Friday, October 12, 2012

Šokoladas su riešutais.

Nežinau, kodėl šį kartą galvon šovė būtent toks pavadinimas, nes... tokio tipo šokolado aš absoliučiai nemėgstu, o ant stalo dabar guli ir laukia būti suvalgomas Kinder pieniško šokolado kiaušinis :) Taip, vis dar nostalgija ir vis dar kyla noras jį karts nuo karto nusipirkti. Pigiau, be abejo, būtų pirkti tiesiog Kinder pagaliukus, bet gi jausmas ne tas pats :)
Nors ką aš čia apie šokoladą, kai visai ne tai noriu parodyti :) Paskutiniu metu pastebėjau naują maniją "Pirk laikrodį brangų". Nesvarbu, kokios kompanijos/ženklo - FossilMichael KorsDKNYCKDiesel ar kiti šaukiančių pavadinimų grožiai plūste plūsta visur. Ir lankomiausiuose Lietuvos forumuose, ir tinklaraščiuose, ir dar bala žino kur. Nes jei neturi kurio nors iš šių - neturi nieko :) Sutinku, kad visi paminėti turi laabai ir labai gražių modelių savo pasiūloje, tačiau mąsčiau, ar niekas neturi kažko tokio pat, tik be tų rėkiančių populiarių užrašų ir kažko šiek tiek pigiau... Nes man laikrodis - aksesuaras, kurio (kaip ir nagų lako) dažniausiai nederinu prie nieko, bet dažniausiai atsibosta man po pusmečio ar metų ir norisi kito. Kažin, ar galėčiau sau leisti laikrodžius keisti taip dažnai, kuomet už vieną jų išleisčiau kokius, na, grubiai tariant 800 - 1000Lt? Manau, kad atsakymas aiškus - nors ir gyvenu populiariausioje Lietuvos dalyje, pavadinimu Emigracija (kad ir kaip man nepatiktų šis žodis, bet jis patogesnis suprasti Jums, brangūs skaitytojai), tačiau už laikrodį mokėti ~€200 - €300 nenoriu :) Taip į mano namus atkeliavo šis gražuolis - ilgai ieškotas, labai norėtas, pamatytas ir nusipirktas greičiau, nei per tris minutes ir jokiu būdu negalima jo pavadinti impulsyviu pirkiniu...






Nustebau pamačiusi jį ne kažkurioje Dublino Aldo parduotuvėje, o būtent Lietuvoje, atostogų metu, populiariausiame Klaipėdos prekybos ir pramogų centre :D Būna, pasirodo, ir taip - norėti dalykai suranda žmones pačiu patogiausiu ir netikėčiausiu metu... :)

O Jūs, mielosios, ar pasidavėte vyraujančiai "Įsigyk naują laikrodį dabar" madai ir įsigijote naują žavų aksesuarą/būtinybę? :)

2 comments :

  1. As net nepastebejau tokios mados;DD Siaip laikrodzio irgi prie nieko nederinu, turiu DKNY (atrodo) laikroduka jau kokius 4 metus, tai nenuostabu, kad pradejau dairytis naujo:)

    ReplyDelete
  2. Supergirl - ooo taip, paskutiniu metu tokia laikrodžių mada ITIN išsiplėtojusi visuomenėje :D Aš laikrodį naują gavau per praėjusias Kalėdas ir jis, kad ir kaip bebūtų keista, irgi buvo rudas :D Tai toli nuo savo mylimos spalvos nepabėgau... Tik modeliuką pakeičiau :)

    Lin. - ačiū! Praėjo beveik mėnuo, kai jį turiu, o vis dar atsigrožėt negaliu :)

    ReplyDelete

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com