Wednesday, August 2, 2017

Estée Lauder "Double wear light" skystas makiažo pagrindas

Nors šiuo metu tikrai negalėčiau atsakyti į klausimą, kada gi paskutinį kartą dariausi pilną makiažą darbo dienai ar progai (atradusi The Ordinary odos priežiūros priemones tiesiog nustojau dažytis - kol kas kasdieniai mano makiažo palydovai liko tik antakių pieštukas ir blakstienų tušas), tačiau savo pačias pačiausias ir mėgstamiausias makiažo priemones aš labai saugau ir tikrai žinau, jog pasibaigus vasaros sezonui toliau griebsiu jas į rankas ir mėgausiuos potėpiais ant odos.
Šį kartą pasakoju apie priemonę, kuri tikrai drąsiai stoja į penketuką mano geriausių kol kas atrastų skystų makiažo priemonių. Apie jos sesę kalba daug kas ir bandė turbūt dar daugiau žmonių, tačiau šioji gi vis lieka užmaršty nutylėta.. Vis galvojate, kas tai? Ne kas kita, o kaip puikus Estée Lauder skystas makiažo pagrindas "Double Wear Light".

Estée Lauder "Double Wear Light", 30ml, ~€36 - €46
Įsigyti galite Douglas bei Kristiana parduotuvėse





Estée Lauder įmonė buvo įkurta 1946 m. Niujorke ir veiklą pradėjo savo sukurtais keturiais gaminiais. Šeimos verslo įkūrėjams Estée ir Joseph Lauder užteko pirmųjų keturių produktų tam, kad savo darbu jie patikėtų ne tik patys, bet ir įtikintų visą pasaulį, kad kiekviena moteris gali būti graži. Dabar, praėjus jau daugiau, nei 70 metų nuo įmonės įkūrimo, ši paprasta mintis visiškai pakeitė grožio verslą. 
Po bendrovės sparnu šiuo metu yra net aštuoniolika itin garsių prekių ženklų ("Bobbi Brown", "Tommy Hilfiger", MAC ir t.t.). Dideli dalykai prasideda nuo mažų svajonių ir Estée Lauder tai puikiai patvirtina. Įmonė yra viena didžiausių odos ir plaukų priežiūros produktų, kosmetikos ir parfumerijos gamintojų. Kompanija išgarsėjo elegantiškais ir prabangiais produktais, pagamintais pirmenybę teikiant kokybei, naujovėms ir moksliniams tyrimams. Būtent dėl šios priežasties visa produkcija išsiskiria kokybe ir gali patenkint net išrankiausio kliento skonį. 


Double Wear Light - tai makiažo pagrindas, kuris ant odos išlieka ilgą laiką (net iki 15 valandų). Jo sudėties pagrindo pigmentai puikiai prisitaiko prie odos ir visą dieną nekeičia spalvos. Ypatingai lengva skysto makiažo pagrindo tekstūra tarsi padengia odą skaidriu šydu, reguliuoja riebalų išsiskyrimą, nekemša porų. Produktas prisitaiko prie odos, netepa drabužių, yra atsparus drėgmei, nebijo temperatūrų kaitos. Ant veido odos suteikia itin natūralų galutinį rezultatą, taip pat neapsunkina ir nesausina odos.

Vienok, remiantis kompanijos aprašymų, eilinį kartą atrodo, jog tai bus dar vienas nuostabiai tobulas produktas. Tačiau kaip iš tiesų visa tai veikia realybėje?



