Tuesday, June 5, 2012

"Adorebox". Second edition arba kaip "Adorebox" mano akyse keičiasi.

Mano kieme šiandien šventė! Lietingą darbo dienos rytą į ofiso duris paskambino paštininkas ir rankose laikė ją - paslaptingą ir kartu labai laukiamą Lietuvos "Adorebox" mano antrąją dėžutę! Turėjau kantrybės nepakuoti ir neliesti jos lygiai valandą, nes tiek laiko buvau užsivertusi darbais... Ir kuomet šiek tiek atsilaisvinau, išlupau visus kartonus, popierius ir lipnias juostas (taip - gavau saugiai supakuotą, tėtis pasistengė, nes ją, negana kurjerių, man dar ir paštu persiunčia, kadangi jau prieš mėnesį rašytame įraše minėjau, jog Adorebox dėžučių nesiunčia į užsienio šalis - siuntimas įmanomas tik Lietuvoje) ir pamačiau štai ką:







Mano gautą dėžutę sudarė: pagrininių produktų aprašymas, Loreal Panoramic Curl blakstienų tušas, Vichy Aqualia thermal drėkinamojo kremo mėginėliai 2*1,5ml; anticeliulitinio bei stangrinamojo kūno kremų mėginėliai iš Annemare Borlind (kiekio nėra parašyto, tačiau manau, kad abu yra po 1,5ml); Vichy lift activ stangrinamasis veido kremas 2*1,5ml; The Body Shop sviestmedžių kūno sviestas 2*8ml; Tom Tailor New Experience kvepalų mėginėlis; Lumene Sensitive Touch veido kremas 2*4ml; John Frieda Curl Around šampūnas (8ml), kondicionierius (8ml) bei serumas (5ml) ir Straight Ahead šampūnas, kremas bei serumas (to paties kiekio); Sally Hansen High Definition nagų lakas (13,3ml).


Taigi, apžvelgus šios - antrosios - dėžutės turinį, mano akiai jis gausesnis, nei pirmosios :) Ir tai pradinė apžvalgos dalis..

Pliusai:

