Tuesday, February 4, 2014

Tiny lovely bits and pieces. GIVEAWAY.

Mažos atrakcijos VISUOMET džiugina. 
Ir rašydama žodį "atrakcijos" turiu minty ne tik įvairius smagius nuotykius, bet ir įvairias smagias bei jaukias dovanas :) Net ir smulkmenos, gautos visiškai netikėtai, džiugina!

Sako, kad laimingi laiko neskaičiuoja.. Šiuo atveju ir aš jo neskaičiuoju. Kuriuo atveju? Savo tinklaraščio rašymo klausimais! Nežinau, kada ir kelintą gimtadienį švenčia mano tinklaraštis, nes esu pernelyg laiminga darydama tai, ką mėgstu ir tai, kas man patinka :)) 

Tačiau šiandien noriu ne apie save, o šiek tiek apie Jus, mano mieli skaitytojai!! 

Taip taip - sėdėjau ir pagalvojau, kad per visą šį laiką, kiek rašau ir kiek Jūs mane skaitote, dar nei karto akivaizdžiai nepadėkojau savo skaitytojams :) Esu ne kartą dėkojusi raštu, o ir kiekvienas mane skaitantis turbūt puikiai suvokia, kad Jūsų akys ir Jūsų noras skaityti mano įrašus varo mane pirmyn :) 

Ir šiandien noriu paskelbti vieną tų interneto erdvėje populiariųjų giveaway akcijų atrakcijų!! 

Taisyklės norint dalyvauti labai paprastos:

1. Dovana atvira keliauti į bet kurį pasaulio kampelį, taigi visai nesvarbu, iš kur Jūs mane skaitote: Lietuva, Airija, Anglija, Amerika ar Indija! 
2. Turėtumėte (na taip taip, nejauku taip sakyti, bet.. :)) ) tapti mano tinklaraščio Facebook paskyros My Own Shopping Avenue mėgėju (Like);
3. Komentaruose (arba Facebook paskyroje, arba čia, tinklaraščio įraše) prie įrašo apie šį giveaway pasidalinkite mintimis apie savo mėgiamiausią kosmetinę priemonę - tą, be kurios negalėtumėte ištverti nei dienos! Ta, kuri su jumis turi keliauti ir keliauja net ir į tolimiausią ar ilgiausią kelionę :) Ta, kuri skaidrina net ir niūrią dieną. Tiesiog ta, kuri kosmetinėje yra pati pačiausia!!
4. Komentuodami nepamirškite paminėti savo e-pašto adreso, kad galėčiau su Jumis susisiekti, jei tapsite laimėtoju! :)

Akcijai noriu paskirti 14dienų, t.y. 2savaites. Kaip tik tuomet bus atslūgusios įvairios pamišėliškos nuotaikos po Valentino dienos ir po Vasario 16osios įspūdžių. Taigi Vasario 18tą išdidžiai ir pilna dėkingumo Jums, kad skaitote, paskelbsiu vieną laimėtoją, pas kurį keliaus štai tokia žavi smulkmena :) 



STARTUOJAM!! :)

15 comments :

  1. Aha, tikrai smagu visokios atrakcijos. Tad... FB gerbėja esu jau seniai, tad šį punkta praleidžiu. O visur su manimi keliauja blakstienų tušas (kokį tuo metu naudoju). Galiu išeiti į gatvę be jokios kitos kosmetikos, bet blakstienų tušas man būtinas. Taip pat visur su manimi keliauja mano mėgstamiausių kvepalų Montale Amber&Spices testeriukas. Kai noriu pasijusti ypatinga, man užtenka tik lašelio šių kvepalų. Ir nesvarbu kur būčiau - namie, vakarėlyje ar džiunglėse.

    Judita
    asmeniniai.reikalai@gmail.com
    http://smellofpeony.blogspot.de/

    ReplyDelete
  2. Seniai laukiau naujų irašų, o dabar dar ir konkursas, smagu :-) Skaitau blogą jau senokai, dabar ir FB seksiu naujienas... Su manim visur keliauja imbierinis TBS lūpų balzamas...Esu "uzsikabinus" už šio kvapo paskutiniu metu, net keista pačiai :-) Linkiu kuo daugiau įrašų ir lauksiu konkurso rezultatų;-)
    gudris@gmail.com

    ReplyDelete
  3. Tegaliu pritarti Juditai - mano mėgstamiausia kosmetikos priemonė irgi yra tušas! Kol kas dar ieškau to Pačio Pačiausio, tad nuolat smalsu išbandyti kažką naujo. ;) Tušas yra something essential for me... Gėda prisipažinti (totali kosmetikos priklausomybė...), bet be jo negaliu pajudėti nė iki parduotuvės, atrodo, kad visi žmonės spokso į mane. :D Tarp kitko, į Beauty World labai dažnai užduodamą klausimą "Jei leistų pasilikti tik vieną kosmetikos priemonę visam gyvenimui, kurią pasiliktum?" taip pat atsakyčiau - tušą, juk išraiškingos akys - didelis ginklas!
    P.S. Sėkmės su blog'u, sena gerbėja! ;)
    Vasare.bt@Gmail.com

    ReplyDelete
  4. Seku per FB. Negaliu gyventi be lūpų vazelino/balzamo!!! Jų turiu milijoną, dabar naudoju Neutrogenos. evelina.coliuke@gmail.com