Pradėti, kaip visada, noriu nuo pakuotės apžvalgos. Taip taip - Estée Lauder gauna kokybės tašką ir šioje vietoje. Graži, prabangiai atrodanti kartoninė dėžutė slepia ne ką paprastesnę produkto tūbelę. Dėl naudotų blizgių medžiagų kartoninė dėžutė gana greitai apsitepa pirštų antspaudais, tačiau smagu matyti, kad gulėdama krūvoje tarp kitų nuolat kuičiamų makiažo priemonių pati dėžutė ne itin nusidėvėjo. Aš turiu tą keistą įproti makiažo priemones vis laikyti originaliose pakuotėse iki tol, kol jų neaprašau savo tinklaraštyje (arba jei nuspręsčiau, kad jos man nebepatinka ir norėčiau perleisti kartu su originalia pakuote, bet čia jau kita daina :) ). 
Paties makiažo pagrindo pakuotė pagaminta iš gana minkšto ir lengvai spaudžiamo plastiko, todėl išspausti patį produktą yra visiškai nesudėtinga. Tūtelė neaprašinėta įvairia bereikalinga informacija - kaip tik viskas sukurta gana minimalistiškai ir neiššaukiančiai. Galbūt vienas minusas, kurį pati pakeisčiau - kamštuko tipas. Taip, jis tikrai yra saugesnis ir patikimesnis už visus užspaudžiamus, uždaromus ir kitaip patogiai naudojamus, tačiau užsukamas dangtelis man tiesiog neatrodo patogus. Bet čia absoliučiai asmeninis pastebėjimas.


Produkto tekstūra taip pat atitinka įmonės aprašymą - lengva, gana skysta. Tikrai nepavadinčiau jos kremine arba tai būtų skystokas kremas :) 
Nors ir skystos tekstūros, tačiau pudros reikia pakankamai nedaug tam, kad pilnai ir tinkamai galėčiau padengti savo veido odą. Viskas priklauso nuo to, kokio stiprumo maskavimo norima - makiažo pagrindas gana lengvai pasiduoda sluoksniavimui taip suteikiant dar didesnį maskavimą. Naudojant tiek specialią makiažo kempinėlę, tiek šepetėlį produktas skirstosi puikiai, lengvai ir greitai pasidengia ant odos ir į ją įsigeria. Nepalieka kaukės efekto, nekemša porų, sulygina veido odos spalvą ir suteikia lengvą maskavimą ne itin įnoringiems odos defektams.



Kaip matote iš nuotraukų (viršutinėje esu visiškai nepasidažiusi, apatinėje naudoju aptariamą makiažo pagrindą), šis produktas tikrai puikiai sulygina veido odos spalvą, nepalieka visiškai jokio kaukės efekto, o kartu dar ir suteikia odai gaivaus, lengvo, sveiko švytėjimo. Aš mėgstu makiažo pagrindus, suteikiančius visiškai matinį efektą, tačiau šis net ir suteikdamas šiokį tokį lengvą švytėjimą man vis tiek labai patinka. Būtent dėl savo lengvumo ir dėl to, jog nekemša mano itin įnoringų veido odos porų :)
Tiesa, ar produktas ant odos išlieka tas 15 valandų? Jei ant savo veido jo papildomai neužfiksuoju kokia nors presuota pudra - tikrai ne :) Blizgesys dienos pabaigoje tikrai išlenda. Tačiau užfiksavus papildomomis priemonėmis ir prieš tai tinkamai paruošus savo veido odą, grįžusi vakare po darbo tikrai nesijaučiu kaip žybčiojantis disko kamuolys - visas vaizdas atrodo gana neblogai. 




Ar rekomenduoju išbandyti? Tikrai taip! Aš gana ilgą laiką ieškojau skysto makiažo pagrindo, kuris man patiktų visapusiškai. Šį radau dar pernai (jei ne užpernai) ir ne veltui turiu du skirtingus atspalvius (toms poatostoginėms dienoms, kuomet saulė palepina mano odą ir toms žiemiškoms, kuomet didžiąją laiko dalį lepinamės lietumi ir cepelininiu dangumi) - produktas, kuris tikrai pelnė mano palankumą ir užsitvirtino rimtą vietą mano kosmetinėje :) Tiesa, tuo pačiu sugundė išbandyti ir garsiąją savo sesę - originalų Double Wear skystą makiažo pagrindą. Tikrai žinau, kad jų poveikiai skirtingi, tačiau tuo pačiu labai labai maga išbandyti ir tą, nuo kurios viskas prasidėjo!


No comments :

Post a Comment

Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com