  • Gauti produktai. Jais, kaip ir pirmosios dėžės turiniu, esu patenkinta. Dvigubi kiekiai gauti tų produktų, kuriuos tikrai vertėtų išbandyti atidžiau bei plačiau, norint apsispręsti, ar verta pirkti pilną produkto kiekį - turiu minty veido kremus, šampūnų mėginėlius (na, sutikime - įdėtas mėginėlio kiekis tikrai yra nemažas). Taip pat esu nagų lakų maniakė ir gauti pilno dydžio giriamo gamintojo firmos nagų laką man - didis džiaugsmas! :)
  • Pildytos grožio anketos. Bijau pameluoti, bet manau, jog saviškėje tikrai minėjau tai, kad norėčiau gauti nagų priežiūros priemonių, taip pat minėjau ir odos tipą - mišri, vietomis sausa, probleminė. Tai, ką gavau, puikiai pritaikoma ir tikrai bus naudojama!
  • Produktų aprašymai lietuvių kalba. Šį kartą punktas iš minuso virto pliusu! Na, aš angliškai suprantu ir kai kurių produktų aprašymų ar naudojimo instrukcijų man nereikia, tačiau prancūziškai ar kaip kitaip užsienietiškai kol kas nemoku :D Taigi aprašas pravertė. Taip pat yra produktų, ant kurių nugarėlių nėra naudojimo ar platesnės paskirties aprašo, taigi čia organizatoriai pasistengė - kiekvienas įdėtas produktas turi atskirą lietuvišką aprašą ir tai tikrai didelis privalumas!
  • Pilnumas. Šia dėžute, kaip jau ir esu minėjus, esu turbūt dalinai labiau patenkinta, nei ta šventa ir dieviška užsienio UK Glossybox grožio dėžute. Taip, aš suprantu, kad produktai angliškoje versijoje galbūt ir brangesni, geresni ir dar kokie, bet aš - moteris, o moterys, kaip žinia, myli akimis :D Taigi... Kai mano mylimasis pamatė UK Glossybox pakuotės vidų, pakilnojo gofruotą kartoną ir paklausė "Kam čia tų šiukšlių pridėjo?". Tuomet aš susimąsčiau  - nagi tikrai 2/3 dėžės turinio užpildyta kartonu :D Ot tai laimė... O štai lietuviškas variantas džiugina gausa, kad ir kokie mažų dydžių produktai joje būtų! :)
Minusai/neutralu:
  • Šį kartą šis punktas bus vienas ir bendras, bet jis bus. Turbūt tos, kurios domisi Adorebox, žino ir spėjo "padalyvauti" kilusiame šaršale dėl produktų, kurie dėžutėje yra pasibaigusio galiojimo arba seno leidimo/senos pagaminimo datos. Tai blakstienų tušas bei lūpų blizgis/lūpų dažai (nesu tikra, nes nelabai domėjausi, kas konkrečiai, o pati to produkto negavau). Negaliu dabar garsiai teigti, jog štai - aš tikrai gavau blogos kokybės blakstienų tušą, tačiau įdomumo ir vidinio smalsumo sumetimais planuoju parašyti laišką Loreal UK atstovybei ir paklausti, kaip ten yra situacija su mano gautuoju Loreal tušu. Manau, jog jau gamintojai tikrai galės pasakyti teisybę, o tada pasidarysiu savas išvadas :) Taip pat manau, kad šiuo atveju, kuomet prenumeratoriams yra įdėta sena/nekokybiška kosmetinė priemonė, kaltę turėtų prisiimti ne tik pardavėjas (t.y. Adorebox organizatoriai), bet ir tiekėjas, kuris tas kosmetines prekes pardavėjui suteikė. Taigi taigi įdomu, kaip viskas baigsis, o kol kas išvados tokios - turbūt, jei nebūčiau žinojusi, kad galimai tušas yra senas, būčiau be didesnės baimės jį išbandžiusi. Saugiai ir sandariai užpakuotas, neatsuktas, pauosčius nesmirda (esu jautri kvapams ir tikrai žinau, kaip smirda pasenęs tušas), tačiau juodai rudas.. Nenaudoju šios spalvos tušų, taigi kaip ir minusėlis jam, o bet tačiau - įdomumas mane varo pirmyn :)
Reziume:
  • Visų pirma tai ITIN MALONU, kad šį kartą pliusai ryškiai viršyja minusų kiekį. Adorebox organizatoriai tikrai įsiklauso į pastabas ir akivaizdžiai taisosi! Visų antra - ne taip malonu dėl kilusio šaršalo apie seną kosmetiką, nes, nepameluosiu sakydama, bet jis mane šiek tiek suglumino ir paveikė... Na negirdėčiau/neskaityčiau, tai ir nesusimąstyčiau, o dabar, deja, meluoti negaliu - patikrinau ir apsvarsčiau sekančius ėjimus. Tai nėra gerai, bet... Visko pasitaiko ir tikiu, jog organizatoriai imsis atitinkamų veiksmų, kad nustebintų savo prenumeratorius. Ar užsisakysiu dėžutę ir kitam mėnesiui? Taip :) Lyginu savo asmeninę patirtį, o ne kitų išgyvenimus dėl sudužusios mėgiamiausios stiklinės. Ši - antroji - mano dėžutė man patinka turbūt kur kas labiau, nei pirmoji, o tai tikrai geras ženklas man! Taigi kantriai lauksiu šio mėnesio Adorebox ir tikėsiuos, jog organizatoriai ir toliau stebins, bet jau vien tik pliusais, o ne įvairiais skandaliukais ir blogom reklamom iš vartotojų pusės.. :)

No comments :

Post a Comment

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com