Saturday, January 5, 2013

"Viskas arba nieko"

Aš iki šiol pamenu tuos žodžius, kai žaidžiant boulingą su tėčiu, jis man vis kartodavo "Na ir žaidi. Viskas arba nieko", nes aš vis numušdavau arba visus kėglius, arba konkrečiai pramesdavau boulingo rutulį pro šoną ir nenumušdavau nei vieno... Tai vyko taip labai labai seniai, kad atrodo turėjau pamiršti - gi nieko čia ypatingo. Bet ne - nejuda nei per milimetrą šie žodžiai iš atminties. O gal tikrai ir šiaip gyvenime man viskas arba nieko? :)
Na, kas liečia kosmetiką ir pirkinius, tai pastebiu - jei jau kažkas labai labai išgyrė produktą, tai man būtinai reikia jį turėti ar bent jau išbandyti. O jei nepatinka, tai nesicackinsiu ilgai ir šveisiu lauk pusę neišnaudoto buteliuko / tūtelės.
Bet vis tiek. Kalėdos. Ir dovanos. Kaip ten sako - gal vėlgi viskas arba nieko? Ilgai norėti, tokie labai išsvajoti ir nebūtinai apgalvoti daiktai plaukia į namus. Aš laiminga ir džiugi, o ko daugiau reikia? :) Kai pamačiau šiuos gėrius, neabejotinai žinojau - bus namie. Nes pilnai telpa į sąvoką "Viskas", o tai kur kas geriau, nei.. "Nieko" :)



Soap&Glory produkciją atradau pakankamai neseniai - tik atvykusi gyventi čia. Tačiau vos atradus mane sužavėjo šios spalvingos ir itin išraiškingos pakuotės - nieko solidaus, nieko itin moteriško ar prabangaus, tačiau viskas alsuoja žaismingumu ir džiugesiu, spalvomis ir įkvėpimu. Naudoti Soap&Glory kūno šveitikliai (spalio pabaigtukuose aprašytas vienas jų) patiko savo poveikiu, bet nelabai patiko kvapu ir pakuotės patogumu. Tačiau rinkinyje matau daugiau patogių pakuočių (buteliai su pompomis ir rankų bei kojų kremai patogiose naudojimui pakuotėse), o tai tarsi atsvara tiems dviems atsukamiems indeliams :) Na ir labai tikiuosi, kad kvapai šį kartą nenuvils.. Tiesa - rinkinyje itin džiugina ir pati kosmetinė. Didelė, kokybiška, galinti sutalpinti savyje visą mano turimą gėrį kūno priežiūrai. Puiku! Kartoninės dėžutės, matomai, keliaus poilsio, o į trasą eis ši rožinė žavuolė :)










Na, o apie Lancome gėrį turbūt net ir pasakoti nereikia. Akis varvinau vos pamačiusi, kad prieš šventes prekyboje atsirado įvairūs Kalėdiniai kosmetiniai rinkiniai, kuomet perkant vieną ar dvi prekes (arba perkant prekių už tam tikrą kainą) rinkinius galima įsigyti gerokai pigiau, nei jų reali vertė. Laukiau, mąsčiau, svarsčiau, kol vieną dieną nedidukėje vaistinėje, esančioje prie darbo (giriu Meaghers Pharmacy vaistinių tinklą ir tikrai rekomenduoju nepraeiti pro šalį, jei pamatysite savo kelyje!) mane ir kolegę jau pažįstančios vaistinės konsultantės nudžiugino leidusios pirkti vieną bet kurią kosmetinę priemonę ir įsigyti šį rinkinį :) Man užteko išeiti iš vaistinės, garsiai paklausti kolegės "Ar aš jo tikrai noriu?", kai apsisukau ir vos ne tekina nulėkiau čiupti gražuolės dėžės. Rinkinys puikus, traukiantis akį ir, priešingai nei Soap&Glory, tarsi alsuoja prabanga ir nenuginčijamu moteriškumu. Bet ko ir norėti - vienas rinkinys skirtas kūno priežiūrai, o kitame puikuojasi dekoratyvinė kosmetika.. :) Nei vieno šiame rinkinyje esančio produkto dar nebandžiau, bet išbandžiusi tikrai negailėsiu apžvalgos. Tik štai minusas ir gana nemenkas - didžiulė kosmetinė tikrai sutalpintų mano turimą ir naudojamą dekoratyvinę kosmetiką, tačiau... Auksiniai blizgučiai nuo jos labai labai byra. Įsivaizduokite, kas būna, kai apsirengusi juodais rūbais naršau visą gėrį, esantį šioje kosmetinėje. Nieko žavaus :) 

Taigi, mano Kalėdos buvo tikrai gausios ir nuostabios dovanų klausimų, o ir apie pačią jaukumo atmosferą nėra ko ir kalbėti. 
O kokios buvo Jūsų Kalėdos dovanų atžvilgiu? Ar likote patenkintos tuo, ką Kalėdinis stebuklas atnešė į Jūsų namus? :)

                




4 comments :

  1. Kokios puikios dovanos!!! Ir dar gyva eglute namuose. mmm.... gaila, kad Kaleods jau baigesi..
    As tai visada esu patenkinta savo dovanomis - vertinu pacia intencija ir demesi:)

    ReplyDelete
  2. Supergirl - kaip ten sako protingos tetos ir gudrūs dėdės "Būkim biedni, bet teisingi". Ne visuomet ir ne visos dovanos džiugina :D Štai jei man padovanotų vyras kokią dietų knygą, tai rimtai susimąstyčiau ir nelikčiau labai patenkinta. O lagaminas kosmetikos būtų pats tas :D Na ir šiaip kokios smulkmenos irgi nėra blogai. Taigi iš dalies pritariu, kad svarbu pastangos ir dėmesys :)
    Taip, labai gaila, kad Kalėdos baigėsi... Taip ir norisi pasilikti eglutę namie su visu tuo tikru, gyvu ir šviežiu miško kvapu. Ir šiaip nelabai įsivaizduoju savo Kalėdų su dirbtine egle, todėl ši buvo labai labai norėta, ieškota ir toookia vykus - pigi (lyginant su visomis kainomis, kuriomis čia buvo parduodamos eglės), ilgalaikė ir labai kvapni :)

    ReplyDelete
  3. Vat to tikro egles kvapo labiausiai namuose ir truksta, kai puosi netikra eglute..
    Kad zinok, matyt mane draugai pakankamai gerai pazista, nes visada pataiko su dovanom:)

    ReplyDelete

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com