui keliamus savo reikalavimus - lūpų nesausinimas, geras kvapas ir skonis :), žavinga spalva, graži/patogi pakuotė - šį lūpdažį tikrai rekomenduočiau ir kitai! Apie kainą galite spręsti pačios - manau, kad šiuo metu šiek tiek pakeitusi savo požiūrį priskirčiau šį produktą pigios-vidutinės kainos kosmetikos linijai. Taip pat radau, jog šioje virtualioje vaistinėje šios linijos lūpdažius galima įsigyti už 12,95€ (~45Lt), taigi kainos kaip ir vienodos :)
Na, ir dar gabalėlis naujovių mano fronte - užvaldyta leopardinių loaferių manijos ir vis ieškodama sau tų tobulųjų ne tik išvaizdos, bet ir kainos bei patogumo klausimais, negalėjau atsispirti šioms šlepetėms


Ir šiandien, užėjusi į vaistinę dar kartą apsipirkti IsaDora kosmetikos su nuolaida, jau bemokėdama už prekes prie kasos pamačiau sudėtus maišelius su įvairiomis gėrybėmis. Čia, Airijoje, šį sekmadienį (birželio 17) bus švenčiama Tėvo diena, taigi ta proga (kaip ir kitomis panašiomis progomis, dėl kurių airiai tikrai tarsi pamišę) visur ir visaip pagerbiami vyrai. Ši vaistinė taip pat neatsilieka nuo kitų ir dovanoja maišelius savo klientams. Na, bet aš nebūčiau aš, jei nepaklausčiau, ar galima ir man "pasivaišinti" dovanėlėmis. Taigi mainais už tai, jog užpildžiau anketą kliento lojalumo kortelei gauti (išduodama nemokamai), gavau dovanų šį gėrį:




Mano akimis vienintelė priemonė, kuri tikrai atspindi tai, jog rinkinys skirtas būtent vyrams - pirmoje nuotraukoje matomas lankstinukas apie vyrų pasididžiavimo (arba nebūtinai :D ) problemas. Visa kita labai universalu ir lengvai pritaikoma abiems mūsų šeimoje, kadangi priemonės skirtos probleminei, sausai ar jautriai odai :) Taigi nemokamai pakankamai prabangių priemonių mėginukų rinkinys, apie kurį atsiliepimus tikrai paliksiu čia juos išbandžiusi! :) 

No comments :

Post a Comment

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com