Saturday, January 12, 2013

Geri daiktai? Puikūs daiktai.

Gaila, kad kartais vos tik atradus puikų daiktą į jo vietą atsistoja kitas dar puikesnis ir tuos gerus atsiliepimus parašyti tiesiog pritrūksta laiko... Ir kartais noro. Nes tuomet norisi aprašyti tą dar puikesnį daiktą :) Ne, bet ką aš čia... Geriau tiesiai prie reikalo :)
Gana seniai, rugpjūčio mėnesio Adorebox dėžutėje gavau šiuos nuostabuolius, kuriuos išbandyti nusprendžiau visai neseniai, vos prieš savaitę ar pusantros. Ir po pirmo pabandymo supratau, kad šis daikčiukas man tikrai labai patinka! :) L'Oreal Paris Studio Secrets Professional "Sculpting blush duo"





                



Pliusai:

  • Laikymasis. Ant mano probleminės odos kartu su makiažu išsilaiko nuo - iki, t.y. nuo pasidažymo ~7val ryto iki makiažo nuvalymo ~7val vakaro! Puiku, ar ne? :) Esu jau beveik pripratusi prie to, kad bėgant valandoms skaistalai šiek tiek paplaukia kartu su visu makiažu, nes mano oda nėra pati dėkingiausia ilgam makiažo išsilaikymui, bet šis gėris puikiai laikosi vietoje ir niekur bėgti neplanuoja :)
  • Spalvos. Ruda nėra įkyriai oranžinio ar plytų raudonio atspalvio, nėra ir pernelyg šviesi, beveik nematoma. Toks puikus viduriukas veido kontūravimui, skruostikaulių išryškinimui. Rausva taip pat nėra nei pernelyg barbiškai rožinė, nei pernelyg šviesi - žaidžiant sluoksniais bei sklaidant galima išgauti kiekvienai norimą ir reikalaujamą ryškumą :) Naudojant abi spalvas kartu jos tarpusavyje nesipjauna, nekontrastuoja, stipriai nesiskiria viena nuo kitos nerealiai skirtingu ryškumu ar pan. Puiki dermė, trumpiau tariant!
  • Pigmentacija. Mėgstu tas kosmetines priemones, kurių nereikia šepetėliu tarsi gremžti tam, kad kažkas matytųsi ant odos. Švelniai kelis kartus šepetėliu pabraukus tiek ant rudos, tiek ant rausvos spalvos pigmentas jau prilimpa prie šerelių (naudoju sintetinių šerelių šepetėlius) ir skaistalai bei bronzantas puikiai matosi ant odos. 
  • Tekstūra. Viso produkto tekstūra nėra pernelyg miltiška - skirtumas lyginant su mano tikrai mėgiamais Essence "Cherry Blossom Girl" limituotos kolekcijos skaistalais akivaizdus. Spalvoti miltukai nebyra į visus šonus naudojant produktą, kas dalinai suteikia ilgaamžiškumo naudojant jį pagal paskirtį, o ne tiesiog išbarstant į šonus :)
  • Pakuotė. Trys viename - skaistalai/bronzantas, šepetėlis ir veidrodėlis. Tiesa pridėtą šepetėlį bandžiau tik vieną kartą ir labai greitai jį padėjau atgal... Na bet jis bent jau yra pakuotėje :) O štai veidrodėlio įdiegimas pakuotėn tikrai gudrus žingsnis - na juk ne visuomet moterys turi veidrodį "po ranka" :)
  • Spalvų pasirinkimas. Ši dalis man buvo maža naujiena - na, logiškai mastant suvokiu, kad negali gi viena spalva tikti visoms moterims, bet iš kitos pusės galvojau, kad tokia universali spalva tikrai puikus išradimas. Tačiau panaršius oficialų L'Oreal USA puslapį pamačiau, kad viso egzistuoja 4 skirtingų spalvų rinkinukai. Taigi visoms norinčioms tikrai yra iš ko rinktis :)
  • Kiekis. 11g gėrio, kuris pigmentuotas, nemiltiškas, pakankamai išvaizdžiai atrodančioje pakuotėje, puikių spalvų. Nuostabu! :)
Minusai:
  • Pridėtas šepetėlis. Diskutuotinas minusas, tačiau, mano asmenine nuomone, jis šiek tiek toks niekam tikęs - per mažas, per siauras, nekabina pakankamai produkto, ne itin patogus. Na, jis tiesiog yra pridėtas ir tiek. 
Neutralu:
  • Kaina. Ši dalis turbūt visuomet yra tokia apimanti, atrodytų, labai platų kainų diapazoną. Šį kartą tai ne išimtis - radau penkias internetines parduotuves, kuriose produktą galima įsigyti už visiškai juokingą kainą arba už gana normalią ir įprastą bet kuriai kosmetinei priemonei.. Taigi:
  1. Oficialus L'Oreal tinklapis siūlo skaistalus įsigyti už $12.95 (~34Lt);
  2. JAV parduotuvė Wallmart rodo $10,84 (~29Lt);
  3. Pirmas Google paieškoje rastas internetinio "turgaus" eBay skelbimas rodo, kad kažkas noriai parduoda skaistalus už $5,99 (~16Lt), tačiau kainą gali gerokai padidinti siuntimo mokestis, kuris priklausys nuo šalies ir siuntimo tipo...
  4. ChemistDirect produką siūlo įsigyti už 6,48svaro (~28Lt);
  5. Na ir puikiausias radinys - specialus kito internetinio "turgaus" Amazon pasiūlymas! $1,73 (~5Lt) už šį gėrį! Manau, kad jei neturėčiau skaistalų tiek, jog užtektų ne tik draugus, šeimą, giminę, bet ir kaimynus padažyti, tai tikrai griebčiau dar bent vieną dėžutę atsargai :) Deja... Sveikas protas mano galvoje vis dar sveikas :D
Reziume:
  • Manau, kad nieko čia daugiau ir nepridursi. Paskaičiavus pliusų ir minusį kiekį aiškiai matoma mano nuomonė apie šį L'Oreal produktą :) Tikiu ir linkiu, kad ir toliau jų kuriami kosmetiniai gėriai džiugintų moteris, na o aš džiaugiuosi ir dėkoju Adorebox komandai, kad suteikė galimybę ir supažindino mane su būtent šiais skaistalais! :)


1 comment :

  1. Kotryna - vaje, tikrai labai keista! O ką Adorebox komanda į tai? Ar nesikreipei? Manau tikrai būtų išsprendę problemą... Tikrai gaila, kad taip nutiko Tau, nes manau, kad ir tamstelei patiktų produktas :)

    ReplyDelete

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com