Saturday, September 15, 2012

International Glossybox.

Kartais su tam tikrais pasikeitimais gyvenime kartu ateina ir pauzės. Vienų pasikeitimų metu jos būna mažesnės, kitų - didesnės, bet dažniausiai, beveik neišvengiamai, tokios pauzės būna. Taip nutiko ir man - kartu su tam tikrais pasikeitimais gyvenime čia, į mano asmeninę Jums, mielieji, rodomą erdvę, atėjo pauzė. Drįsčiau teigti, kad tokia nei maža, nei didelė - vidutinė turbūt.. :) Ir pažadėti, jog tokių pauzių nebebus, baisu - vienok negali žinoti ne tik, kas nutiks rytoj, bet kas ir artimiausią naktį nutikti gali...

Bet atėjau aš ne su tuo, kas nutiks - ne spėlioti ir ne svarstyti. Atėjau parodyti to, kas jau nutiko, bet tarsi pasimetė tyruose dėžių, maišelių, pakuočių, lipnios juostos ir burbulinio popieriaus kalnuose :D Tai ji - jau nebesuskaičiuoju pati, kelinta UK Glossybox grožio dėžutė :)

Šį kartą noriu parašyti, kad kompanija atnaujino savo oficialų internetinį puslapį! Ir jiems tai puikiai pavyko :) Galiu taip pat pasakyti, kad nusišypsoti privertė žinia, jog dabar ir jų puslapyje galima pildyti asmeninę grožio anketą... Kur man tai girdėta? Ar tik ne mano mėgiamoje LT Adorebox tokią galimybę jau mačiau? :) Beje - pastarieji taip pat atnaujino ne tik puslapį, bet ir savo siunčiamas grožio dėžes! Bet apie tai kiek vėliau - turbūt mano šventiniame įraše :)

Taigi, mano gauta rugpjūčio mėnesio Glossybox atrodė taip:





Valentino "Valentina Assoluto EDP" kvepalų mėginėlis, 1,5ml



Glossybox "Glossybox Lipstick" Glossy pink atspalvio lūpdažis, 4g



Allesandro "Pro White" nagų lakas, suteikiantis nagams optiškai baltesnį efektą bei turintis "anti-geltonumo" formulę, 10ml



Lipcote "Lipcote" lūpų dažus fiksuojanti priemonė, 7ml



DHC "DHC Deep cleansing oil" aliejus, skirtas makiažui valyti, 30ml



Vera Valenti "L'Ombre a Paupiere Margarita" dešimties spalvų akių šešėlių paletė, 8.5g

Pliusai:

  • Kaip visuomet UK Glossyboxas turi pagrindinius pliusus - pakuotę ir produktus, apie kuriuos nesu girdėjusi arba girdėjusi esu, bet nesu jų bandžiusi :) Nors dėžutė beveik visuomet yra vienoda - mergaitiškai jaukiai rausva, kartoninė ir kieta, bet ji visuomet užtikrina patikimą produktų pristatymą ir tikrai gražią estetinę išvaizdą.
Minusai:
  • Kadangi rugpjūčio mėnesio dėžutė buvo teminė ir vadinosi "International Glossybox" (Tarptautinė grožio dėžutė), tai gauti produktai buvo iš skirtingų pasaulio šalių. Deja deja mano dėžėje rasti šešėliai, jei taip galima pavadinti, visiškas šlamštas... Pakuotė absoliučiai kraupi - ne tik pigiai atrodanti, bet ir atitinkamai pigi :D Patys šešėliai visiškai nepigmentuoti... Apskritai toks jausmas, kad šis produktas yra tinkamas net ne pradedančioms kosmetikos mylėtojoms, bet mažoms mergaitėms, kurioms mamos neleidžia naudotis savo kosmetinėmis priemonėmis. Dėžutė tikrai keliaus šiukšlinėn.. Tiesa, įraše apie Liepos mėn. Glossybox minėjau, jog joje radau Nuxe aliejų, kuris tinkamas tiek veido odai, tiek plaukams. Jo vis dar neišbandžiau, nes nesu pratusi naudoti aliejų. Ir ką gi matau šioje dėžutėje? Dar vienas aliejus! Šį kartą tai makiažui valyti skirtas produktas, tačiau aš vis dar neįpratau jų naudoti, taigi manau, kad tai bus antras aliejus, kuris gulės dėžutėje ilgai ir nuobodžiai... :)
Reziume:
  • Iš visų šių gautų produktų aš esu girdėjusi tik apie Valentino kvepalus, taigi bus įdomu išbandyti tai, ko nesu nei mačiusi, nei girdėjusi :) Tačiau tikiuosi, kad mano rugsėjo mėn. UK Glossybox bus turtingesnė nei garsiais firmų pavadinimais, bet turtingesnė tuo, kas tiktų ir patiktų man.

1 comment :

  1. Supergirl - būtent tos pačios priežastys pristabdo dienoraščio rašymą... Niekad nemėgau rašyti tik tam, kad, neva, jaučiu ar turiu tokią pareigą. NE! Privalau atiduoti visą save, jei noriu sulaukti skaitytojo ar kelių, o tam reikia laiko... Todėl nesuprantu, kam rašyti blogą, į kurį tiesiog sukeli pirmame paieškos sistemos puslapyje gautus mados savaitės nuotraukų rezultatus ir apsimeti, jog esi labai nuoširdus ir atviras... Come on.. :)
    Dėl dėžučių - jos man tapo tarsi įprotis. Būtų keista dabar nutraukti prenumeratą, o ir labai įdomu bandyti nebandytas priemones :} Kurias, be abejo, bandau kiek vėliau, nes... Turiu naudojamų :D Bet vis tik man malonu laukti, o sulaukus gauti, apžvelgti, išpakuoti, naudoti ir rekomenduoti arba išpeikti :)
    P.S. Ačiū už komentarą ir linkiu šypsenos! :}

    ReplyDelete

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com