Sunday, June 24, 2012

Birželio saldumas: UK Glossybox. Part 3.

Kaip ir dabar jau kiekvieno mėnesio viduryje mane rytais darbe nudžiugina ne puodelis kavos su pienu, ne žavinga mielos kolegės šypsena ir intriguojantis pasiūlymas pietų pasisėdėjimui žavioje kavinukėje, o nuvargęs, bet visuomet labai mandagus ir punktualus paštininkas. Taip! Mėnesio viduryje jis man atneša ją - staigmenų pilną dėžutę :) Be abejo, paštininkas, turėdamas ką nors, skirto man (mėnesio pabaigoje tai būna lietuviškoji grožio dėžė, o mėnesio eigoje būna tai, ką nusiperku eBay "virtualiame turguje" ), visuomet mane maloniai nustebina, bet šios grožio dėžutės man kelia didžiausią susidomėjimą :) Taigi - štai ji. Birželio mėnesio UK Glossybox:











Šį kartą mano anglišką grožio dėžutę sudarė Green People saulės kremas (20ml), Vichy Dermablend Starter Kit maskuoklių paletė (6g skirtingų atspalvių maskuoklių), Glossybox kosmetinis šepetėlis, HD Brows pincetas antakiams ir BM Beauty mineralinis bronzantas skruostikauliams (1g). 

Pliusai:
  • Aš iškart įsimylėjau ir apsidžiuginau pamačiusi, jog gavau naują pincetą! Išbandžiau ir galiu pasakyti, jog, pasak Nouveau Beauty Group ir pačių Glossybox internetinių parduotuvių, kur šio pinceto kaina nurodyta 19,96svaro (~85Lt), jis tikrai yra to vertas! Nei vieno blogo žodžio apie pincetą pasakyti negaliu. Puikus dizainas, savo darbą atlieka puikiai, patogu naudoti. Ko dar reikia? :)
  • Įdėdami į dėžutę mineralinį veido bronzerį, organizatoriai nepaliko prenumeratorių "be darbo" - pridėjo ir teptuką! Tikrai malonu, nes galbūt ne visos prenumeratorės naudoja tokį dalyką ar turi skirtingų šepetėlių, taigi mano akimis žiūrint tai tikrai šios dėžutės pliusas.
  • Dėžutė vėl buvo pristatyta anksčiau, nei gavau pranešimą į e-paštą apie tai, kad ji man išsiųsta. Pliusas, didelis ir riebus pliusas organizatoriams!!!
Minusai:
  • Gyvenant Airijoje saulės kremas man beveik tolygus niekalui. Na, bet jį gavau ir kada nors išbandysiu. Gal :D
  • Man šiek tiek nusibodo gauti daug daug gofruoto kartono. Šiukšlės. Geriau tie žurnaliniai mėginėliai būtų viduje :)))
Reziume:
  • Visumoje šio mėnesio dėžutė man tikrai itin patiko. Galbūt net labiausiai iš kol kas visų gautų UK Glossybox'ų! Be abejo, visi nuopelnai ir laurai keliauja Vishy ir HD Brows priemonėms! Iiiir... Iki kitos UK dėžutės pristatymo liko jau mažiau nei mėnuo. Džiaugiuosi, kad tarpe tarp UK dėžučių galiu mėgautis lietuviškąja Adorebox, kurios jau laukiu nesulaukiu :))


3 comments :

  1. dermablend nera maskuokliai, ten kamufliazas.. labai gerai, kai yra severe acne, melazma, vitiligo ir kitos dermatologines bedos. ant odos be didesniu problemu nemanau kad verta naudot. o i krema nuo saules nespjauk- spinduliuote ir per debesis praeina :)) aisku jeigu visa diena ofise shikna prie kedes prilipus, tai uztenka kremo su spf kol iki masinos nueini. o siaip jega dezes tos glossybox, nepalyginsi su lietuvisku adorebox'o slamstu, deja :(

    ReplyDelete
  2. GinCherry - kol kas neišbandžiau, bet skaičiau, kad gėris yra šitas daiktas. Išbandžiusi būtinai parašysiu čia, ką manau! :)

    Gegute - o kamufliažas ką daro? Ne maskuoja? Bet kuriuo atveju tai maskuojanti priemonė, o jau kamufliažas, maskuoklis ar korektorius - tai verta atskiro įrašo :) Kadangi mano pačios oda probleminė ir turiu nuo spuogelių likusių dėmių, tai manau, kad šis daikčiukas man visiškai nepamaišys, kai noros tobulos odos išvaizdos.
    Dėl kremo nuo saulės - taip, dalinai sutinku su abiem, kad spinduliuotės ir pan, tik štai va nei mašinos neturiu, nei visos dienos ofise nepraleidžiu sėdimają ant kėdės padėjus, bet kremų vis tiek nenaudoju tokių. Kenkiu pati sau? Žinau... Bet įpratimas kartais blogiau už prigimimą.. :)

    Dėl lyginimo Glossybox ir Adorebox tai, jei atvirai, manau šiek tiek neteisinga lyginti šias dvi dėžes, kadangi Glossy jau gyvuoja metus laiko ir būdama tokių šalių rinkoje turi tikrai didesnes galimybes, nei Adore ar Beauty.. Deja, yra kaip yra :) Abiems turiu ir pliusų, ir minusų, bet nei į vienus nespjaunu. Įdomumo ir moteriškumo sumetimais :D

    ReplyDelete
  3. maskuoja, bet dermatologinio kamufliazo paskirtis yra absoliuciai kita nei maskuoklio ar korektoriaus. tiksliau gal ne tiek paskirtis, kiek hmmm, sakykim indikacijos. o tavo veidas randuotas nuo spuogiu, kad kamufliazint nori? jeigu trys spuogai, tai yra geru didesnio maskavimo pudru, nebutina kamufliazke tept ant veido. less is more. o demes tai galima efektyviai salinti rugstiniais pylingais, dermabrazijom ir tt, ne karve kainuoja :) ir spakliuotis rytais maziau reikes :D


    as tai nemanau, kad adore turetu mazesnes galimybes. nezinau kaip su glossy, bet adore gauna viska reklamos pagrindu nemokamai, tai cia tik iskalbos ir kontaktu galia suderinti viska su firmom, kurios beje ir glossy salyse veikia. nemanau kad tom turtingu saliu firmom baisi beda duot pora simtu meginuku, kai ten issiuncia full size. nu ir aisku puikus adore sumanymas padeti gamintojams pravalyti sandelius ir issiusti pasenusia kosmetika :D...

    ReplyDelete

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com