Saturday, October 27, 2012

IsaDora & e.l.f equals Love?

Susimąsčiau - aš vis rodau, fotografuoju ir pasakoju apie dalykus, kuriuos gaunu, perku ar šiaip tiesiog naujus dalykus. Bet kosmetinių apžvalgų paskutiniu metu oooj kaip sumažėjo, tiesiog ojojoj... Ir man pačiai pradėjo atrodyti, jog mano tinklaraščio skaitytojoms gali atrodyti, kad kosmetiką aš tik perku, gaunu, kaupiu ir ji kažkur dingsta, nes atsiliepimų ir apžvalgų nematyti :D Taigi noriu pasitasyti ir pradedu norą pildyti :)

Birželio mėnesį, kai vietinės ofiso, kuriame dirbu, rajono reikšmės vaistinėje visai IsaDora kosmetikai buvo suteikiama 50% nuolaida, nučiupau nemažai prekių - ir tušą, ir kreminių skaistalų, ir šešėlių, ir lūpų blizgių... Apie tai pasipasakojau štai šiame įraše, kuriame ir visų tą kartą pirktų priemonių nuotraukas galite pamatyti :) O dabar noriu šiek tiek išsamiau papasakoti apie tą dieną pirktus šešėlius. Kodėl būtent dabar? Nes...
Gavau vieną iš lauktų EyesLipsFace (arba labiau žinomų kaip e.l.f.) firmos šepetėlį akims ir jį pirmą kartą išbandžiau būtent su minėtais IsaDora šešėliais :) Ir tuomet neatsispyriau pagundai ateiti čia ir viešai išgirti duetą (o iš tiesų trio, kadangi visus šešėlius naudoju griežtai kategoriškai naudodama ir MAC paint pot šešėlių pagrindą).

IsaDora "25 Glitzy Stone" :






Pliusai:
  • Spalva. Idealus pasirinkimas tiek dieniniam makiažui, tiek vakariniam. Duete spalvos puikiai susigroja ir naudojant mažiau tamsios spalvos bei tinkamai gerai išsklaidžius spalva pasidaro ne įkyri, švelni, rusva - dienai pats tas. Panaudojus kiek daugiau tamsos spalvos išoriniam voko kampučiui bei pasirinkus smoky-eyes makiažo variantą šešėlių spalvos puikiai tiks vakaro variantui. Taip pat abi spalvos turi tarsi šilkinę tekstūrą - yra šiek tiek blizgios, bet blizgučiai gabalais nekrenta, taigi nežinau, ar yra koks kitas tinkamesnis žodis šešėlių spalvos apibūdinimui, tik šilkinė ruda.
  • Pigmentacija. Kaip matoma nuotraukose, tamsi spalva tikrai itin pigmentuota ir ryškumu gerokai užgožia šviesiąją. Tačiau šviesi gi tokia ir turi būti - neįkyri, nerėžianti akis, tinkanti visam vokui kaip švelnus pagrindas.
  • Kaina. Pilna šių šešėlių kaina minėtoje vietinės reikšmės vaistinėje (na, jei kažką domina, tai galiu lengvai pareklamuoti - galbūt mano tinklaraštį skaito ir kitos Airijoje gyvenančios damos, tai vaistinė vadinasi Meagher's Pharmacy ir kartais siūlo tikrai laaabai puikių ir ypatingų pasiūlymų!) buvo €11,93 (~42Lt), tačiau su 50% nuolaida jie man kainavo €5,96 (~21Lt). Kaip bebūtų keista - daugiau nemačiau, kur kitur galima būtų Airijoje įsigyti šios kosmetikos, o bet tačiau Lietuvoje jos - nors vežimu vežk! Ir Drogas, ir Eurokos (jei gerai pamenu), ir Sarma siūlo šio gamintojo prekių - čia tam, jei norite nueiti, apžiūrėti, pačiupinėti, išbandyti ir tuomet pirkti :) O jei labiau mėgstate pirkti internetu, tai pigu.lt parduotuvė šiuos šešėlius Jums įsigyti pasiūlys už 49Lt (galima rinktis iš kelių siūlomų atspalvių). OLiaLia internetinė parduotuvė taip pat turi IsaDora šešėlių savo asortimente, o šį Duo šešėlių variantą įsigyti šiuo metu siūlo už 38Lt. Manau, kad kaina tikrai padori už gaunamą kokybę.
  • Pridėtas teptukas. Atvirai tariant aš nežinau, ar jis labai geras - nuo to laiko, kai nusipirkau atskirus šepetėlius / teptukus makiažo darymui, pridėtinių dažniausiai nebenaudoju, nes jie retai būna tokie geri, kaip atskirame rinkinyje turimi. Tačiau žinau, kad kai kurioms tai - didelis privalumas, nes nereikia rūpintis papildoma šešėlių tepimo priemone. Taip pat manau, kad pridėto teptuko būtų pakankamai tam, jog užtepti pagrindinę spalvą ant viso voko, tačiau sklaidymui jis, deja, mano kuklia nuomone, nėra tinkamas :) Beeet aš tinklaraštį rašau ir Jums, skaitytojos, tai manau, kad šis niuansas gali būti pliusas!
  • Laikymasis. Sutinku, kad šis pliusas gali būti ir turbūt tikrai yra įtakotas naudojamo šešėlių pagrindo, beeet šešėliai PUIKIAI išsilaiko nuo ankstyvo ryto iki vėlyvo vakaro, taigi 12val ir daugiau :) Priklausomai nuo to, kada einu miegoti ir nusivalau makiažą :) Tiesa - ne visi turimi šešėliai išsilaiko taip ilgai net ir su pagrindu, turiu tokių (tik šiuo metu "ant smūgio" neprisimenu pavadinimo, nes jų turiu tikrai nemažai :D ), kurie pradeda subėgti į voko raukšlę jau po pietų (t.y. apytiksliai po 5-6val).
Minusai:
  • Pakuotė. Turbūt ne viena pagalvos "Kodėl?", bet aš greitai ir gana paprastai atsakysiu - man ji tiesiog nepatraukli. Plastmasinė, paprasta, juoda, patogi naudojimui, bet tiesiog nepatraukli akiai :)
  • Tekstūra. Pliusuose minėjau, kad spalvinė tekstūra (šilkinis atspalvis) man labai patinka. Beeet panaudojusi pastebėjau, jog tamsi spalva yra gerokai miltiškesnė už šviesią - tepant ant voko šiek tiek tamsios spalvos šešėlio nubyrą ant skruosto, taip pat imant su šepetėliu, šešėlis nubyra ir nuo jo. Naudojant šviesią spalvą to visiškai nepastebėjau, o ir pasidomėjusi sužinojau, jog ne mano vienos tokia patirtis ir nuomonė. Taigi - minusas. Norėdama birių šešėlių tokius ir perku :)
Na ir minėtas e.l.f. šepetėlis, kurį naudoju voko raukšlei dažyti bei šešėlius ant išorinio akies voko kampo užtepti. e.l.f. Contour brush:





