Saturday, October 13, 2012

Adorebox. After upgrade...

Ne visuomet rytais drebančios rankos ir oro trūkumas parodo, jog vakarykštis vakaras / naktis buvo kažkokie išskirtiniai ir pilni alkoholio ar pan. Kartais būtent šie simptomai leidžia atskirti šopoholikus/pirkinių maniakus, laukiančius siuntinio ir juos gavusius, iš visų kitų normalių ir dėl to nepamišusių žmonių :)
Taigi - rytas, kava... Ne kava! Siuntinys :) Priimu, pasiimu ir kone drebančiom rankom jį išpakuoju. Gera laukti gero ir nežinoti, kas ten bus :)









Trumpai toms, kurios nežino, apie ką aš čia:
AdoreBox unikalus būdas atrasti grožio paslaptis iš naujo! Kiekvieną mėnesį Adorebox dėžutę užsisakiusios prenumeratorės gauna kosmetikos ir grožio bei stiliaus gaminių rinkinį. Dėžutė išsiunčiama kiekvieno mėnesio 5 dieną (jeigu 5 diena yra nedarbo diena, dėžutė išsiunčiama artimiausią darbo dieną). Dėžutėje pateikiami įvairiausi grožio priemonių produktai – dekoratyvinė ir priežiūros kosmetika (pilno dydžio, kelioninio dydžio produktai + kosmetikos mėginėlių priedai) bei grožio ir stiliaus prekės, maloniai nustebinančios net ir išrankiausias merginas ir moteris. Dėžutės kaina - 39Lt / mėnesiui, tačiau galite užsisakyti ir 3 mėn ar 6 mėn prenumeratą taip sutaupydami šiek tiek pinigų nuo mėnesinės dėžutės kainos ir kiekvieną mėnesį padovanodamos sau kažką ypatingo ir laukiamo!

Savo dėžutę gavau itin palankiu ir labai džiuginančiu momentu - tiesiai po atostogų, grįžus į darbą ir atvargusi visą darbo savaitę... Manau, kad visos puikiai įsivaizduojate, ką reiškia grįžti į darbą/mokslu po smagių atostogų :D Aš nebuvau išimtis... Taigi - mano malonumų rytą šį mėnesį sudarė tokie Adorebox rasti produktai:
  • Stenders burbuliuojantis vonios kamuolys;
  • Avene kosmetinė;
  • Uoga Uoga lūpų balzamas "Pabučiuok mane!", 5ml;
  • Medimix ajurvedinis muilas, 18g;
  • Avene nenuplaunamas veido odos valiklis, 50ml;
  • A-Derma "Exomega" drėkinamasis kūno ir veido prausimosi aliejus, 50ml;
  • Ducray "Anaphase" šampūnas, skatinantis plaukų augimą bei stiprinantis juos, 50ml;
  • Plaukų papuošalas;
  • Uoga Uoga produktų katalogas ir 10Lt nuolaidos kuponas; Stenders 20Lt nuolaidų kuponas; vardinė kortelė; Adorebox produktų sąrašas su aprašymu.
Šį kartą, lyginant su praėjusio mėnesio mano gauta Adorebox dėžute, turinys kiek kuklesnis kiekiu, bet tikrai ne ką kuklesnis turiniu. Trumpai pliusai bei minusai:

Pliusai:
  • Adorebox ir vėl patobulėjo! Smagu, kad organizatoriai vis dar įsiklauso į pirkėjų išsakomą kritiką, pastabas ir stengiasi tobulintis tiek, kiek išgali. Šį kartą patobulinta pakuotė. Jau esu ne kartą minėjusi, kad mano gautos dėžutės (jos keliauja ilgą kelią, nes yra atvežamos mano šeimynai į namus, tuomet paštu keliauja man į Dubliną) dažnai būna ne itin išvaizdžios kondicijos - apsilanksčiusios, kartais sumirkusios nuo lietaus ar įplėštos. Adorebox komanda pagaliau susivokė ir kiekvieną dėžutę pradėjo dėti į storo kartono papildomą pakuotę! Taip šio mėnesio dėžę gavau absoliučiai visiškai saugią, nesuplyšusią, nenudriskusią, neapčiupinėtą ir nepatikrintą įkyrių pašto darbuotojų :D 
  • Sudėtis. Negaliu teigti, jog tikra tiesa yra "Geriau kokybė, nei kiekybė", nes čia priklausomai nuo situacijos... Kartais man itin malonu gauti kiekybę, o ypač, jei ji dar ir kokybiška :D Šį kartą sudėtis man patiko, nes Avene produkciją jau seniai norėjau išbandyti, vonios rutulys tikrai bus panaudotas (jei būčiau jį gavusi prieš kokius du mėnesius, tai būčiau nuliūdusi, nes senajame bute neturėjome vonios - tik dušo kabiną, o čia jis labai laiku ir vietoje), Uoga Uoga lūpų balzamas, gautas trečioje Adorebox grožio dėžėje, man iki šiol labai patinka, taigi tikiuosi, kad ir šis bus ne išimtis, o be to jo pakuotė kur kas patogesnė už seniau gauto. Na, trumpai tariant - gautais produktais esu patenkinta ir tikrai nekantrauju juos išbandyti. Tiesa - man nelabai naudingi gauti nuolaidų kuponai, tačiau tikrai sutinku, kad čia jau mano problema..
Minusai:
  • Šį kartą jų nėra :)
Reziume:
  • Aš neburnosiu dėl kainos - pabrango. Viskas brangsta. Manau, kad tikslingai :) Organizatoriai pridėjo dėžutes, kurios kainuoja papildomai. Taip pat turinys - palyginus su pirmosiomis gautomis dėžutėmis, jos kuo toliau, tuo prabangėja. Nesuklysiu pasakiusi, kad Avene kosmetika tikrai nėra iš pigiųjų linijos (Dermstore internetinė parduotuvė siūlo šio kosmetikos gamintojo produktų, taigi galite pasidomėti kainomis), o vonios burbulai turbūt yra tai, ką daugelis mėgsta/norėtų išbandyti, bet irgi neišleidžia pinigų tam, nes... tai daugiau vienkartinis pažaidimas :) Ir taip - galbūt Adorebox ir nesiūlo naujovių, išbandymų to, ko dar nei viena nematėme ir nebandėme, bet ji leidžia mums už mažą kainą išbandyti produktus, kurių galbūt apskritai mes niekad nebandėme, bet tikrai norėtumę, tik nesiryžtame ar neleidžiame sau jų pirkti :)
    Na, o šiaip aš eilinį kartą esu patenkinta šiais produktais ir su malonumu viską išbandysiu! :)

O jūs, mielos skaitytojos, ar perkate / esate pirkusios kokias nors grožio dėžutes? Labiau džiaugiatės pamačiusios turinį ar nusivylėte? Pasidalinkite patirtimi - juk visuomet įdomu atrasti kažką naujo! :)



1 comment :

  1. euphorias room - su malonumu ;) ir ačiū už komplimentą blogui!

    ReplyDelete

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com