Saturday, July 27, 2013

Back 2 MAC.

Kai vasario mėnesį rašiau apie naujai įsigytus MAC skaistalus, jau tada minėjau, kad kartoninė produkto pakuotė tiesiog rėkte rėkia, jog į MAC tikrai grįšiu... Taip ir nutiko. Ir su kaupu :) Bet bet bet šiandien dalinsiuos atsiliepimais ir įspūdžiais tik apie tai, apie ką jau galiu užtikrintai kalbėti.

Mane žavi šešėliai. Jau ne kartą minėjau, kad akių šešėliams turiu tarsi maniją - pamatau nematytą, įdomesnę spalvą ir būtinai turiu ją įsigyti!!! Juk Sigma akių makiažo šepetėlių komplektas negali stovėti kavos pupelėse be darbo!! Ir visai nesvarbu, kad stalčius pilnas įvairiausių gamintojų ir atspalvių šešėlių - nuolat atrandu kažką naujo, kažką įdomaus, kažką kitokio... Taip nutiko ir šį kartą.

Vietiniame skelbimų portale (tokiame, kaip garsusis žymusis skelbiu.lt arba dar geriau jaunimo tarpe žinomas ir mėgiamas manodrabuziai.lt, tik skirame Airijos rinkai) pamačiau skelbimą, kuris tuoj pat patraukė akį - mergaitė išsiparduoda savo MAC kosmetiką puikiomis kainomis! Be abejo, rizika, jog produktai - padirbiniai, labai didelė, bet... Surizikavau. Ir visai nesigailiu :) Taip į mano namus jau kitą dieną po skelbimo įdėjimo atsirado šie grožiai..





 
 










MAC 15 šešėlių paletė talpina, remiantis logika :))) 15 norimų MAC re-fill (papildo) tipo šešėlių. Pati paletė yra plastikinė, viduje nėra veidrodėlio (šioks toks minusas...), užsidaro pakankamai patikimai, taigi nereikia baimintis, jog šešėliams kas nors nutiks. Pakuotės dugne (tarp pačio pačiausio dugno ir vietos talpinti šešėliams) įmontuotas magnetas, tai šešėliai į kiekvieną jiems skirtą talpyklą įsitaiso patogiai ir saugiai, nes vietos aplink šešėlį nelieka daug ir norint jį išimti pagalbon tenka pasitelkti arba labai ilgus nagus, arba... smailą daiktą (pvz. nagų dildę :) ).
Mano įsigytos spalvos šiai paletei yra šios:
1. MAC "B47 Haux", 1.5g
2. MAC "A57 Soba", 1.5g
3. MAC "A46 Fiction", 1.5g

Kiekvieną papilduką sudaro 1.5g spalvos šešėlio - manau, kad turint tiek daug spalvų (t.y. pilnai pripildžius 15vnt. paletę) tokio kiekio puikiai pakanka :)

Pliusai:

  • Spalvų gama. Oficialus "MAC" tinklapis siūlo gyvą galybę gausybę norimų atspalvių - tik spėk rinktis!!! Taigi paletė tiesiog negali būti nuobodi :) Interneto platybėse ir kitų tinklaraštininkų galybėse pūpso įvairiausių tonų ir pustonių paletės - nuo rudų iki geltonų, nuo spalvotų ir sumiksuotų iki... žodžiu visokių visokiausių!! MAC tikrai pasistengė, kad kiekviena kosmetikos maniakė liktų patenkinta :)
  • Laikymasis. Šiandien ryte, jau žinodama, kad vakare pasakosiu Jums apie tai :), šešėlius (Haux spalvą) išbandžiau prieš tai netepusi akių vokų šešėlių pagrindu. Rezultatas - šešėliai puikiai išsilaikė ant akių visą dieną, daugiau, nei 12 valandų. Eksperimentas pasiteisino, pliusiukas šiam kriterijui uždėtas!
  • Pigmentacija. Pridėtose nuotraukose šešėliai taip pat tepti be šešėlių primerio. Kaip matote - spalvos ryškios, aiškios. Ir tam buvo naudotas vos vienas patepimas :)
  • Tekstūra. Šešėliai atitinka tai, ką matau pakuotėje - jei matau ir manau, kad spalva bus matinė, tai ji tokia ir yra!! Štai Haux spalva yra matinė, kai tuo tarpu Soba ir Fiction yra tarsi šilkinės, satininės, BET be jokių papildomų žėručių ar didelių blizgalų.
Minusai:
  • Konsistencija. Šioks toks nusivylimas, bet dvi iš trijų spalvų pasirodė pakankamai miltiškos konsistencijos - imant su šepetėliu šiek tiek byra. Norėtųsi, kad šio gamintojo produktas atitiktų tiek kainą, mokamą už šešėlį, tiek apskritai savo vardą, kuris garsus visame pasaulyje..
  • Kaina. Aspektas, kurį verta paminėti... Pirkus paletę ir šešėlius per skelbimus, man visas gėris atsiėjo €30 (paletės kaina buvo €10, o šešėlių po €7, tačiau mergaitė simboliškai nuleido vieną pinigėlį), t.y. apie 104Lt. Tačiau... Tokia laimė nusišypso retai :) Oficialioje MAC parduotuvėje čia, Airijoje, vienas papildukas kainuotų €12,50 (~44Lt), o šio tipo palečių gamyba yra nutraukta ir rinkoje atsirado nauja - didesnė, tačiau ir brangesnė, paletė.. Taigi. Perkant parduotuvėje malonumas bus tikrai brangesnis. Ir ne kiekvienas gali tam ryžtis :) 
Reziume:
  • Nors pirkinį šiek tiek temdo du gana nemaži minusų punktai, tačiau visumoje esu tikrai patenkinta. Spalvos įdomios, išskirtinės (ypač manoji turima Fixtion, kuomet, priklausomai nuo apšvietimo, kinta ir jos spalvinė gama), platus siūlomų spalvų asortimentas, patogi pakuotė laikymui. Visumoje produktas geras ir.. jau tapęs mano mėgiamu ir kasdien naudojamu :) Ir atrodo, kad reikia ir užtenka tiek nedaug - vos trijų spalvų.. Bet puikiai žinau, kad šios trys spalvos toli gražu ne pabaiga mano paletėje. 

Ar Jūs esate bandžiusios MAC šešėlius? O gal turite tokio tipo MAC paletę?? Nebūtinai 15-os spalvų - galbūt mažiau?
Pasidalinkite įspūdžiais ir palečių nuotraukomis - laaabai smalsu!!


Gražaus šeštadienio vakaro su nuostabia draugija ir skanaus vyno taure :)

3 comments :

  1. Baisiai brangi ta mac kosmetika, bet tikiuosi, kad kadanors gyvenime turesiu galimybe ja isigyti! O haux spalva man asmeniskai tiesiog dieviska! :)

    ReplyDelete
  2. Eva, nežinojau, kad esi tokia kosmetikos fanatikė...! :)) Turi SIGMA šepetėlių rinkinį?? Aš seniai svajoju išbandyti kelis pagrindinius jų šepetėlius ir palyginti su MAC, nes pastaruosius vien pagrindinius įsigyti man kainavo tikrai brangiai :) Koks yra kainų skirtumas ir iš kur siūlytumei pirktis/ siųstis?

    ReplyDelete
  3. MAC tai tikrai kažkas tobulo...:)
    Ir aaš susidomėjau sigma šepetėliais ir jų kokybę, vis tik jų kaina skiriasi nuo MAC šepetėlių, bet girdėjau nemažai gerų atsiliepimų, kaip jie tau?.

    ReplyDelete

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com