Trumpa apžvalga:
  • Šio šepetėlio kol kas neploviau, todėl nežinau, ar po plovimo nuomonė nepasikeis, nes nežinau, ar plaukai byrės iš jo, ar laikysis tvirtai, kaip ir neplautame :) Bet pliusus po kelių kartų panaudojimo pastebėčiau šiuos:
  1. Švelnus, nebraižo voko;
  2. Patogus dizainas - ilgas plonas kotelis, laikant rankoje neslysta;
  3. Paties šepetėlio dydis idealiai tinka mano vokui - puikiai tinka raukšlės dažymui, puikiai tinka spalvos užtepimui ant išorinės voko dalies. Šešėlių juo nesklaidau (na, tik voko raukšlėje), kadangi juos sklaidau Real Techniques by Samantha turimais šepetėliais;
  4. Kaina super gera - be nuolaidos šis šepetėlis oficialiame UK e.l.f. puslapyje kainuoja €4,50 (~16Lt), tačiau pakankamai dažnai šios Studio linijos produktams būna taikoma nuolaida (visai neseniai mačiau taikomą 20% nuolaidą visiems Studio produktams, pati pirkau su 40% nuolaida). Oficialiame USA e.l.f. puslapyje šio šepetėlio kaina yra $3 (~8Lt) - dvigubai pigiau :) Tačiau iš šio puslapio aš prekių siųstis negaliu, taigi moku brangiau ir perku iš UK, bet skaitytojos iš Lietuvos arba tos, kurios turi pažįstamų/gyvena USA, drąsiai gali naudotis ir USA oficialiu tinklapiu bei įsigyti tų pačių prekių žymiai pigiau :)
  5. Šepetėlis tikrai gerai paima produktą - neišbarsto jo, gerai kabina priemonę. Man tinka ir patinka :)

O Jūs, mielos skaitytojos, ar turit savo mėgstamą šešėlių ir teptuko duetą? Pasidalinkit atradimais - gal ir aš susigundysiu! :)

No comments :

Post a Comment

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com