Thursday, July 12, 2012

Kova su pajuodusiais paakiais - Collection2000 maskuoklis

Jaunatviškai bemiegės naktys, suaugėliškai darbingos dienos, kupinos kompiuterio, ofiso ir mažų žiupsnelių gryno oro. Pajuodę paakiai...
Šią problemą turiu jau tikrai pakankamai ilgai - galbūt nuo studijų pradžios (t.y. maždaug 4,5m atgal). Universitetas situaciją tik pablogino, o dabartinės gyvenimo sąlygos su normaliomis darbo valandomis ir darbu priešais kompiuterio ekraną paakių tikrai nešviesina :) Taigi tenka su tuo kovoti kosmetinių priemonių pagalba.
Kurį laiką domėjausi, ieškojau, klausinėjau rekomendacijų apie maskuoklius, kuriais galėčiau tinkamai užmaskuoti būtent paakius - ne spuogus, ne dėmeles, bet būtent juos. Kaip žinia, paakių oda labai plona, jautri, dėl mimikos dažnai susidaro raukšlės. Taigi bet kokia maskuojanti priemonė šiai veido daliai nelabai tinka. Esu išbandžiusi kosmetikos gamintojos - firmos Kron skystą maskuoklį, taip pat firmos Catrice skystą maskuoklį, tačiau nei vienas neprilygo atrastam naujam produktui! Benaršydama internete radau atsiliepimų, jog firmos Collection 2000 (šiuo metu įmonės pavadinimas yra "Collection" ) skystas maskuoklis patenka į geriausių maskuoklių rinkimo TOP10-uką (GlamGeek - 9 vieta). Kadangi kaina tikrai ne tik prieinama, bet ir mielai sumokama (Boots UK - 4,19sv arba ~18,30Lt; eBay.com - įvairios kainos, įvairi pasiūla), taigi nieko nelaukdama užsukau į vietinės reikšmės Boots (nedidukas skyrius šalia darbo) ir įsigijau šį gėrį.




Pliusai:
  • Pakuotė. Itin patogu produktą tiek laikyti kosmetinėje, tiek juo naudotis. Higieniška - nereikia imti iš pakuotės pirštais, taip pat teptukas neerzina paakių odos, nėra nei per šiurkštus, nei per minkštas. Galbūt bus šiek tiek sudėtinga išnaudoti visą produktą pilnai, tačiau bent naudojimo pradžiai ir įpusėjus nematau pakuotėje jokių minusų.
  • Konsistencija. Vienas iš mano reikalavimų šio tipo priemonei - nei per skystas, nei per tirštas. Abiem atvejais priemonę būtų sunku išsklaidyti. Šis maskuoklis puikiai atitinka mano reikalavimą - teptuko pagalba užtenka paakių zonoje "uždėti" kelis "kleckus" ir lengvai jį pirštu įtapšnoti į visą paakį. Maskuoklis nesubėga į raukšleles, tinkamai pasiskirsto, greitai nudžiūna (nelieka jokio skystumo, nėra baimės jausmo, kad toliau darant makiažą jis tarsi išsitąsys nuo paakių ar pan.), taip pat nebūtina labai skubiai paskirstyti maskuoklio ant paakių odos, kadangi jis neuždžiūna itin greitai. 
  • Spalvų pasirinkimas. Oficialiame Collection cosmetics internetiniame puslapyje teigiama, jog viso yra 4 skirtingi šio maskuoklio atspalviai.  Manau, jog ši spalvų pasirinkimo gama yra tikrai pakankama, kadangi savo odos atspalviui tinkamą priemonės spalvą gali rasti tiek visiška šviesiaodė (pvz. aš), tiek ir tamsesnės odos savininkė. 
  • Kaina. Kaip jau minėjau šio įrašo pradžioje - priemonės kaina tikrai nėra gąsdinanti. Už 7ml tikrai gero poveikio produktą sumokėti ~18Lt, mano manymu, tikrai nėra daug :) Be abejo, kadangi kol kas, kiek žinau, nėra galimybės šį produktą įsigyti Lietuvoje, gali prisidėti papildomų išlaidų norint jį atsisiųsti iš kitos šalies. Tačiau manau, kad jis tikrai to vertas.
  • Kvapas. Arba tiksliau jokio įkyraus, nosiai nemalonaus kvapo. Kartais (manau, kad pakankamai dažnai) skystos makiažo priemonės turi įdomius, specifinius, kartais specialiai gamybiškai sukurtus kvapus. Ši priemonė neturi jokio kvapo, kurį galėčiau pavadinti įkyriu, erzinančiu ar pan.
  • Poveikis. 100! Man tinka ir patinka :) Paakiai tikrai pašviesinami, nesimato juodulių, veidas atrodo kur kas labiau pailsėjęs, o ir mano nuotaika tuomet pakilesnė, kadangi nebeatrodau kaip zombis ar neišsimiegantis tvarinys.
Minusai:
  • Galimybė įsigyti. Suprantu, kad daliai skaitytojų/pirkėjų tai nėra minusas, kadangi internetinė  prekyba šiuo metu klesti. Tačiau puikiai žinau, kad kitai daliai pirkėjų prieš perkant kosmetikos (ar bet kurią kitą) prekę visų pirma norisi ją apčiupinėti, palaikyti rankoje, pavartyti,, pažiūrėti, ar patinka pakuotė, kaip paties produkto spalvos ir t.t. Tai, jog šio maskuoklio negalima įsigyti Lietuvoje, gali stabdyti potencialias pirkėjas nuo jo įsigijimo.
  • Pakuotė. Galbūt pasirodys keista, nes pakuotę jau minėjau prie pliusų, tačiau... Tekstas, suteikiantis visą informaciją apie produktą, prie jos "prilipintas" labai nekokybiškai! Po kelių mėnesių naudojimo mano turimo maskuoklio pakuotė atrodo taip:




Iš visų buvusių užrašų liko tik lipdukas su spalvos numeriu, priklijuotas ant tūbelės dangtelio viršaus. Nepasakyčiau, kad tai labai smagu - dabar negalėčiau nei greitai paskaityti sudėties, nei pasakyti, kiek laiko šis produktas tinkamas naudoti po atidarymo ir t.t. Gamintojas galėtų labiau pasistengti pakuotės kokybės atžvilgiu :)

Reziume:

  • Kartojamas, rekomenduojamas, patinkantis!!! Super makiažo priemonė, be kurios tikrai nebeįsivaizduoju savo makiažo rutinos :)
O kokius maskuoklius naudojate ir kokius esate bandžiusios Jūs, mielos skaitytojos? :))

1 comment :

  1. Haha, bandziau keleta pigesniu varijantu - skysta essence maskuokli, kuris visiskai nepatiko ir catrice maskuokliu palete, kuria begalo dziaugiuosi.

    ReplyDelete

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com