Monday, July 2, 2012

Adorebox. Edition no. 3. Arba trečias kartas nemeluoja.

Taigi - kaip visuomet vienas iš mėnesio įrašų susijęs su grožio, telpančiose nedidukėse dėžutėse, paieškomis. Šį kartą vėlgi jau žinomas, skaitytas ir aptartas, tačiau vis dar sugebantis stebinti, džiuginti ir priverčiantis kiekvieną mėnesį nekantriai jo laukti projektas Atrask Grožį arba "Adorebox".
Taisyklės paprastos - minėtame puslapyje užsiregistruokite, užpildykit grožio anketą skiltyje "Grožio profilis", sumokėkit 29Lt (banko pavedimu arba atsiėmimo vietoje) ir kantriai laukite kiekvieno mėnesio pabaigos (25 - 29 d.), kuomet Jūsų grožio dėžę, pilną staigmenų, kurjeriai Jums pristatys į nurodytą adresą! :)

Mano dėžė visuomet ateina vėliau, nei kitos spėja ja pasidžiaugti. Neslėpsiu - turbūt jau daugelis matėte, ką buvo galima gauti birželio mėnesio Adorebox. Aš irgi pasmalsauju, pasiįdomauju, tačiau niekuomet apžvalgomis nepasitikiu aklai, kadangi išskirtinis dėžių bruožas - ne visiems įdėti produktai būna vienodi. Pradedant jų kiekiu (ką galėčiau skirti prie minusų), tęsiant spalvomis (nagų lakų, lūpų dažų/blizgių) ir baigiant pačiais produktais. Taigi kantriai laukiu savo siuntinuko ir visuomet su nekantrumu jį išpakuoju.
Šį kartą trečioji Adorebox atrodo taip:





Dėžutę sudarė: L'Oreal Hydrawash veido prausiklis (100ml); L'Oreal Resist and Shine Titanium nagų lakas (9ml); L'Occitane migdolų aliejus; Uoga Uoga balzamas lūpoms "Gal arbatos?" (10ml); 6vnt. L'Occitane kremo-gelio paakiams; Antonio Banderas "Black Seduction" vyr.kvepalų mėginėlis; The Body Shop Shea Body butter kūno sviesto mėginėlis.

Pliusai:
  • Produktai. Pagaliau! Pagaliau organizatoriai susivokė ir pradėjo siųsti kelis pilno/kelioninio dydžio produktus ir kelis mėginėlius. Tai, ko didžioji dalis prenumeratorių ir reikalavo, pagaliau išpildyta! :) Didesnio dydžio produktai parinkti būtent tie, kuriems reikalingas didesnis, išsamesnis išbandymas norint nuspręsti, ar verta įsigyti, ar produktas tinkamas ir pan. 
  • Kiekis. Keli pilno dydžio, keli kelioninio dydžio, keli mėginėliai. Dėžutė nei pergrūsta, nei pernelyg tuščia. Išsaugotas balansas, pusiausvyra ir t.t. :) Puiku!
  • Atsižvelgimas į grožio profilį. Pirmą kartą iš šios kompanijos aš (ir žinau, kad kitos prenumeratorės taip pat) gavau laišką apie pranešimą, jog itin svarbu užpildyti savo grožio profilį, kadangi į jį bus atsižvelgta. Ar gavusi galiu tai įvertinti teigimai? Be jokios abejonės. Mano veido oda mišri, probleminė - prausiklis skirtas būtent tokiai. Mėgstu ryškius nagų lakus - maniškis Titanium'as būtent toks, rausvai raudonas. Nepamenu, ar buvo klausimas apie antros pusės turėjimą :D Tačiau net ir vyriškas kvepalų mėginėlis man pravertė :)
  • Rankų darbo indėlis. Taip - šis aspektas taip pat labai svarbus, nes nuomonę apie dėžutę keičia suvokimas, kad ji daryta ne robotų ar konvejerių pagalba, bet nuoširdžiu rankų darbu. Šį kartą dėžutę gavau ne su atviruku, bet su veidrodėliu, įvyniotu į žavią kartoninę atvirutę (sutinku, kad tai galbūt nėra pati geriausia vieta veidrodėliui, tačiau negaliu nutylėti, jog tai nesukelia jaukios šypsenos) ir papuoštu svajingu paveikslėliu kitoje jo pusėje.
Minusai/neutralu:
  • Pasikartojantys produktai. Praėjusį kartą gavau 2vnt. TBS kūno sviesto. Šį kartą vėl tokį gavau. Na, kadangi aš nesu skūpačius, tai mielai padovanojau šios dėžutės TBS kūno sviesto mėginėlį savo kolegei. Aišku, prieš tai ji išgyrė šį gautą produktą "iš visų pusių" ir sakė, kad jai labai patinka tokie, o aš, prisiminusi, jog namie turiu dar du (ir vis dar neišbandytus.. :}} ), ištiesiau jai pakuotę. Kaip ir dar dvi L'Occitane paakių kremo-gelio pakuotes :D Ji buvo labai laiminga, aš irgi džiaugiausi ją pradžiuginusi, pati nelikau nuskriausta. Taigi skiriu prie neutralumų :) Nors gal ir pliusą įžvelgiu, kad galiu dalintis Adorebox dėka :)
Reziume:
  • Ar trečias kartas tikrai nemelavo? Mano atžvilgiu TAIP :) Produktais esu patenkinta - tiek jų tipu, tiek kiekiu. Šį kartą nelabai matau, prie ko galima būtų taip stipriai kibti, kaip anuos kartus. Tikiu ir linkiu, kad komanda vis labiau stiprėtų ir vis tvirčiau įrodytų, jog stovi rinkoje ir "ant žemės" tvirtai, užtikrintai ir sugeba stebinti, džiuginti ir yra verti turėti vis daugiau ir daugiau prenumeratorių! :)
Skanaus Jums, mieli, o aš lekiu išbandyti dušo aliejaus.. :)))


2 comments :

  1. o tau gywenant Airijoje, wisa dezute su atsiuntimu irgi kainuoja 29 lt?:)

    ReplyDelete
  2. Anonimiškas - taip :) Na, gal kiek daugiau (~5-6Lt), kadangi man ją persiunčia šeimos narys į Airiją, taigi kaina kiek padidėja. Bet šiaip taip - dėl šalies, kurioje gyveni, išimčių nėra.. :)

    ReplyDelete

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com