    ReplyDelete
  5. Skaitau skaitau ir laukiu visada irasu! :)
    mano pati pati paciausia priemone visada buvo, yra ir bus vazelinas/blizgesys lupoms!!! turiu koki gal melejona :)) ir kiekviena karta pamacius koki nauja neisbandyta galvoju kad reikia butinai isigyti! :) Siuo metu "einamiausias" - uoga uoga "pagauk mane" - toks svelniai moteriskas ir naturalus! :))
    Jurga
    zabankstis@gmail.com :)

    ReplyDelete
  6. Sveika,
    seku tavo tinklaraštį greičiausiai nuo pačios pradžios, kai jis buvo kitu pavadinimu ir gyvenai dar Lietuvoje. Visada žavėjo kaip įdomiai moki aprašyti ir pateikti absoliučiai viską. Pamenu, turėdavai ne mažą nagų lakų kolekciją. Matyt įkvėpta tavo įrašų ir aš juos kaupiau.. :D Laikas bėga, kaupimo manijos baigiasi, bet vis tiek smagu sulaukti naujų įrašų. :)
    Kalbant apie patį pačiausią produktą, tai visada su savimi turiu blizgį ar lūpdažį. Mėgstu švelnias, moteriškas spalvas, todėl dabar mėgstamiausias ir labiausiai naudojamas Victoria's secret endless pink blizgesys. :) Švelniai rožinės spalvos ir tarp kitko - skanus.. :D
    Facebook'o sekėja irgi seniai esu :)

    Eglė
    spalvota.muzika@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Kosmetikos priemonė, be kurios aš neišgyvenčiau nei dienos, yra juodas akių pieštukas. Jų turiu daugybės firmų, ir mėgstamiausio išskirti negalėčiau. Svarbiausia, kad bent vieną jų turėčiau su savimi, nes be šitos priemonės aš kaip be rankų. :) Bent jau man, mano akys atrodo labai 'blyškios', todėl jas nuolat paryškinu. To nepadarius turbūt jau nedrįsčiau kažkur išeiti. Galiu išeiti iš namų nesidažiusi blakstienų ar be makiažo pagrindo, tačiau pamatyti mane nepasidažiusią akių pieštuku yra beveik neįmanoma. :)

    Knyst.laima@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Mano must have yra maskuoklis. Šiuo metu tai Eveline 2in1 concealer'is, be kurio jau neįsivaizduoju kosmetinės. IR, taip pat be Korres guava lūpdažio - purple spalvos. Pastarasis tiesiog saldainis, mmm kvapas ir skonis!!! O lūpų grožis, ypač tinka šaltajam sezonui. Paryškina, padrėkina - pasaka!


    Živilė
    zivile.gud@gmail.com

    ReplyDelete
  9. Tinklarasti skaitau seniai, o dabar jau ir Fb sekeja patapau :) Labai smagu tokie konkurseliai, tad bandau laime ir as :) Is tiesu, pastaruoju laikotarpiu neapsieiciau be antakiu formavimo priemoniu(seselio ir teptuko), nes tik tiek uztenka, kad veikdukas atrodytu iskart taip ryskiau. Naudoju Essence, produktas puikus, pakuote - tragedija :)

    monika.sakalauskaite@gmail.com

    ReplyDelete
  10. Negaliu gyventi be lūpų balzamo! Vienas rankinėj, kitas vonioje, trečias ant stalelio prie lovos, dar kitas darbe... :) Visada po ranka turi būti kažkoks produktas lūpoms. Žiemą ši mano manija dar labiau sustiprėja... :D
    Tavo tinklaraštį skaitau nuo jo pradžios, nenustok rašyti!

    laurazakaite@gmail.com

    ReplyDelete
  11. Galeciau gyventi be daugelio dalyku, bet kiekviena diena blakstienu tusas ir lupdazis mano geriausi draugai:) .. rimtai geriausi! nei dienos be ju :) ...jau kuris laikas mylimiausi: Dior tusas ir Armani lupdazis ... ai ir dar! laimeti labai noriu :D (laurellla@gmail.com)

    ReplyDelete
  12. O aš negalėčiau gyvent be Blistex lūpų balzamo ir Anastasia antakių šešėlių :)
    Fingers crossed! :X :))

    ReplyDelete
  13. Galiu gyventi turbut be visu priemoniu, bet be akiu tuso jauciuosi kaip nuoga. Visada. Baisu iseiti i gatve be jo, o su juo pasauli uzkariauti tenka kiekviena diena :) Who run the world? Girls! :)) Sm-vaio ;)

    ReplyDelete
  14. Geras klausimas. Galvojau lūpdažis - juo galima ir skruostus paryškinti reikalui esant :) Bet visgi ne, tušas. Esu tiek prie jo pripratusi, kad be jo atrodau pati sau kaip be akių :D Jei akys sielos vaidrodis - tai tušas privalomas rėmelis :))
    Smagus blogas, beje :)

    Jurga Aitė :)
    jurgaol@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. Šiuo metu manau nebegalėčiau gyventi be NARS Laguna bronzato ir Orgasm skaistalų :). Anksčiau manydavau kam man šios priemonės..:D Bet kai nusipirkau rinkinuką,kurį sudaro šie du "gėriai",susimąsčiau: "ir kurgi aš anksčiau buvau..." :DD.
    Patinka dėl to,kadangi atspalviai yra tinkantys daug kam.Bronzatas tinka netgi itin šviesios odos savininkėms :)

    Linkėjimai,
    e.baranauskaite@gmail.com

    ReplyDelete

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com