Sunday, February 16, 2014

Quality and Quantity.

Makiažas - toks reikalas, kuriam negalioja turbūt jokios taisyklės. Taisyklės, apibrėžiančios kiekybę. Be abejo, kokybei taisyklės, išimtys, poreikiai ar kiti nerašyti ar pripaišyti niuansai visuomet galioja, tačiau kiekybei.. Ir niekada mums špakliaus nebus per daug! :) 


Kai dar praėjusių metų birželio mėnesį rašiau nediduką įrašą apie mano kosmetinę papildžiusį mažą Inglot norą, tikrai negalvojau ir net nenutuokiau, kad pakankamai greitai mano kosmetinę papildys ne dar vienas ar du mono šešėliai iš Inglot linijos, bet visos trys paletės! Na, atvirai sakant, tokie pasikeitimai mane itin džiugina :)


Taigi kodėl ir kaip šiai dienai mano kosmetinėje puikuojasi tiek ir būtent tokie Inglot šešėliai??



Manau, kad pirmiausia itin svarbu paminėti, jog didelis šių palečių pliusas - freedom system (laisva sistema) palečių atspalvių rinkime. T.y. kiekvienoje Inglot parduotuvėje galima įsigyti tuščių magnetinių palečių, kurios talpina nuo 2 iki 40 šešėlių, skirtų būtent tokio tipo paletei. Inglot parduoda tiek mono (pavienius) šešėlius, tiek paletėms tinkamus freedom sistemos šešėlius. Taigi, kiekvienam pirkėjui tinkama sistema Inglot paverčia dar patrauklesne kosmetikos linija!



INGLOT trijų spalvų paletė (07, 405, 563)

Ši paletė į mano namus atkeliavo po ilgo (maždaug 5minučių :)) ) sprendimo apie tai, ar geriau viena Inglot paletė su keliais šešėliais, ar geriau vienas papildomas MAC šešėlis į jau turimą paletę. Noras išbandyti Inglot šiek tiek artimiau nugalėjo. Išsirinktos spalvos puikiai pasitarnavo to vakaro makiažui - dvi blizgios, šilkinės tekstūros spalvos ir viena matinė, tinkama naudoti ne tik akių makiažui, bet ir, pasak pavadinimo paskirties, antakių spalvai koreguoti. Šito daryti naudodama šią spalva niekuomet nebandžiau, bet jei kada išbandysiu - būtinai papasakosiu įspūdžius :)
Rinkdamasi keturių spalvų paletę, vieną vietą palikau tuščią - nors Inglot turi tikrai itin didelį spalvų pasirinkimą, tačiau tuo metu išsirinkti dar vienos spalvos, tinkančios prie jau išsirinktų šių trijų, nesugebėjau, taigi galvos pernelyg nesukau ir palikau sau galimybę tuščią vietą užpildyti kiek vėliau :)
Visos trys spalvos gali būti drąsiai naudojamos vakariniam, kiek ryškesniam makiažui būtent dėl dviejų spalvų šilkinės tekstūros. Dieniniam makiažui šių spalvų žerėjimo gali būti kiek per daug.




INGLOT dviejų spalvų paletė (452, 154)

Šia palete aš itin džiaugiuosi dėl kelių dalykų :)
Visų pirma - ji gauta dovanų Kalėdų proga nuo mano nuostabiosios Gretos! :) Moterie, jei skaitai - dar kartelį LABAI LABAI dėkoju už tokią puikią staigmeną!!! :*
Toliau džiugesys ima dar didesnis, nes abi paletės spalvos puikiai suderintos ir itin tinkamos naudoti kartu tiek atspalviais, tiek tekstūra vakariniam makiažui - abi spalvos šilkinės tekstūros su lengvu žerėjimu, bet ne su blizgučiais. Abi spalvos turi rausvo tono. Ir abi spalvos labai žaviai žiūrisi kartu :)
Ir dar džiugesys ima todėl, kad 452 atspalvis - vienas iš mano mėgiamiausių!!! Ir būtent nuo šio atspalvio prasidėjo mano pažintis su Inglot :) Tačiau pastaruoju metu šešėliuose pamėgau paletes, nes jas naudoti ir laikyti man kur kas patogiau, taigi turimas šio atspalvio mono šešėlis iškeliaus į kitus namus, o šis paletėje esantis atspalvis toliau itin džiugins mano širdį.



INGLOT penkių atspalvių paletė (376, 327, 357, 457, 352)

Ši didžioji Inglot paletė į mano rankas pateko gana netikėtai. Vieną dieną naršiau Kosmetikos išparduotuvę viename populiariame lietuviškame forume ir pamačiau JĄ. Itin mėgdama Inglot kokybę negalėjau jos palikti kitoms rankoms, todėl nedelsiant susisiekiau su pardavėja ir jau po kurio laiko ją laikiau savo rankose :) 
Nors paletės atspalvius rinkausi ne pati, tačiau galiu pasakyti, kad visos spalvos puikiai parinktos, suderintos ir tinkančios naudoti tarpusavyje viena su kita. Puikiai parinktos spalvos tiek dieniniam, tiek vakariniam makiažui :) Viena iš spalvų - 457 - nuo kitų mano turimų atspalvių skiriasi savo tekstūra ir sudėtimi. Joje yra nedidukų, smulkiai maltų žėručių, kurie šešėlio atspalviui prideda savotiško žavesio. Visi kiti paletėje esantys šešėliai - matiniai. Neatmetu galimybės, kad paletę šiek tiek performuosiu, jei reikės kur nors išvykti, nes pati paletė nėra itin didelė, tačiau talpina net 5 spalvas ir yra puikiai tinkama pasiimti į kelionę :)

Taigi, visi mano turimi Inglot šešėliai pasižymi tikrai puikiai kokybe. Kai kurios spalvos yra šiek tiek miltinės tekstūros (pvz. 563, 357, 352), tačiau jų skalsumas naudojant, atspalvių gama, pigmentacija, lengvumas sklaidant bei laikymasis ant vokų tikrai verčia pamilti ir tiesti ranką link šių šešėlių!
Aš puikiai žinau, jog šios turimos Inglot paletės bei atspalviai - ne paskutiniai mano kosmetinėje, nes kol kas neturiu nei kuo skųstis, nei kuo peikti turimų spalvų :)

Ar Jūs turite Inglot šešėlių ar palečių? Jei taip - pasidalinkite savo įspūdžiais! Papasakokite, kokias spalvas turite ir kodėl būtent jas pasirinkote? :)
Jei neturite - ar susižavėjote Inglot šešėliais ir ar kilo noras susipažinti su šia kosmetikos linija? :)


3 comments :

  1. Aaa! Ir mano vardas cia :)) ner uz ka!! labai dziaugiuos, kad patinka :))

    ReplyDelete
  2. Greta - be abejo, kad cia! kitaip ir buti negali ;) labai labai dziaugiuosi ir labai aciu ;**

    ReplyDelete
  3. Labai gražios spalvos, kokybiška ta Inglot kosmetika :) o iš šio įrašo man labiausiai patiko 452 spalva, tokia gan neįprasta, bet daug kur galima panaudot, žavus atspalvis :)

    ReplyDelete

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com