Monday, July 31, 2017

Schaebens veido kaukė su hialuronu

Tinkama odos priežiūra asmeniškai man turbūt vienas didžiausių "galvos skausmų" - išsirinkti tinkamą kreminės pudros atspalvį ar antakių pieštuką vis dar neatrodo taip sunku, kaip atrasti savo odai tinkamiausias ir efektą suteikiančias jos priežiūros priemones. Aš esu tas žmogus, kuris poveikį nori matyti iškart. Nors ir suvokiu, kad retai taip būna, tačiau būtent šiuo atveju man į pagalbą ateina turbūt vienas iš tų nedaugelio produktų, kuris tikrai, jei jau suteikia, tai suteikia iškart matomą efektą. Todėl šį kartą aš ir vėl pasakoju ne apie ką kitą, o apie vienkartinę veido kaukę ir ji vėl iš Schaebens :) Šį kartą kompanija mane labai netikėtai nustebino atsiųsdama naują jų asortimento produktą, tačiau turiu pripažinti - atostogaudama Lietuvoje savęs absoliučiai nesulaikiau ir nusipirkau dar kelias būtent šios įmonės veido kaukių. Bandysiu visas po vieną ir pasakosiu įspūdžius jums, na o dabar pasiraitoju rankoves ir rašau apie Hyaluron maske - veido kaukę su hialuronu.

Schaebens Hyaluron maske*, 2 * 5ml, ~€2
Įsigyti galite Maxima, Drogas, Eurokos, Rimi ir kt. parduotuvėse





Apie Schaebens jau esu rašiusi šiame savo įraše, kuomet dalinausi įspūdžiais apie jų sukurtą braškinę šveičiamąją kaukę. Trumpai noriu priminti, jog Schaebens produkcija kuriama Vokietijoje ir įmonei itin svarbu savo klientų poreikius bei lūkesčius patenkinti itin aukštos kokybės produkcija - būtent todėl jie savo plačiam kaukių asortimentui skiria labai didelį dėmesį kūrimo eigoje.


Naujoji Schaebens hialurono kaukė yra skirta visų tipų odai ir pagrindinė šios kaukės paskirtis - drėkinti odą ir glotninti išsausėjusias odos vietas. Speciali kaukės formulė kartu maitina ir švelnina veido odą, padeda jai sėkmingai kovoti su senėjimo požymiais ir raukšlelėmis. Kaukės sudėtyje esanti hialurono rūgštis palaiko drėgmės pusiausvyrą, todėl oda išlieka elastinga ir jaunatviška. Sudėtyje taip pat yra makadamijų aliejaus, kuris stipriai maitina odą, o sviestmedžių aliejus ją minkština, ramina, saugo nuo kenksmingo aplinkos poveikio. Produkto sudėtyje nėra parabenų, silikonų, parafinų ir dažiklių, todėl turėtų tikti net išrankiausios bei jautriausios odos savininkams. Po kaukės naudojimo oda atrodo veiksmingai atgaivinta, lygesnė bei švelnesnė.
Turiu pripažinti, kad įmonės aprašymai apie savo produkciją mane labai dažnai sužavi. Skaitai ir, rodos, geri visą tą gėrį nuo etiketės ar reklamos į savo odą :) Tačiau ar tikrai realus poveikis yra toks, apie kokį pasakoja įmonė?


Pirmiausia trumpai apie pakuotę - lakštas yra perskirtas į dvi dalis, kurių vieną nuplėšti itin lengva ir labai patogu. Nereikia vargti ieškant žirklių ar burnoti, kuomet abi dalys įplyšta ir tenka dviejų naudojimų kaukes sunaudoti vienu metu. Tiesa, man taip pat smagu matyt, kad drėkinimui sukurtos kaukės pakuotei parinkta mėlyna spalva - sakykite, ką norite, tačiau asmeniškai man mėlyna iškart siejasi su drėgme, gaivumu, vandeniu.

  

Vienoje lakšto dalyje kaukės vienam naudojimui yra pakankamai - tikrai užtenka pilnai padengti veido odą ir dar pakankamai riebiu sluoksnius. Džiugina ir kaukės konsistencija - ji kreminė, nėra nei pernelyg tiršta, nei pernelyg skysta. Taip ir norisi paminėti, kad būtent tokio tipo kaukės man patinka kur kas labiau, nei molinės ar tos itin tirštos, kurias sunkoka paskirstyti, o jau pilnai užsitepus ant odos tiesiog negali sulaukti, kada gi bus galima produktą nusiplauti, nes odą traukte traukia. Su šia kauke nepatyriau absoliučiai jokio diskomforto. Ir nors gamintojas nurodo ją ant odos laikyti apie 10min - laikiau tikrai ilgiau, nes tiesiog užsimiršau paskendusi fotografijos pasaulyje :)



Taigi, ar pajutau kokį poveikį? Tikrai taip! Pirmiausia atkreipiau dėmesį, jog mano oda sugėrė beveik visą kaukę - nuėjus nusivalyti produkto likučio pamačiau, kad valyti praktiškai nėra ką. Tuo pat metu supratau ir tai, jog mano odai tikrai reikėjo papildomo drėkinimo, kad ir kaip ja rūpinuosi :) Taip pat iškart pastebėjau, jog oda pasirodė itin sudrėkinta, atgaivinta, liesti ją buvo malonu, atrodžiau labai žvali ir tiesiog puikiai pailsėjusi. Na, o kertinis akmuo, kuris nusvėrė visus krepšius į mano palankumo pusę - po kaukės procedūrų nebesitepiau jokiu kremu, nedėjau ant odos jokio papildomo produkto. Mano oda nepasidarė riebi, nepradėjo blizgėti nuo riebalų pertekliaus - ji atrodė drėgna, tačiau liečiant jautėsi matinė ir nepaliko jokio pėdsako ant mano pirštų. Tas drėgnumas buvo toks gilus ir sveikas, kad norėjosi vis žiūrėti ir žiūrėti į save veidrodyje :)
Ar rekomenduoju? Drąsiai! Ar kartosiu? Tikrai taip - aš kažkodėl galvoju, kad būtent šią kaukę įsigyjau ir pati, tik niekaip nerandu savo krūvoje naujų pirkinių, kur tos mano Schaebens kaukės padėtos.. Puiki proga susirasti, ar ne? :)



*PR Sample. Šią priemonę gavau testavimui. Visa išsakyta nuomonė yra mano asmeninė patirtis, kuriai nei gamintojas, nei PR atstovas įtakos neturi.

*PR Sample. I've received this product for testing and review purposes. However all of this opinion is my personal and neither the manufacturer, nor the PR person has any impact for it.

No comments :

Post a Comment

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com